bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ö

Öncedende regl öncesi çok olurdu ama malum hamilelikte daha da çok oluyor. Acı bendede ondan oluyor çünkü hassaslaşıyor. Bana fitil verdi ama gece koyuyorum sonra çişim gelir fitil boşa gidiyor

O çiş meselesi yok mi zaten :) idrar yolu enfeksiyonu için içilen ilacta da zorlaniyrm o meseledn yani.Allah şifa versin cnm da inşallah bi daha ihtiyacmz kalmaz

annannesi yapti tarhana bezelya dolmalik biber filan babannesi zaten yapmaz ki onun sevgisi lafta

Oh annenin ellerine saglik kuzum. Ben taze fasulyeyle bezelye attim, kaynanamdan su iri nohutlar var ya ondan istedim haşlayip buzluga atayim diye bi de burda eylul ayinda cikan kurufasulye var(yas fasulye) haslamana gerek kalmadan pisen cok lezzetli bi de ondan alip bolca atim buzluga diyorum baska da aklima bise gelmiyor

Kuzu muayne ol muayne oldugum halde mantar kaynakli dedigi halde dr kafamda peki ya o minik et parcasi neyin nesi deyip duruyorum en azindan bi baktir bi smear aldir yoksa kafana takican moralin bozulcak

Hamilelktn önce Şubat ayında smear alınmıştı cnm.yılda bir kere baktrlmk gerekio Die biliyrm.ikinciye alinnca sıkıntı olmasın.çok takmam İnşallah ya.doktor Tabi rahatlatır şeyler söylerse takmam ama belirsiz konuşrsa o zaman senaryolri yazarım işte

Gebeligin ilk 3 ayi ve son 3 ayinda kan sayimi dusuyormus ilk 3 ayda gelisim icin son 3 ayda kilo almaya calistiklari icin ve benim kan sayimim dibe vuruyor ignelere gecicem yarin sonucu ogrenicem bugun kan tekrar verdim gunde iki defa iciyordum kan surubu ve gynol draje yinede 10 dusmus

Gecmis olsun canimm bu ikizler yidiler annesinii ehehe kurban olsunlar kolay degil canim 2 bebik de senden besleniyor Allah yardimcin olsun pekmezi sulandir icine at buzlari git gel mesrubat gibi ic soguk soguk canim

Yok canim 6 ayda bir aliniyo sikinti olmaz aldirsan rahat edersin ne var ne yok cikar

Gecmis olsun canim pekmez ye kara uzum filan

Ozaman hormonlari gostereceksin ona atarim camdan asagi diycen yok yolu bak ya sen ya pokemon
O bana da oluyor tum kan bebege gidiyor ondan sekerim

Yok canim 6 ayda bir aliniyo sikinti olmaz aldirsan rahat edersin ne var ne yok cikar

Doktora onu da sorayım madem cnmcm.çok Sağol.
Bi arkadaşmn doğumdan sonra rahim ağzında yara olmuş.hamilelikte mi baslams bilmiorm da.baya sıkıntı yaşamıştı.Daha yeni ameliyat oldu.2 yıl sonra.o geldi bi de aklıma.Allah m muhafaza etsin de inşallah temiz çıkar sonuclrmz cnm.

Korkma kuzu soyledim dun icine disina iyice bakti smear de aldi tabi biz pimpirikli kasim anneleri tatmin olmuoz kuzum sen yinede bi gorun hemen yarin icin rahatlasin

Kizlar malum kis geliyor bebislerimizde olcak buzdolabi icin kislik biseler hazirlamak gerekir mi? Kolaylik olur mu? Siz neler yapip atacaksiniz buzluga?
Bugun pazardaydim da bi suzdumm sebzeleri
Benim annem bahcesinden organik organik taze daze hazirlicak kuzu. Aman sen cocugumuza bak yeter ben hallederim demez mi ayyy annem ya. Ellerini optugumun insani annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…