bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ay gayet guzel icerik yazmisin arkadasim ilham aldim biz ayni donem dogurup karsilikli odalarda yatarsak sasirmiicimm beybisi

canim bize hic yokdan 2 ev dustu bebekler kismetiyle geliyo gercekten sanada dogunca olur belki ama ben inaniyorum bereketleriyle gwliyo bebisler

ayy inş bizimde ev olayı var. 1,5 yıldır sürüncemede çıldırıyorum o yüzden. belki bebişimizin şansı ile olur inş. 1,5 yıldır kira vermekten bıktık.

çok tatlıymış canım, bayıldım. bu dediğin yer nerede var pek bilmiyorum.

Cnm sitesndn bakablrsn. Relaxmode .com
Ist.da Nişantaşı Kadıköy Bakırköy kozyatagnda falan varmış.int.sitesinde de satış var ama bilmiorm bu var mı.pijamalri çok kaliteli oluo.lohusa pijama modellerine bakaym Die gittim bu karşıma çıktı.memnun oldum :)

38

kızlar 4-5 ay önce haşladığım tavuğun suyundan kavanoza doldurup buzluğa koymuştum. bugün aklıma geldi. çorba yapsam dedim ama bozulmuş mudur acaba?

Canım benim çok tatlısın, seni kararından son anda ne döndürdü acaba
İnşallah benim kızım da ısrarla 9 aylık oluncaya kadar, annesinin cici karnında kalır. Çok teşekkürler bitanem, ilgin, desteğin ve güzel dileklerin için

ayy inş bizimde ev olayı var. 1,5 yıldır sürüncemede çıldırıyorum o yüzden. belki bebişimizin şansı ile olur inş. 1,5 yıldır kira vermekten bıktık.

aynen canim esimin ailesininde 5 evi oldugu halde 3 senedir kirada otuuyoduk dede vefat edine babannede insafa geldi 2 evi bize verdi insallah satilirsa bi ev alip bizde kiradan kurtulcaz darisi size olsun insallah

Dogum cantasini kacinci hafta hazirlicaksiniz hanimlar? Bir de tecrubeli annelerimiz hazirladiginda icindekilerle bir paylassa ne tatlis olur

yani ben hazır bayram tatilinde evdeyken hazırlayayım diyorum. hemen koyamayacaklarımıda içine not yazarım en son zamanda koyarım diye artık.

Cansın! Ben de sizi minnoş minnoş öpüyorum çok

yani ben hazır bayram tatilinde evdeyken hazırlayayım diyorum. hemen koyamayacaklarımıda içine not yazarım en son zamanda koyarım diye artık.

Sen calistigin icin mantikli canim ben homeofis calisiyorum o yuzden skntim yok da ben de bayramda son eksikleri tamamlarim bayram sonrasi da cantayi kapatirim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…