bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim de 10 a düşmüş günde 2 kullanicam ben de. Zaten günde 2 ye cikarmisti doktorum ama bazen gunde 1 bazen günde 2 iciyodum ben, bundan sonra daha dikkat ederim artik.

Benim de cok dusuk. Bebegim o yuzden zayifmis. Bizde hap falan kullaniyoruz ama ne fayda. Kara uzum pekmez hoc fayda etmiyor. Bana bu ay ve dogumda kan vericek serumla.

Oglun kac yasinda canim.bende yazdirmayi dusunuyorumda

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım 2 can senden besleniyor bizden daha fazla güç lazım sana. Benim de gebelik başında 11di geçen hafta verdim kan yine 11

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz

Kızlar bebislerin kıyafetlerini yıkamak için ne kullanıyorsunuz hangi marka?Ben de biran once kızımdan kalanlara bakıp ayirayim ve ona göre ihtiyaç listesi yapıp eksikleri tamamlayayım
Hacı Şakir'in deterjanı dalinin yumuşatıcısıyla yıkadım ..4 yıl önc de aynılarını kullandım hiç sorun yaşamadım ..Bebek 1 yaşına gelene kadar alerjiye duyarlı diye kullanmaya devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…