bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
KIZLAR GİDİP GELDİM DOKTORADA ŞU SONUÇTA BİRTEK KİLOSUN ANLADIM BOYUNDA SORMAYI UNTUM DEMİR İLAÇI ALMADIĞIMDAN DAMAR YOLUNDAN DEMİR SERUM TAKTI BU GÜN
Canim masallah bebisine.boyuda 38.5cm bende onu gordum.
Neden demir ilaci alamadin da serum takildi.
Gecmis olsun

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz
Hayirli olsun bebisin.belirtiler inanki cok farklilik gosteriyor.oglumda yasadigim belirtileri hamileligimin basinda aynilarini yasadim ama kizim olcak.2.cocugumda kiz ama onunkiyle ayni hic bir belirtim olmadi.hatta bugun kontrolde acaba dr yanilmis olabilirmi diye yine aklimdan gecirdim ama kizim olcak.
Hakkinda hayirlisi

Rabbim kolaylık versin sabır versin sağlık versin en kısa zamanda paşanla kavuştursun inşallah.

Korkma kuzu soyledim dun icine disina iyice bakti smear de aldi tabi biz pimpirikli kasim anneleri tatmin olmuoz kuzum sen yinede bi gorun hemen yarin icin rahatlasin

Yok cnm o kadar telaşe yapmiim.haftaya randevum var gitmem zaten.bi de ertesi güne randevu olmuo maalesef.telefondan msj la sorablrm ama ona da hâlâ cekiniyrm.sekreteri de okuo çünkü.Ne zamandr var bi hafta daha bekliim bakalım.inşallah ciddi bişey yoktur

Uykusuz bir gece bacak ağrısı mide bulantısı isal.. Sıcak... Kocaya duyulan sinir... Hepsi birleşti bu saat oldu... Hayır o yanımda uyudukça sinir katsayım artıyor da uykum daha çok kaçıyor... Şu yağlı kazıktan birde bana gönderin onu oturtup derin bir uykuya geçeyim artık..

Ayy cnm benm Yaa..o kocanın umarsızca horul horul uyumasinin insanı nasıl tahrik ettiğini nasıl sinir ettiğini çok iyi bilirim.dedgn gibi o uyudkca senin uykun kaçar sinirn artar.çok geceler bilirim o anı yaşayıp da eşimi tekmeldgmi.uyan ben uyumuosam sende uyumiicksn dedigmi
Hamilelikte bari azıcık idare edeblselr
Bende 2 gündür magnezyumu içemedm.korkuorm kramp falan olmasn Die.ilaç içmeye de yoruluyrm ya.yatmdn önce eşime dedim ilacımı unuttum.kalk iç dio.kalkamam sen getr dedim Hayr kalk al dedi.icmiyrm işte dedm.bitek benm mi çocuğum sanki.döndüm yattım.baktım elinde suyla gelio :) azıcık da onlar çalışsın yani.baba olcaklr.şimdiden sorumluluk almya baslasalr Keşke

Cnm sut fasulye bn de atiyorm çok iyi oluyo.bamya börülce fln da atıyorum .dolma biber attım bu sene biraz.başka da bsy atmadm bezelye fln almam lazm

cnım tazminatın yanmasın ona çözüm bulmaya bak

canım agırlasınca dah ada zorlanırsın. artık daha da bekleme derim ben. surada ne kadar kaldı

ben ne olur olmaz diye bu hafta kıyafetleri de yıkamaya baslamayı düşünüyorum.

yıkayıp ütüleyip hazır dursun. dogum ne zaman olur belli olmaz. işimi garantiye alıyım.

tertemiz dolapta durmasının bir zararı olmaz .

günaydın hanımlar.
gecem çok rezalet geçti.
gaviscona rağmen aşırı reflüden uyuyamadım, üstüne midemi çok bulandırdı, mahvetti beni.
bi de kramp girdi, allahtan hemen yataktan kalkıp pozisyon verdim bacağıma da düzeldi uzun sürmeden.
şu anda da çok halsizim, karın ağrım var, sanırım tansiyonum düşüyor ve kalkıp işe gitmem lazım pff.

Ozaman hormonlari gostereceksin ona atarim camdan asagi diycen yok yolu bak ya sen ya pokemon

O bana da oluyor tum kan bebege gidiyor ondan sekerim

:):) bu daha iyiymiş valla. zaten dedim bebek olunca ortada pokuman falan görmek istemiyorum. sıkıntıdan boştalar ya ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

günaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.

ok sen adresi ve biz hemen o işi ayarlarız canım ama yağsız olanı tavsiye ederim ki yağlı olan onlara ödül olur. nasıl oldun, daha iyi misin?

Mide bulantin varmı oglumda çok rahat hamilelik geçirdim ama bunda da aynı sadece biraz ağrılarım fazla sanki

Canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına. Güçlü bir erkek olacak o, hayata sıkı sıkı tutunacak annesi merak etme. Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle...

Kız valla alemsiniz hee... Ne eğlenceli bir çiftsiniz siz öyle. Sizin etrafınızda olan insanlar yaşlanmaz valla :)

cnım tazminatın yanmasın ona çözüm bulmaya bak

Ya evet onu da düşünmüyor değilim ama benim patron beni işten çıkarmaz hayatta. Göze alamaz beni çıkarmayı. Ama 5 yıldır ne mevki veriyor ne de diğerlerinden fazla zam. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Bu sebeple iş bulup karşısına çıkacağım. Ben iş buldum, şu kadar paraya ve şu pozisyonda diye bak o zaman nasıl yana yakıla istediklerimi yapıyor...

Ama başka türlü de işlerin düzeleceği yok, ne yapalım...

Ay Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun. Biz çalışan annelerin işi zor valla...

Mide bulantin varmı oglumda çok rahat hamilelik geçirdim ama bunda da aynı sadece biraz ağrılarım fazla sanki
Canım her bebekte değişiyor belirtiler maalesef. İlk oğlumla bunun arasında inanılmaz farklılık vardı. Hatta kendi kendime Rabbim bana bu defa kız evlat vericek herhalde derdim ama çok şükür ki bir oğlum olacak. O sebeple maalesef belirtiler tırt. Eğer gebeliğin ilk başlarında kanda beta-HCG'ye bir kaç kere baktırdıysan oradan yorum yapabilirsin. Normalde beta-HCG 2 günde 2 katına çıkarken erkek bebeklerde beta-HCG ani yükselişler gösterebiliyor. Nitekim ki ben de oğlumda bunu gördüm. Bende kan pıhtılaşması olduğu için erken teşhis edilmesi gerekiyordu gebeliğin, BAT'tan 5 gün önce kan testi yapmıştım 42,5 çıkmıştı, 2 günde bir tekrarladım bu testi. İlk 3 testimde normal seviyede yükselirken 4.testte birden 11 katına çıkmıştı beta-HCG seviyem. O zaman demiştim ya erkek ya da ikiz diye. Bebeğimin cinsiyeti erkek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…