- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.341
canım biz bu işe girsek mi napsak kocalara kazık vaaaaaaaarrrok sen adresi ve biz hemen o işi ayarlarız canımama yağsız olanı tavsiye ederim ki yağlı olan onlara ödül olur. nasıl oldun, daha iyi misin?
Günaydın can. Bugün iyiyim çok şükür, Pazartesi günü ben de mi izin alsamgünaydın pambıklar ^.^ artık şu hafta bitsin diye dua ediyorum, bitse de dinlensem evimde olsam. salıda tatil oh mis pazarteside ben izin alacağım yıllık iznimden oh mis 4 gün yatış. bugün nasılsınız bakalım?
günaydın herkesesabah tv açtım trtde bi muhabir amcam vardı allahım nasıl heyecanlı nasıl panik karkamıştaki harekatı anlatıyo aaaaaayyy içim daraldı dedim değiştirdim 30 km ötemden bahsediyo sonuçta.. hafif bi tırsma olmadı diil şimdi açtım penguenlerin hayatını izliyim dedim ohhh ne güzel huzur dolu ses yok gürültü yok biraz soğuk ama olsun huzurlu en azından dedim... aaayyy demez olaydım anam o hayvanların da hayatı ne attraksiyonluymuş meğer!! daha dk bir gol bir bunlar çiftleşirken bi kaç erkek bulamamış yelloz gelmez mi başlarına resmen engellemeye çalışıyolar hemen gerildim tabii neyse ki çiftler benim kadar gerilmedi tınlamadılar bile bunları neyse efendim bu dişiler giderken yiyecek bulmaya denize bi veda sahneleri var çok acıklı .. tabii arada yumurtayı altına almayı beceremeyen erkeklere dişilerin "ya yapıcağın işe tüküreyim beee sok işte şunu altına" tavrı güzeldi sonracığıma herifler kaldı mı yalnız!! bizim kocalar daha bizim sıkıntılarımıza ortak olamazken allahın penguenleri tek başına kalakaldı yavrularla allahın kutbunda!! bunlar kar fırtınalarından korunmak için değişik şekillere giriyolar falan ben de diyorum hadi kız çabuk dönün adamlar çocuklar dondu anaaaa bi baktım daha dişiler salına salına denize yeni varmazlar mı annem böyle kadınlara b.kuyla gülle oynuyo der o kadar kıvırta kıvırta gittiler bazıları da leopar fokuna yem oldu zıkkımın kökünü ye inşallah leopar foku şerefsiz o yediğin dişinin yavrusu kesin ölüyo haberin var mı neyse efenim erkekler cephesine geri dönersek bunlar iyice kaptırmış kendini olaya birbirine yumurtasını gösterip "baaaaakk nassı da tutmuşum ısıtmışım yumurtamı ama nabber" tavırları insan erkeklerinden çok farklı diil malum bizimkiler de her yaptıklarını marifetten sayarlar ayyyy işte böyle uzar gider bunların hayatı da zor be anam dedim gene de insan olduğuma şükrettim ama iki sahne vardı can alıcı biri erkeklerin durdukları yere zıçmaları gerizekalılar ya aynı bizimkiler bu açıdan bi de yumurtasını saklayamamış bi babacık yumurta yerine kartopu koymuştu altına çok acıklıydı
günaydın kuzum doğru diyosun çevredekilere güzel oluyo eşim hiç yaşlanmıyo zaten gamsız olan bana oluyo kukumav kuşu gibi düşün düşün dur
Aynı biz herkes diyor sen yaşlanmassın bunun yanında bende diyorum bide bana sorungünaydın kuzum doğru diyosun çevredekilere güzel oluyo eşim hiç yaşlanmıyo zaten gamsız olan bana oluyo kukumav kuşu gibi düşün düşün dur
aaaaa senin kocan benim erkek versiyonum ne güzel işte be bulmuşunuz bizim gibi planlı programlı insanları kıymetimizi bilinKız o gamsızlıktan biraz da benim kocaya göndersene... Bizimki de tam tersi, adam tam bir felaket tellalı. Hep kötü, her şey kötü, her şey planlı, programlı. Çıldırıyorum valla...Ben de tam tersi Pollyanna. Hiç anlaşamıyoruz hiç....
hakkaten böyle bi olaya girsek belki belgesel izlenme oranları da artar neden olmasınKız seni yirim. Sen belgesel anlatsana çok daha fazla reyting alır valla belgeseller. İzlenme oranları tavan yapar.Allah iyiliğini versin senin e mi
yemek yapmayı aşırı severim terapi gibidir sonra yemeyi de severim tabii hiç öyle bazıları vardır aayyy yaptığımın kokusuyla doydum insanı diilimdir baya tabağa koyup yemeliyim yani her neyse.. ama bu sene bebişimle ilgilenmek varken hiç yemek yapmak isticeğimi sanmıyorum :)) annem yapar çoğunlukla.. yine de işte kışın tazesi bulunmayan sebzelerden bi kaç atarım buzluğa..Gerci annenler sen de olcak uzun sure yeme icme cozulur her turlu kuzum cok yapamiosan kasma bu sene
bişi olmaaaazzz ama seni günlerce etkilicek olanları da izleme tabii :))Durmadan korku fılmı ızlıyorum bebişim korkar mı acaba ama cok sevıyorum yaaa
günaydın hanımlar.
gecem çok rezalet geçti.
gaviscona rağmen aşırı reflüden uyuyamadım, üstüne midemi çok bulandırdı, mahvetti beni.
bi de kramp girdi, allahtan hemen yataktan kalkıp pozisyon verdim bacağıma da düzeldi uzun sürmeden.
şu anda da çok halsizim, karın ağrım var, sanırım tansiyonum düşüyor ve kalkıp işe gitmem lazım pff.
aaaaa senin kocan benim erkek versiyonum ne güzel işte be bulmuşunuz bizim gibi planlı programlı insanları kıymetimizi bilinşaka bi yana karamsarlık da varsa babamla akraba olmaları muhtemel o da zor oluyo annemin çektiklerinden biliyorum.. yalnız benim gamsız dediğim kocada yüksek tansiyon var strese bağlı ben turp gibiyim nedenn?? çünkü hiçbişeyi içimde tutup da dert etmiyorum da ondan
günaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.
canım ben de e bebekten bi tanışma seti vardı 70lira olan içinde herşey vardı zaten onlar baya bi süre gider muhtemelen.. baby&me kendi markasıymış sanırım içindeki ürünler de o markaydı.. netteki yorumlar da olumluydu.. yalnız çoğu kişinin ortak söylediği toz deterjanların makinede tam erimediği yönünde.. elde yıkarken bi sorun yokmuş çok güzelmiş ama. ben de bi tane roxy ya da dalin falan toz olanından alıcam çünkü annemin dediğine göre her defasında makineyi bekleyemezmişiz bazı şeyleri hemen elimizde yıkamamız gerekicekmiş..Kızlar bebislerin kıyafetlerini yıkamak için ne kullanıyorsunuz hangi marka?Ben de biran once kızımdan kalanlara bakıp ayirayim ve ona göre ihtiyaç listesi yapıp eksikleri tamamlayayım
bizim oğlanlar da akrep olucak dimiiiiİşte benim koca da her şeyi içine atar. İnanılmaz sabırlı ama bir o kadar da kinci... Tam bir Akrep... Ama lafını da söyleyemez, çok duygusal ama kendi içinde yaşar... Ben de tam tersiyim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?