- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.241
Izlememisim ben onu nasil olmussa izlerim en yakin zamandaPersefon orphan beybisi :) izlemişsindir belki. Türkçe ismi evdeki düşman olması lazım :)
Gecmis olsun cnm kendini cok yormadan sende vildan_drs gibi once acil olanlari yaparsin 1 haftada hazir olur ins
disciden ciktim canim dolgum delinmisti discim de korktu dibe kadar inmis olmasindan disin köku olmadigindan boru gibi alti bos ama inmemis dolgumuzu yaptirdik bebis de bol bol tekme atti o siradaeve donuyoruz simdi cok yoruldum bugun insallah gece uyutur benimki uslu durup tekmeler atmadan
canım sonuçta idrar yoluyla vajina ayrı yerlerde ama bulaş olmuş olma ihtimali de yok değil.
bence söyle doktoruna da bi muayene etsin.
hiç korkma, çekinme.
bak benim doktorum uzun süre gitmicem diye enfeksiyon filan var mı diye bi bakalım diye kendi teklif etti.
@equita cım , stres yapma, içini ferah tut.
bebişin sağlıkla çıkacak inşallah ordan.
zorlanıyorsundur eminim buna ama kollarına aldığında bunların hepsini unutacaksın bak, gör.
Dalin sivi detarjan kuzu mis gibi bebek kokuyo adaya halen onu kullaniyorumKızlar bebislerin kıyafetlerini yıkamak için ne kullanıyorsunuz hangi marka?Ben de biran once kızımdan kalanlara bakıp ayirayim ve ona göre ihtiyaç listesi yapıp eksikleri tamamlayayım
Kızlar bebislerin kıyafetlerini yıkamak için ne kullanıyorsunuz hangi marka?Ben de biran once kızımdan kalanlara bakıp ayirayim ve ona göre ihtiyaç listesi yapıp eksikleri tamamlayayım
Canım dualarımız seninle. Acını az çok anlayabiliyorum ama eminim her şey güzel olacak ve bebeğine kavuşacaksın. Şuanda önemli olan onun sağlıklı olması, Allah'ın izni ile herşey düzelecek.Selam canlar... Merak eden etmeyen tüm aydaşlarım dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ben hamdolsun ancak tam manasıyla ayağa kalkabildim. Bebiş yeni doğan yoğun bakımımda 4 kolla hayata tutunmaya devam ediyor. Hergün 1:30 ve 7:30 da görüyorum... Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Zor bir süreç meleğim Allah a emanet.. Her yeni gün alışmak yerine dahada zorlanıyorum sanki.. Bize dua edin ricam bu.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin bize ve bizim durumumuzda olan herkese.. Hepiniz Allah a emanetsiniz.. Selam ve dua ile...
Selam canlar... Merak eden etmeyen tüm aydaşlarım dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ben hamdolsun ancak tam manasıyla ayağa kalkabildim. Bebiş yeni doğan yoğun bakımımda 4 kolla hayata tutunmaya devam ediyor. Hergün 1:30 ve 7:30 da görüyorum... Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Zor bir süreç meleğim Allah a emanet.. Her yeni gün alışmak yerine dahada zorlanıyorum sanki.. Bize dua edin ricam bu.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin bize ve bizim durumumuzda olan herkese.. Hepiniz Allah a emanetsiniz.. Selam ve dua ile...
Bende pembe yumuşatısını kullanıyorum.bebiş için aldım ama şimdiden kullanmaya başladım bile. Bebiş gelmeden ev mis gibi kokmaya başladı bile ^.^Dalin sivi detarjan kuzu mis gibi bebek kokuyo adaya halen onu kullaniyorum
Cantaya duzlestirici koydugumu sacimi duzlestirmeye calistigimi hayal ettim. Hahaha benim saclar kivircik ama bildigin uyuz kivircik bide masallah cok sık 4 5 saat duzlestirmeye ugrasirim artik.bi de hanimkizimin saclari basenleri bana cekmese bari.[/QUOTE
Sen köpük yaparsın :) ya da normal doğum olacaksa doğum bitene kadar düzleştir saçını ^.^
Neyyyy sushiconun ordamı, her önünden geçince sushi yiyemediğim için çıldırıyorum. Neyse yarın kayınvalideme gideceğiz erenköye yemekten sonra ineriz caddeye ama o kısım çok uzakCaddede suadıye bostancı arasında var kuzu. Sushiconun yakınlarında. Bana çok yakın bi bakarım bugün yarın varsa haber ederim :)
Kızlar size utanarak bişey sormak istyrm. Geçen günMcada e mantar demişti doktoru ya.sigil falan baya muhabbet döndü. Bende ilişki sırasında rahimde acı oluo.rahimin iç tarafında.Sanki orda sivilce var gibi yara var gibi.ve bu bayadır oluo.nerdeyse hamileligmn başından beri.Ama o acı haricinde kaşıntı ağrı sızı yanma hiçbişey yok.yani görünen kısımda yok diyeym.doktoruma söylesem mi ki.muayene falan da olmak hiç istemem şimdi.aylardır rahata alıştık.
Normal degildr dimi bu.hiç böyle bişey yaşayan oldu mu.
Neyyyy sushiconun ordamı, her önünden geçince sushi yiyemediğim için çıldırıyorum. Neyse yarın kayınvalideme gideceğiz erenköye yemekten sonra ineriz caddeye ama o kısım çok uzakduruma göre bir bakarım artık. Şu sushiko beni delirtecek. Doğumdan sonra hemen yemek istiyorum .
Sorma canim benimkide kimi zaman tık yok kimi zaman da ustuste harketli cokGecmis olsun canim dis probleminin cozulmesine sevindim yirim onun hareketlerini surekli ben burdayim diyor annesi benimki de bugun bol uykulu gununde sanirim az hareket ediyor bi de gunleri gunlerine uysa
Hahahahah koptum resmen benimki gozumde canlandi birdenKızlar netten parçalı kanvas tablolara bakıyodum salon için laptop ı eşime de çevirdim ki hani beraber karar verelim ama bi gariplik var hangi tabloyu göstersem böyle benzer ifadeler ha hı ho diye sesler çıkarıyo surat desen yemiş de doymamış ifadesineyse çay doldurmaya kalktım bi döndüm odaya bilgisayarı kendine çevirmiş aaa bak günahını almışım kocacığımın ilgileniyomuş kocacım derken heyecanla çevirdi ekranı aşşkımm bak ne buldum Balıkesir hayvanı bunlar süper lezzetli olur demez mi haayyy senin gözün kör olmasın emi dedim ya ben tablo bakıyorum adam sahibinden comdan kurbanlık koyun baktı ya laa oyy ben ölem ya hiç ruhumdan anlamıyo bu minnak ayım benim
Kızlar netten parçalı kanvas tablolara bakıyodum salon için laptop ı eşime de çevirdim ki hani beraber karar verelim ama bi gariplik var hangi tabloyu göstersem böyle benzer ifadeler ha hı ho diye sesler çıkarıyo surat desen yemiş de doymamış ifadesineyse çay doldurmaya kalktım bi döndüm odaya bilgisayarı kendine çevirmiş aaa bak günahını almışım kocacığımın ilgileniyomuş kocacım derken heyecanla çevirdi ekranı aşşkımm bak ne buldum Balıkesir hayvanı bunlar süper lezzetli olur demez mi haayyy senin gözün kör olmasın emi dedim ya ben tablo bakıyorum adam sahibinden comdan kurbanlık koyun baktı ya laa oyy ben ölem ya hiç ruhumdan anlamıyo bu minnak ayım benim
Vaay hain domdoma bak sen inadına yarın daha fazlasını yap bebişim.. bak ben de şimdi carte dorun üretimden kalkmış bi dondurmasını bulup isticem arasın dursun sivri zekalıHahahahah koptum resmen benimki gozumde canlandi birdendisciden ciktik ebebege gidelim dedim 3 alt 3ust 3 tulum 3 sapka alalim dedim bunu bir hickirik tuttu ama magzadan girmemizle cikana kadar durmadi abartmiyorum 10kere de ne alicaktik dedi icimde şevk mevk kalmadi resmen zaten hickiriktan boguluyormus gibi tuhaf tuhaf sekiller dedim cikalim arabasina binince keyfi yerine geldi adamin resmen hickirik mickirik gecti şaka gibi
Vaay hain domdoma bak sen inadına yarın daha fazlasını yap bebişim.. bak ben de şimdi carte dorun üretimden kalkmış bi dondurmasını bulup isticem arasın dursun sivri zekalı
Yaşarmasın gözlerin acımak yok bunlaraA
Allah iyiliğini versin kızzzz akşam akşam gülmekten altıma edecektim :):) kurbanlık haa. Bu herifler ne enteresan gerçekten. Bizimkide varsa yoksa pokuman oyunuyor delirtecek beni. Şuanda da oyunuyor mesela. Ben eve geldim, yemek yaptım, yedik, et kavurdum diğer yemek için. Çamaşır katladım, ütü yaptım, mak açtım, duş aldım. O hala geldiğinden beri pokuman peşinde. O sarı canavarları kim icat ettiyse var ya! Ay gözlerim Yaşardı şimdi ben demeden çamaşır asmaya gitti ya kız ^.^ hissetti sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?