bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Oh iyi yapmissin cnm bizim besik nevresimler havlular alt degistrme minderleri 3 4 kat yeni dogan kiyafeti sapka eldivncorap vs hic yok kiyafet annem getrcek 2 hastane cikisi battaniye 1 kalin 2 yumusack olanlardan var biri puset ustu ince battaniyem hic yok emzik biberon var muslin ler tm geri kalan hersey eksik

vajinanda var di mi?
normal değil canım, doktoruna söylemelisin, enfeksiyon varsa ona göre ilaç başlar sana.

Aynen cnm vajinanin iç kısmında.idrar tahlilinde enfeksiyon çıkıo bakteri lokosit Vs. ama onunla alakalı olablr mi.haftaya gitcem ama o zaman olmadı soyliim

Selam canlar... Merak eden etmeyen tüm aydaşlarım dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ben hamdolsun ancak tam manasıyla ayağa kalkabildim. Bebiş yeni doğan yoğun bakımımda 4 kolla hayata tutunmaya devam ediyor. Hergün 1:30 ve 7:30 da görüyorum... Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Zor bir süreç meleğim Allah a emanet.. Her yeni gün alışmak yerine dahada zorlanıyorum sanki.. Bize dua edin ricam bu.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin bize ve bizim durumumuzda olan herkese.. Hepiniz Allah a emanetsiniz.. Selam ve dua ile...

aynısını @Aydede88 de söyledi kuzu :)) oyyy o balıkların pokuna kurban ya bak içimdeki dilberay çıkıyo tutamıyorum ahhheeyyy ahhheyyy ahheyyyyyyyyy
Onlarınkini baya incelicez rengi kıvamı kokusu:) :) bu konu btmicek:) oyyy bn de yerim yaaa her şeyini poku bile tatli:)

Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebişine inşallah canım. Kucagina alıp evine gideceğin günleri düşün Allah büyüktür birqz daha sabret inşallah sonu güzel olacak

Bu na sukur daha da iyi olacak kuzucugun insallah sende stres yapma lutfen biliyorum cok zor durum ama sutun ilac bebegine Allah yardimcin oldun dualarim seninle

Canim gunler hizlica gecsin bebisini saglikla mutlulukla kucagina alip evine don ins Hersey cok guzel olacak dualarimiz sizinle

rahim agzima dikis atildi surekli yatmaya calisiyodum evden cikmiyodum ondan bu haftalara kald simdi cok sukur iyim disari falan cikiyorum insallah bu pazar yada sali halletmeyi planliyorum

Gecmis olsun cnm kendini cok yormadan sende vildan_drs gibi once acil olanlari yaparsin 1 haftada hazir olur ins

canım inşallah en.kısa zamanda meleğimiz de çıkacak hastaneden ve günün 24 saatini birlikte geçireceksiniz.Rabbim yardımcınız olsun

Aynen cnm vajinanin iç kısmında.idrar tahlilinde enfeksiyon çıkıo bakteri lokosit Vs. ama onunla alakalı olablr mi.haftaya gitcem ama o zaman olmadı soyliim
canım sonuçta idrar yoluyla vajina ayrı yerlerde ama bulaş olmuş olma ihtimali de yok değil.
bence söyle doktoruna da bi muayene etsin.
hiç korkma, çekinme.
bak benim doktorum uzun süre gitmicem diye enfeksiyon filan var mı diye bi bakalım diye kendi teklif etti.

equita cım , stres yapma, içini ferah tut.
bebişin sağlıkla çıkacak inşallah ordan.
zorlanıyorsundur eminim buna ama kollarına aldığında bunların hepsini unutacaksın bak, gör.

Gecmis olsun sana da canim skntisiz hallolur ins disin misler gibi donersin eve
disciden ciktim canim dolgum delinmisti discim de korktu dibe kadar inmis olmasindan disin köku olmadigindan boru gibi alti bos ama inmemis dolgumuzu yaptirdik bebis de bol bol tekme atti o sirada eve donuyoruz simdi cok yoruldum bugun insallah gece uyutur benimki uslu durup tekmeler atmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…