- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #41.741
İkisi tam zıt :)))))Hahah aynen azminden dolayi meraklaurashaa nin ins cok cok guzel ve rahat olacak dogumunu dort gozumle bekliyorum bi de ne yapacagi belli olmayan because of you nun kini
İkisi tam zıt :)))))urashaa azimli normal doğurcam diye elinden geleni yapacak eminim. İnşallah kolay olur:)))
Amabecause of you evde doğurabilir hastanede olursa ben genel anestezi öneririm
İkisi tam zıt :)))))urashaa azimli normal doğurcam diye elinden geleni yapacak eminim. İnşallah kolay olur:)))
Amabecause of you evde doğurabilir hastanede olursa ben genel anestezi öneririm
Ya anestezi demişken:) ben sezeryan ihtimalinde acıkcası canlı olayım istiyorum :/ spinal mipinal bilmiyorumda onlar nedir ama. Senin ilk dogumda nasıldı? Bari dogar dogmaz göreyimbebitoma ilk dokunayım. Hissedeyim istiyorum.
Kizlar mujdelerle geldimm sigil migil yokk azcuk mantar yuzunden lezyonlar olusmus smeer aldi tulin hocam benim istegim ile ve oglusum 1 hafta onden gidiyooo 1160 gr 35 cm ile iri boyutlarda bi delikanli geliyomus obur bu diyo dr durmadan parmak emiyo sapir sapir. 19 kasim icinde sezaryen dedi cok sevindm kizlar
Kizlar mujdelerle geldimm sigil migil yokk azcuk mantar yuzunden lezyonlar olusmus smeer aldi tulin hocam benim istegim ile ve oglusum 1 hafta onden gidiyooo 1160 gr 35 cm ile iri boyutlarda bi delikanli geliyomus obur bu diyo dr durmadan parmak emiyo sapir sapir. 19 kasim icinde sezaryen dedi cok sevindm kizlar
Aslanım benim beeeeeYa anestezi demişken:) ben sezeryan ihtimalinde acıkcası canlı olayım istiyorum :/ spinal mipinal bilmiyorumda onlar nedir ama. Senin ilk dogumda nasıldı? Bari dogar dogmaz göreyimbebitoma ilk dokunayım. Hissedeyim istiyorum.
Tabi teyzesi gunumuzu verdi dr teyzemiz biz sorduk ama hani ne zaman dogum olur diye 19 u gibi dediGozunaydin kuzum masallah oglusumuzaa.. Aa gunun de belli olmus hadi hayirlisi canimm
Maşallah kuzucuğa canım bak boşuna endişelenmişsin siğilde yok. Oh herşey yolundaKizlar mujdelerle geldimm sigil migil yokk azcuk mantar yuzunden lezyonlar olusmus smeer aldi tulin hocam benim istegim ile ve oglusum 1 hafta onden gidiyooo 1160 gr 35 cm ile iri boyutlarda bi delikanli geliyomus obur bu diyo dr durmadan parmak emiyo sapir sapir. 19 kasim icinde sezaryen dedi cok sevindm kizlar
Valla 800 brkliyodum dr 1160 deyince neyyy dedim ha masallah tosunuma dedim zaten kadin sigil yok tertemiz diyince bi sarilmisim ki boynuna hocammm diyeKiz sen degilmiydin 800 gr falandr diye.hadi gozun aydin canim.masallah oglusuna
Evettt kuzum hersey iyi gidiyo bayram sonu gel dedi 19 una randevu verdi bakalim azcik kilo almisim 2 kilo 2 haftada dikkat dediMaşallah kuzucuğa canım bak boşuna endişelenmişsin siğilde yok. Oh herşey yolunda
aminnnn canım inş. izine ayrılınca da artık tam yerleştiririz. salı pazarında cumaları perdeler geliyor artık perdeyi de oradan alırsam pek bir şeyi kalmayacak gibi. aman ne zormuşsen ne durumdasın? haftasonu pek göremedim seni.
Günaydınbiz yemedik içmedik sabah sabah kontrole geldik (tabi yemedik kısmı imkansız) oğlumuz yine asık surattı ama bu sefer öpücük attı bize nst ye gireceğiz şimdi, suyumuz fazlaydı onun için fitil verdi, kan uyuşmazlığı iğnemiz yapılacak, böbrekte ki genişleme de küçülmüş
Canımmm kalbini, ta kalbimin içinde hissettim, nasıl titrek ve sevgiyle attığını anlayabiliyorum. Rahman olan Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlıkla bugünleri atlatıp, kavuşursun bebeğine. Senin de riskli dönemi atlatmana çok az kalmış.
Evet bebeğin kilosu ne kadar yüksekse, o kadar iyi bizim için. Ben de bebek kilo alsın diye şu ara çok yiyorum. Dr balık hapı da başladı, kocaman, uzay kapsülü gibi. Günde iki tane içiyorum. Omega 3, balık yağı erken doğumu da önlüyormuş aklında olsun. İnşallah 30'lu haftalara geliriz de, tek endişemiz çatlaklar, alışveriş, oda süsü püsü filan olur
Çok teşekkür ederim, ilgine, desteğine
oğluşuma gecen hoşuma gitt birseyler aldım loğusa terliğim ve hastanede dağıtacaklarım yapmaya basladım nasıl kızlar
Eve gidincede kocammm diyr sarıl bence adama o kadar kızdın bide.Valla 800 brkliyodum dr 1160 deyince neyyy dedim ha masallah tosunuma dedim zaten kadin sigil yok tertemiz diyince bi sarilmisim ki boynuna hocammm diye
canım sende idare etcem pantolan ve tunik alay ben bi de uzun elbise giyersem iyice yerden bitme olurumhiç farkedilmem işte o zaman hmm bak bu iyi fikir because of you bunu sevdi
canım kapalı kutu iste. İnşallah artmaz değerlerimiz.Kendi kadin dogum doktorumda 10 mm cikti.bi sorun cikacagini sanmam psikolojini bozma dedi.perinatologa yonlendirmisti o da takip verdi iste iki haftada bir.insallah daha fazla buyumez. Gerci 15 17 mm cikip saglikli bebis olan coook var.yine de icimiz rahat etmiyor tabi
haklısın bende sen gibi düşünüyorum ama bebek randevusuna hep eşim ile gidiyoruz. Eşimi erkek doktora yeni ikna ettim tam doktoru değiştirdim aklıma bu sıkıntı geldi... Daha önce bayan doktora gidyordum keşke o zaman deseydim. Çatı muayenesini ebeler mi yapıyyor doktor kendisi mi yapıyor ayrıca.. Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki kaçıncı haftada acaba... Bu eğer siğilse yakılarak tedavi ediyorlarmış sanırım bu işlem gebelikte uygulanmazRossella kuzu catı muayenesi yapıyolar orda bakar zaten. Ama sen ilk bebito randevunda konus doktorunla anlat. Belirsizliktense tedavi medavi. Bi kontrol etsin. Etmeden anlaşılmaz ki. Hem varsa da belki tedavi ile dogumdan önce hallolur.
Canım seninde değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. inşallah böyle gider sonuna kadar sağlıkla kollarına gelir minigincanım sende idare etcem pantolan ve tunik al
canım kapalı kutu iste. İnşallah artmaz değerlerimiz.
Kızlar biz dr den geldik sıvı miktarınız stabil kalmış yine 9.4 cıktı.Dr ye diğer dr nin ölçümlerini söyledim ben en geniş yerden ölçüyorum dedi.Sonra başka yerden ölçtü 8.7 çıktı.Şükür Rabbime dedim inşallah artmayacak ve doğuma kadar düşecek ben inanıyorum bu sefer içim çok rahat nedendir bilmem.Ayrıca benim fıstık ters dönmüş ama dr doğuma kadar normal pozisyonu alır inşallah dedi ilk doğum normal olunca.Vee öğretmen arkadaşlar dr bana rapor verecek yani sadece seminer de okula gideceğim sonradan fikir değiştirmezsesimdilik kıyafet olayı raga kalktı eşofman tişört e devam
bu genital siğilin olup olmadığı kontor ediliyor mu yok sa hasta söylemeden farkedilmiyor mu???genital siğil var mı yok mu doktorun muayene etmezse nerden anlayacak canım?
mecbur göstereceksin yapacak bişey yok.
ve evet aktif genital siğillerde bebeğe bulaş olacağından dolayı normal doğum yaptırılmaz.
vajinal muayenede aktif siğil varsa görür.bu genital siğilin olup olmadığı kontor ediliyor mu yok sa hasta söylemeden farkedilmiyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?