bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Gecmis olsun canim dis probleminin cozulmesine sevindim yirim onun hareketlerini surekli ben burdayim diyor annesi benimki de bugun bol uykulu gununde sanirim az hareket ediyor bi de gunleri gunlerine uysa

Doğru diosun cnm.kaçış yok yani.Allah korusun doğumu etkileyeblck bişey de olablr.erkenden önlemini almak en güzeli

Kızlar bebislerin kıyafetlerini yıkamak için ne kullanıyorsunuz hangi marka?Ben de biran once kızımdan kalanlara bakıp ayirayim ve ona göre ihtiyaç listesi yapıp eksikleri tamamlayayım

Canım ebebekten paket almıştım onun içinden deterjan çıkmıştı onunla yıkadık biz

Canım dualarımız seninle. Acını az çok anlayabiliyorum ama eminim her şey güzel olacak ve bebeğine kavuşacaksın. Şuanda önemli olan onun sağlıklı olması, Allah'ın izni ile herşey düzelecek.

Canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla tutunmaya devam edecek evladın.. Rabbim yardımcınız olsun manevi güç kuvvet versin sana.. Biz dua olarak yanındayız inşallah

Caddede suadıye bostancı arasında var kuzu. Sushiconun yakınlarında. Bana çok yakın bi bakarım bugün yarın varsa haber ederim :)
Neyyyy sushiconun ordamı, her önünden geçince sushi yiyemediğim için çıldırıyorum. Neyse yarın kayınvalideme gideceğiz erenköye yemekten sonra ineriz caddeye ama o kısım çok uzak duruma göre bir bakarım artık. Şu sushiko beni delirtecek. Doğumdan sonra hemen yemek istiyorum .

Son düzenleme:
Ca

Canım o ağrı hamileliktende olabilir, baskı vs zaten yeterince ağrımız oluyor sonuçta hassas dönemdeyiz. Valla bende sivilce yok ama hamilelikten önceki kadar rahat olduğum söylenemez. Belki psikolojik bilmiyorum ama benim mantarım veakıntılarımda çok oldu hamilelikte iltihaptanda acı duyuyor olabilirim. Sen bir doktorunla konuş belki muayeneye gerek kalmaz.

Kızlar netten parçalı kanvas tablolara bakıyodum salon için laptop ı eşime de çevirdim ki hani beraber karar verelim ama bi gariplik var hangi tabloyu göstersem böyle benzer ifadeler ha hı ho diye sesler çıkarıyo surat desen yemiş de doymamış ifadesi neyse çay doldurmaya kalktım bi döndüm odaya bilgisayarı kendine çevirmiş aaa bak günahını almışım kocacığımın ilgileniyomuş kocacım derken heyecanla çevirdi ekranı aşşkımm bak ne buldum Balıkesir hayvanı bunlar süper lezzetli olur demez mi haayyy senin gözün kör olmasın emi dedim ya ben tablo bakıyorum adam sahibinden comdan kurbanlık koyun baktı ya laa oyy ben ölem ya hiç ruhumdan anlamıyo bu minnak ayım benim

Sen mi ben mi biz eşimle ilk yemegimizi orda yemiştik henüz aramızda birşey yokken :) o yüzden özel günlerimizde cıkmayacaksak hp eve söyleriz ama bu ara tırt tabi. Cokta severim bende. Her geçişimde kafanı cevir gonca hızlı yürü oluorum :))

Gecmis olsun canim dis probleminin cozulmesine sevindim yirim onun hareketlerini surekli ben burdayim diyor annesi benimki de bugun bol uykulu gununde sanirim az hareket ediyor bi de gunleri gunlerine uysa
Sorma canim benimkide kimi zaman tık yok kimi zaman da ustuste harketli cok bir merak ettiriyor sonra da uykusuz birakiyor soyle bir gun hareketli bigun hareketsiz olsa ya da geceleri uyusa da gunduzleri hareketli olsa

Hahahahah koptum resmen benimki gozumde canlandi birden disciden ciktik ebebege gidelim dedim 3 alt 3ust 3 tulum 3 sapka alalim dedim bunu bir hickirik tuttu ama magzadan girmemizle cikana kadar durmadi abartmiyorum 10kere de ne alicaktik dedi icimde şevk mevk kalmadi resmen zaten hickiriktan boguluyormus gibi tuhaf tuhaf sekiller dedim cikalim arabasina binince keyfi yerine geldi adamin resmen hickirik mickirik gecti şaka gibi

A

Allah iyiliğini versin kızzzz akşam akşam gülmekten altıma edecektim :):) kurbanlık haa. Bu herifler ne enteresan gerçekten. Bizimkide varsa yoksa pokuman oyunuyor delirtecek beni. Şuanda da oyunuyor mesela. Ben eve geldim, yemek yaptım, yedik, et kavurdum diğer yemek için. Çamaşır katladım, ütü yaptım, mak açtım, duş aldım. O hala geldiğinden beri pokuman peşinde. O sarı canavarları kim icat ettiyse var ya! Ay gözlerim Yaşardı şimdi ben demeden çamaşır asmaya gitti ya kız ^.^ hissetti sanırım.

Vaay hain domdoma bak sen inadına yarın daha fazlasını yap bebişim.. bak ben de şimdi carte dorun üretimden kalkmış bi dondurmasını bulup isticem arasın dursun sivri zekalı

Yaşarmasın gözlerin acımak yok bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…