bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Vaay hain domdoma bak sen inadına yarın daha fazlasını yap bebişim.. bak ben de şimdi carte dorun üretimden kalkmış bi dondurmasını bulup isticem arasın dursun sivri zekalı
Hahahaha super fikirmis bak deneyeyim ben de bunu hic nazlanmadim daha vakti geldi bence de

Ağlamak istiyorummmm bizde çok giderdik. Hatta ilk gittiğimizde wasabi şakasını deneyeyim dedim ama yermi benim kocam biliyormuş ne mered acı olduğunu. Önceden ilk giden arkadaşlarımı Antep fıstığı ezmesi yiii yiii çok güzel diye kandırırdım. Of ya en çokta sushisini ve ballı eksi tatlı tavuğunu özledim. O yenir ama gidince diğerinizde can ister tabi ilk yerinizde ne güzel bir yer olmuş.

Eve gelip tuvalete filan girdiginde telini sessize alip sakla oynayamasin
Yatmadan da birsey alirken bulmusa yat lazim valla benimki de yatakta oynuyor takir takir isigindan uyutmuyor beni

Anammm ne fenasın sen ya :))
Sanırım carte dor geleneksel tatlılar serisini kaldırmış varsa da onu burda Migros haricinde hiç bi yerde bulamaz eeee Migros un kapanmasına da son 5dk malum bi ekmek kadayıflı dondurma şart oldu şimdi sen düşün bakalım etobur

Yaşarmasın gözlerin acımak yok bunlara

Dimi az bile. Bir ortak arkadaşımız var yeni bebişleri oldu, çocuğun eşi lohusa malum epey dert yanıyor. En komiğime giden o emzirince ya da a anne bebekle çıldırınca baba oturuyorsa ona sarıyormuş. Babada diyorki en iyisi ben bir Kazık alayım sen ilgilendikçe oturmam batmaz, Bende kazığa otururum rahatlarsın. :) dedim sen o kazıktan 2 adet sip et 2 ay sonra lazım olacak ^.^

Siz onu 3leyin biri Antep kargo

Aynen cnm eskisi gibi olamio maalesef mantar mi vardı sende cnm.mantar acı ağrı falan yapio mu.bende yoktu İnşallah da yoktur da.haftaya doktorla konuşalım bakalım.inşallah dediğin gibi muayeneye gerek kalmaz :)

Eve gelip tuvalete filan girdiginde telini sessize alip sakla oynayamasin
Yatmadan da birsey alirken bulmusa yat lazim valla benimki de yatakta oynuyor takir takir isigindan uyutmuyor beni
Ay o ne yapar ne eder bulur. Önceden pokuman yakalıcam diye bir yerlere gidiyordu. İş yeri kozyatağının orda çalıştığı plaza onun gibi çatlaklar bir araya gelmiş oynuyor onu anlatıyor bana. Neyseki hack yaptı los Angeles tan oynuyor ama evde. Şimdi bu adam yermi bu kısıp saklama olayını? :)

Agahahahhh ok yağlımı olsun yağsızmı sen karar ver ben hallederim o işi. Batacak bizde eminim biliyorumm :) lohusayız biz nede olsa. Ozamanda o pokumanla oynarsa var ya o kazığa ellerimle oturttururum.
Aferiiinn bak içindeki cani çıkıyo ortaya yağa gerek yok kuzum burda zeytinyağı bol

Ö
Aynen cnm eskisi gibi olamio maalesef mantar mi vardı sende cnm.mantar acı ağrı falan yapio mu.bende yoktu İnşallah da yoktur da.haftaya doktorla konuşalım bakalım.inşallah dediğin gibi muayeneye gerek kalmaz :)

Öncedende regl öncesi çok olurdu ama malum hamilelikte daha da çok oluyor. Acı bendede ondan oluyor çünkü hassaslaşıyor. Bana fitil verdi ama gece koyuyorum sonra çişim gelir fitil boşa gidiyor

Bende tatlı eksi soslu etini cok severim sushilerini debi. Edame yi de ühüüü

Yok fistigim korkma biseycik olmaz ben hazirlama isini bayramda yapiyim diyorum esim adaya bakarken bende utuler kaldiririm

Kuzu muayne ol muayne oldugum halde mantar kaynakli dedigi halde dr kafamda peki ya o minik et parcasi neyin nesi deyip duruyorum en azindan bi baktir bi smear aldir yoksa kafana takican moralin bozulcak

3 koca ayim var daha bazan beni delirtse de ben kiyamiyorum kocisime galiba
Aaahh ahh bizden bi cacık olmaz şekerim ben naptım biliyo musun?? bitanem buzlukta maraş dondurmamız var ya ne gerek var şimdi katkı maddeli katkı maddeli şeyler yemeye dedi eşim haa doğru hadi onu yiyelim dedim  dondurma söz konusu olunca mala bağlıyorum amaçlarımı unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…