bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sayin sporcu arkadasim urashaa topigimizin daha fit olmasi icin engin bilgilerini kendine saklamayip burda da paylasirsan cok seviniriz mesela ne yersin ne icersin cok onemli bi konu hamisliginde dikkat ettigin ve dasliginin sirlarini bizle paylas kankisi ki biz de hamisiz diye insanliktan cikmayalim

Aynen canım ya moral oldu şükür. Her seferinde iyi haber yanında bi ufak sıkıntı oluyor ama rabbim dermanı olmayan dert vermesin
Kalçadan yaptılar canım acıtan bi iğne değil rahat ol dedi kimi kandırıyon agaa sanki olmadık daha önce yaktı da yaktı ama oğlum aldı intikamı kaç kişiyi uğraştırdı bi nst için

Canim benim gelip gidiyor bu agri once kasigimq sanci giriyor sonra kukuma. Geciyor ama arada gelip yokluyor. Doktorum bana supurge yapmayi yasakladi. Doktora kalsa zaten yataga bagimli yasamam gerek.
hmmm yok datlım o zaman ikimizin kuku ağrısı farklı :)) benimki kaldı öyle benimle özellikle yatakta dönerken farkediyorum

Kızlar saat öğlen 12:00 de başladığımız duvar kağıdı maceramız saat akşam 18:00 de feci yorgunlukla bitti. Eşimde bende pertiz. Ne kadar yorucuymuş ya. Ama çok içime sindi gerçekten ^.^
Ay çok güzel olmuş maşallah :) ilk 12 ay için odanın çok karışık renk ve eşyalarla dolu olmasını tavsiye etmiyolar o yüzden ben duvar kağıtlarına pek sıcak bakmıyorum ama sizin duvar kağıdı hem sade hem tatlı hem sıcak böyle bi güzel olmuş, ellerinize sağlık :)

ay ben bi de uzun elbise giyersem iyice yerden bitme olurum hiç farkedilmem işte o zaman hmm bak bu iyi fikir because of you bunu sevdi

Günaydın en minnoş anneler

herkes nasıl bakalım bugün...
sıcaklar ağrılar derken günler geçecek artık...
Mcada tatlım senin de randevun süper geçer inşallah...

Nilke sen nasılsın canm bugün?

bu arada öpücük atan artist yerler onu yaren92

öyle mi diyosun balım ben korkmaya başladım artık olmıcak mı nedir diye de.. şekillerinin bozulduğuyla kaldılar dünya gibi böyle kutuplardan basık yanlardan şişkin töbeesstafurullah bi garip şekil renk olduğuyla kaldı bunlar neyse biraz daha bekleyeyim bakalım

Dün ogluma ne guzel alisveris yapicaktim bu erken randevu olayi hesapta yoktu herseyini alicaktim kuzumun kismet olmadi hevesle pazar gununu nasil beklemistim sizede aldiklarimin resmini yolliycaktim fikir olsun diye
olsun be yavru dert ettiğin şeye bak bi kaç gün geç olsun başka dert olmasın

Dün ogluma ne guzel alisveris yapicaktim bu erken randevu olayi hesapta yoktu herseyini alicaktim kuzumun kismet olmadi hevesle pazar gununu nasil beklemistim sizede aldiklarimin resmini yolliycaktim fikir olsun diye

Canim skma canini hic sagliktan onemli bise yok bak bebisini gorunce alisverisi bile unutcaksin. Haftaya pazar yaparsin oglusunun alisverisini daha zaman var canim

Canim skma canini hic sagliktan onemli bise yok bak bebisini gorunce alisverisi bile unutcaksin. Haftaya pazar yaparsin oglusunun alisverisini daha zaman var canim
Yoktan yere cikan randevulari hic sevmiyom kuzum yaaa hep oglusumu gormeye gideyim istiyorum normal randevularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…