bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İkisi tam zıt :))))) urashaa azimli normal doğurcam diye elinden geleni yapacak eminim. İnşallah kolay olur:)))
Ama because of you evde doğurabilir hastanede olursa ben genel anestezi öneririm

Ya anestezi demişken:) ben sezeryan ihtimalinde acıkcası canlı olayım istiyorum :/ spinal mipinal bilmiyorumda onlar nedir ama. Senin ilk dogumda nasıldı? Bari dogar dogmaz göreyim bebitoma ilk dokunayım. Hissedeyim istiyorum.

Rossella kuzu catı muayenesi yapıyolar orda bakar zaten. Ama sen ilk bebito randevunda konus doktorunla anlat. Belirsizliktense tedavi medavi. Bi kontrol etsin. Etmeden anlaşılmaz ki. Hem varsa da belki tedavi ile dogumdan önce hallolur.

Kizlar mujdelerle geldimm sigil migil yokk azcuk mantar yuzunden lezyonlar olusmus smeer aldi tulin hocam benim istegim ile ve oglusum 1 hafta onden gidiyooo 1160 gr 35 cm ile iri boyutlarda bi delikanli geliyomus obur bu diyo dr durmadan parmak emiyo sapir sapir. 19 kasim icinde sezaryen dedi cok sevindm kizlar

İkisi tam zıt :))))) urashaa azimli normal doğurcam diye elinden geleni yapacak eminim. İnşallah kolay olur:)))
Ama because of you evde doğurabilir hastanede olursa ben genel anestezi öneririm

Ahaha kesinlikle onu genel anestezi paklar

Kesinlikle ben de sezeryan olcaksa ayik olmaliyimm bebisimi gormeliyim dokunmaliyim diyorum bu sebeple epidural sezeryan cok sempatik gibi

Gozunaydin kuzum masallah oglusumuzaa.. Aa gunun de belli olmus hadi hayirlisi canimm

Kiz sen degilmiydin 800 gr falandr diye.hadi gozun aydin canim.masallah oglusuna

Aslanım benim beeeee

Canım 3 çeşit var anlatayım hemen.
1 genel anestezi acil sezeryanlara kullanılıyor doktorlar çok önermiyor çünkü bebek narkozdan etkileniyor uyuşuk doğuyor. Ayrıca annenin açılması zor oluyor uyanır uyanmaz sancıları hissediyorsun.

2_ epidural anestezi belinden iğne yapıyorlar ama omurilik sıvısına kadar girmiyor iğne. Ucuna serum gibi hortum oluyor elinde düğme istediğin kadar ilaç gönderiyorsun kontrollü ameliyattan sonrada sancı hissettikçe düğmeye basıyorsun ilaç alıyorsun.

3_ spinal anestezi doktorların önerdiği en çok kullanılan anestezi. Bende spinal doğum yaptım. Beline iğne yapıyorlar omurilik sıvısına kadar giriyor iğne. Uyuşuyor 3 saat falan etkisi var. Sonrasında ağrı kesici iğneler vuruyorlar.bu arada bele vurulan iğneden korkmayın hiç acımıyor.

Yalnız ben bebeğimi göremedim. Karnımı kesmeye başladıklarında heyecandan kalp atışı hızlandı ve azıcık narkoz verdiler sarhoş gibi oldum tam hatırlayamıyorum yani. Ama dikerlerken ayılttılar. En güzel yerini kaçırdım anlıcan ama ameliyathane psikolojisi farklı oluyor zaten. Herkese kolay doğumlar inşallah.

Maşallah kuzucuğa canım bak boşuna endişelenmişsin siğilde yok. Oh herşey yolunda

Evet canım, hafta sonları yoğun oluyorum, takip edemiyorum. 1000'e yakın mesaj vardı okuyamadığım, ben de sadece bir kaç sayfa geriye gidip okuyabildim :) Biz iyiyiz çok şükür, her şey yolunda gibi. Cumartesi günü randevumuz var, dört gözle onu bekliyoruz Siz neler yaptınız bakalım? Hastane nasıldı? Eğitimden memnun kaldınız mı?

Oyy kuzucuk öpücük de atarmış :) Yerim onu ben yerim. Bir de çocuğa asık suratlı diyorsun, çocuk daha ne yapsın sana???

Ay onlardan ben de kullanıyorum canım. Günde 1 defa içiyorum. Bebeğin de beslenmesine destek oluyormuş. Rabbim vaktinde, hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

oğluşuma gecen hoşuma gitt birseyler aldım loğusa terliğim ve hastanede dağıtacaklarım yapmaya basladım nasıl kızlar

Maşallah canım Ne beceriklisin... Çok tatlı oluyorlar, ellerine sağlık...

Maşallah oğluşuna Rabbim nazarlardan saklasın. Ohh kocaman bir tosun geliyor desene

ay ben bi de uzun elbise giyersem iyice yerden bitme olurum hiç farkedilmem işte o zaman hmm bak bu iyi fikir because of you bunu sevdi
canım sende idare etcem pantolan ve tunik al

canım kapalı kutu iste. İnşallah artmaz değerlerimiz.
Kızlar biz dr den geldik sıvı miktarınız stabil kalmış yine 9.4 cıktı.Dr ye diğer dr nin ölçümlerini söyledim ben en geniş yerden ölçüyorum dedi.Sonra başka yerden ölçtü 8.7 çıktı.Şükür Rabbime dedim inşallah artmayacak ve doğuma kadar düşecek ben inanıyorum bu sefer içim çok rahat nedendir bilmem.Ayrıca benim fıstık ters dönmüş ama dr doğuma kadar normal pozisyonu alır inşallah dedi ilk doğum normal olunca.Vee öğretmen arkadaşlar dr bana rapor verecek yani sadece seminer de okula gideceğim sonradan fikir değiştirmezse simdilik kıyafet olayı raga kalktı eşofman tişört e devam

işte böyle de utandirir seni minnak
800 gr mis... hiiihhh... al sana dedi işte...
maşallah masallah..
gününü de vermesi ne güzel olmuş şimdi paşa paşa safak sayarsin:)
şaka bi tarafa herseyin yolunda olmasına..
siğil falan olmamasına..
oglusunun gelişiminin yerli yerinde olmasına hepsine ayrı ayrı sevindim..
artık stress yok anası...

haklısın bende sen gibi düşünüyorum ama bebek randevusuna hep eşim ile gidiyoruz. Eşimi erkek doktora yeni ikna ettim tam doktoru değiştirdim aklıma bu sıkıntı geldi... Daha önce bayan doktora gidyordum keşke o zaman deseydim. Çatı muayenesini ebeler mi yapıyyor doktor kendisi mi yapıyor ayrıca.. Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ki kaçıncı haftada acaba... Bu eğer siğilse yakılarak tedavi ediyorlarmış sanırım bu işlem gebelikte uygulanmaz Daha önce bekarken doktora gittiğimde doktor sadece mantar tarzı birşey olduğunu söylemişti eğer siğil olsa söylerdi demi... Acaba devlet hastanesine gitmiştim o zaman devlette pek ilgilenmedikleri için yanlış teşhis koymuş da olabilir

Canım seninde değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim. inşallah böyle gider sonuna kadar sağlıkla kollarına gelir minigin

genital siğil var mı yok mu doktorun muayene etmezse nerden anlayacak canım?
mecbur göstereceksin yapacak bişey yok.
ve evet aktif genital siğillerde bebeğe bulaş olacağından dolayı normal doğum yaptırılmaz.
bu genital siğilin olup olmadığı kontor ediliyor mu yok sa hasta söylemeden farkedilmiyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…