- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.201
ben ekim başı gibi düşündümhakkaten bize fikir verseler negzel olur
Görmedim bunu seninki daha detaylı olmuş:)))))ben you tube den gurbetçi anneyi takip ediyorum biraz oradan fikir edindim biraz netten listeyi yaptım aslında. tabi tecrübeli annişler neye ihtiyaç var daha iyi bilir. benim öğrendiğim kadarı ile.
anneler için;
-2 ad emzirme atlei ve ya sütyeni ( ben atlet düşünüyorum )
- 2 adet çorap
- saç düzleştirici ( bu benim düşüncem )
- makyaj malzemesi
- lohusa pijaması ve geceliği ( ben 2 pij 1 gecelik aldım )
- lohusa tacı ve terliği
- eğer duş almak istersek diyede banyoya uygun başka bir terlik
- saç, vucut ve el yık havlusu ( neme lazım bulunsun )
- saç tarağı
- mini bakım çantası ( ali ex ten sip verdim içine mini boy kremler,diş fırçası, macun, kişisel bakım ihtiyaçlarını koyacağım )
- saç tokası
- orkid
- lohusa alt iç çamaşırı
- göğüs pedi
- göğüs ucu kremi yara için lansinoh ve uç çıkartma aparatı çünkü bende uç yok :)
- hastaneden çıkışta giymek için yedek kıyafet ( giderkenkiler ıslanır, terlerim bir şey olur )
anne için şimdilik bunları yazdım. tabi aklıma yine gelirse eklerim.
bebek içi;
- 3 adet hastane çıkışı seti
- 1 adet normal takım
- bir kaç ad bebek ağız kusmuk bezi
- yıkama havlusu ve tülbent ( bilmiyorum lazım olurmu ama ben yinede götüreyim. normalde yıkanmaz ama yanımda bulunsun)
- 1 adet biberon ve emzik
- tarak ve bakım seti
- iç zıbın uzun ve kısa kollu
- çorap, eldiven, şapka
- 3 adet battaniye
- puset
- ve puset içine minder
bebek içinde şimdilik bunlar, bu listeyi tam doldurmadım eminim eksikler vardır.
sizinde aklınıza gelen olur ise beni de uyarın kızlar. ben ne var sa yazdım valla
Cnm sitesndn bakablrsn. Relaxmode .com
Ist.da Nişantaşı Kadıköy Bakırköy kozyatagnda falan varmış.int.sitesinde de satış var ama bilmiorm bu var mı.pijamalri çok kaliteli oluo.lohusa pijama modellerine bakaym Die gittim bu karşıma çıktı.memnun oldum :)
Kızlar duyan varmı bilmem ama biz ilk doğan bebeğe zemzem yalatırız ve hurma. Sünnet olduğunu biliyorum.çantama koycam bilginize sunarım. Hem hurma bende yerim süt gelir.
ben you tube den gurbetçi anneyi takip ediyorum biraz oradan fikir edindim biraz netten listeyi yaptım aslında. tabi tecrübeli annişler neye ihtiyaç var daha iyi bilir. benim öğrendiğim kadarı ile.
anneler için;
- 2 adet çorap
- makyaj malzemesi
- lohusa tacı ve terliği
- saç tarağı
- mini bakım çantası ( ali ex ten sip verdim içine mini boy kremler,diş fırçası, macun, kişisel bakım ihtiyaçlarını koyacağım )
- saç tokası
- orkid
- lohusa alt iç çamaşırı
- göğüs pedi
- göğüs ucu kremi yara için lansinoh ve uç çıkartma aparatı çünkü bende uç yok :)
- hastaneden çıkışta giymek için yedek kıyafet ( giderkenkiler ıslanır, terlerim bir şey olur )
bebek içi;
- 1 adet normal takım
- yıkama havlusu ve tülbent ( bilmiyorum lazım olurmu ama ben yinede götüreyim. normalde yıkanmaz ama yanımda bulunsun)
- tarak ve bakım seti
- çorap, eldiven, şapka
- 3 adet battaniye
- puset
- ve puset içine minder
bebek içinde şimdilik bunlar, bu listeyi tam doldurmadım eminim eksikler vardır.
sizinde aklınıza gelen olur ise beni de uyarın kızlar. ben ne var sa yazdım valla
Kızlar duyan varmı bilmem ama biz ilk doğan bebeğe zemzem yalatırız ve hurma. Sünnet olduğunu biliyorum.çantama koycam bilginize sunarım. Hem hurma bende yerim süt gelir.
çok tatlıymış canım, bayıldım. bu dediğin yer nerede var pek bilmiyorum.
Kuzum ben bugün yıkama ya başladım hem bebeğe hem kendime aldıklarımı yarın da ütülerim diye düşündüm ..eeeee paket le yerleştir eksik kontrolü yap gene 5 gün alır heralde ..27.ye girdim bugün üzülüyorum oğlumda bu hafta da herşey hazırdı bunda haksızlık oldu diye .. başlayım ne olur ne olmaz diye yıkadım ..Allah Zaman'ında nasip etsin ama erkenden birşey olursa benim eşimde annemde beceriksiz panikten bende Bebek'te çıplak kalacak diye ödüm kopuyor ..:))Kuzucuklarrr hastane cantasini hazirlayanlar var mi yada ne zaman hazirliycaksiniz bakiyim
Kuzum ben bugün yıkama ya başladım hem bebeğe hem kendime aldıklarımı yarın da ütülerim diye düşündüm ..eeeee paket le yerleştir eksik kontrolü yap gene 5 gün alır heralde ..27.ye girdim bugün üzülüyorum oğlumda bu hafta da herşey hazırdı bunda haksızlık oldu diye .. başlayım ne olur ne olmaz diye yıkadım ..Allah Zaman'ında nasip etsin ama erkenden birşey olursa benim eşimde annemde beceriksiz panikten bende Bebek'te çıplak kalacak diye ödüm kopuyor ..:))
ben 29 dayim daha ortada bi sey yok canim benden agir degilsinBn 26 + 3deyim kuzum daha cook eksigim var agirmi gidiyorum ki
ben 29 dayim daha ortada bi sey yok canim benden agir degilsin
Bende suan onu aldim hastane ile karsilastirdim dogru cikti sonuc cok az fark vardi.birde bana roche firmasi olcum cihazi gondercek sende isteyebilirsin canim.%90 dogru cikiyormus sonuc.Canım lifechek compact benim cihazım memnunum ölçümler doğru çıkıyor
Yanı bence 30 hafta denildiğinde en azından hastane ve ilk 40 günlük bir eksikler tam olsa iyi olur ..bende de daha bir sürü eksik var ama erken doğurursun diyence doktor üzüldüm hiç birşey yok diye en azından kıyafet olayını hallettim hastane köşelerinde rezil olmayayım diye yoksa büyük olan hiçbirşeyi yok yataktır arabadır biberın,şampuan vb.temzilik malzemeleri daha ortada yok ...temizledim çünkü doğarsa kullanılır zamanını beklerse zararıda olmaz hurça koyarım evde kullanılacakları hastaneye gidecek olanları ağzı çıtçıtlı buzdolabı paketlerinde koyup valiz yapacamBn 26 + 3deyim kuzum daha cook eksigim var agirmi gidiyorum ki
Cantaya duzlestirici koydugumu sacimi duzlestirmeye calistigimi hayal ettim. Hahaha benim saclar kivircik ama bildigin uyuz kivircik bide masallah cok sık 4 5 saat duzlestirmeye ugrasirim artik.ben you tube den gurbetçi anneyi takip ediyorum biraz oradan fikir edindim biraz netten listeyi yaptım aslında. tabi tecrübeli annişler neye ihtiyaç var daha iyi bilir. benim öğrendiğim kadarı ile.
anneler için;
- 2 adet çorap
- makyaj malzemesi
- lohusa tacı ve terliği
- saç tarağı
- saç tokası
- orkid
- lohusa alt iç çamaşırı
- göğüs pedi
bebek içi;
- 1 adet normal takım
- tarak ve bakım seti
- çorap, eldiven, şapka
- 3 adet battaniye
- puset
- ve puset içine minder
vajinanda var di mi?Kızlar size utanarak bişey sormak istyrm. Geçen gün @Ada ve deniz e mantar demişti doktoru ya.sigil falan baya muhabbet döndü. Bende ilişki sırasında rahimde acı oluo.rahimin iç tarafında.Sanki orda sivilce var gibi yara var gibi.ve bu bayadır oluo.nerdeyse hamileligmn başından beri.Ama o acı haricinde kaşıntı ağrı sızı yanma hiçbişey yok.yani görünen kısımda yok diyeym.doktoruma söylesem mi ki.muayene falan da olmak hiç istemem şimdi.aylardır rahata alıştık.
Normal degildr dimi bu.hiç böyle bişey yaşayan oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?