bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun. Biz çalışan annelerin işi zor valla...
Sağol canım evde olsam yatardım ne güzel, uyuyamadım da pff

Ferro sanol kullanıyorum da o biraz bağırsakları bozuyor, tansiyonum filan düştü herhalde, hemogramım fena değildi 10 gün önce bakıldı ama tabi bizimkiler sömürüyor sürekli bizi :)

bizim oğlanlar da akrep olucak dimiiii

Yaaa sorma tatlum. Benim babam da akrep. Kocam zaten akrep, oğluşum da akrep. Akrep erkeklerinin içinde kaldım valla İnşallah oğluşum kinci olmaz babası ve dedesi gibi. O konuda bana benzer inşallah. Ben çok çabuk sinirlenirim ama saman alevi gibiyimdir. Unuturum, geçer gider...

Ya sorma aynı şeyi bende takıyorumhiç sormuyor iğneni yaptın mı diye ilk aylarda hep o yapardı iğne mi karnım büyüdükçe korkmaya başladı şimdi hepten benim üstümde en azından getirsin götürsün istiyorum zaten yeterince zor gergin iğne yapmak... İlaçları hiç sorma almak zorunda olduğum folbiol ve coraspirin dışın da diğerlerini hep unutuyorum ama bu kramplar çok fena bir gece girdi mi üç gün sürüyor acısı uyutmuyor..

Allah yardımcımız olsun :/

Haklısın ama işte hep bizim çevre bir gariptir ilk oğlumun beşiğini 7. Ayda alıp kurmuştuk babam söylemediğini bırakmadı ne aceleniz vardı diye sonra iki tane düşük yapınca babama hak verdim aman dedim bir doğsun yaparım herşeyini şimdi de böyle beklemek çok zor geliyor ben biraz da kışlık ürünler çıksın diye bekledim eylül de uzun kollular iyice çıkar malum soğuk memlekette yaşıyoruz... Başlamak istiyorum ama eşimin işleri çok yoğun tek başıma çıkmak istemiyorum kol çantamı bile zor taşıyorum halsizlikten..

Bende dolabmzi besigimzi alalım İnşallah hemen yerlestrcm.Sonra bol bol.izliicm o güzellikleri İnşallah :)
Canım dolabı alınca eşyaları hemen yıkayıp, ütüleyip dolaba koyma. Malum yeni mobilya kokusu oluyor dolaplarda eğer uzun süre havalandırılmazsa eşyalara da siniyor maalesef o koku. Tecrübe...

Kızlar astronot tulum bakarken yeni bi site buldum.
Çok uygun fiyatlı bi anakucagi buldm.istedgm ozelliklerde.düşünen arkadslrn bilgisine

Larus cnm bak burda bi anakucagi buldum.fiyatı çok çok uygun.kullanıcı yorumlri da var.Herkes çok memnun.pilli calisioms.şarjlı pil alın diolar.kimisi elektrkliden korktgndn pilli olmasndn özellikle memnunms.alışveriş yapcgmz yerde uygun bulamazsm Bunu ciddi ciddi düşünürm.Çünkü fiyat çok uygun :)

http://www.444emarket.com/mamalove-...ayni-gun-kargo-salincakli-ana-kucagi-pmu11492

Ayne cnm maalesef.Artık her gidişte kan veriorz.tahlil yaptriorz.heran herseyimzi bitirebiliolar :)

ok sen adresi ve biz hemen o işi ayarlarız canım ama yağsız olanı tavsiye ederim ki yağlı olan onlara ödül olur. nasıl oldun, daha iyi misin?
Ay sorma gece yanlışlıkla çarpmış gibi ayağına vurdum sonra kapıyı falan çarpıyorum kalksın diye tuvaletin sifonuna iki kere üst üste bastım yok Ada'm gözünü açıyor uyuyamıyormudun diyip dönüyor totosunu.. Daha iyiyim şükür bulantım geçti ama bacaklar fena ağrılı magnezyuma ara vermiştim tekrar başlıcam artık bu gün

Aman dikkat edelim cnmcm.bende atliorm işte bazen ama artık biz depolarimzi doldurcak kadar iyi beslenemiyrz da yani.herşeye herşeye ihtiycmz var

günaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.
Ben valla herturlu 32den sonra yapicam mobilyalari gelmedi daha bebisimin eylul sonu ekim basi gelecek silinerek havalandirilcak en az 1 ay kiyafet yikayip utulerim yaa o beni yormaz oturarak utulerim nolcak zaten ozamana kadar kirlenecek yine bide cok abarti bisey almayi dusunmuyorum 2 hastame cikisi 3sapka 5 corap altli ustlu body alsam 5er tane 3de pijama tulum yetecek onun utusunden ne olcak minacik zaten tas catlasa 5 gomlek utulemekle ayni

Canım dolabı alınca eşyaları hemen yıkayıp, ütüleyip dolaba koyma. Malum yeni mobilya kokusu oluyor dolaplarda eğer uzun süre havalandırılmazsa eşyalara da siniyor maalesef o koku. Tecrübe...

Ayy iğrenç.. çok haklısın cnm çok sağol.sirkeli suyla silip bikaç gün havalandrrm yerlstrmedn İnşallah
Dün bi de bişey gordum.dolap kokusu olarak pamuğa çamaşır yumusaticisi yumos döküp dolabn köşesine koyuyolrms.kapağı açıkça mis gibi kokuo diolar.
Bebeklr için gerek yok bence zaten miss gibi kokuo onlarn eşyaları da.
dolap kokusu kullananlra bi bilgi

günaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.
Ben valla herturlu 32den sonra yapicam mobilyalari gelmedi daha bebisimin eylul sonu ekim basi gelecek silinerek havalandirilcak en az 1 ay kiyafet yikayip utulerim yaa o beni yormaz oturarak utulerim nolcak zaten ozamana kadar kirlenecek yine bide cok abarti bisey almayi dusunmuyorum 2 hastame cikisi 3sapka 5 corap altli ustlu body alsam 5er tane 3de pijama tulum yetecek onun utusunden ne olcak minacik zaten tas catlasa 5 gomlek utulemekle ayni havlu vs de var ama o da utuyu ustunde gezdirsem yeter

Hemfikirim oyuzden ben de yikamicam hemen esyalari eylul sonu ekim badi gelecek bebisimin odasi 1 ay silip havalandirsam anca ekim sonu asarim dogum zaten kasim sonunda bir terslik olursa diye hastane cikisi koyarim hazirlayip cantama yeter

Can'ım ya eğer astronot mont bulursan bana da link atarmısın bende arıyorum ama istediğim gibi bulamadım kış bebeklerine çok iyi oluyor çünkü üzerindeki kıyafete giydir çık dışarıya..

Unutmamışsın canım ya teşekkürler pilli olması bence de güzelmiş.. Tam yatar pozisyonu da varmış, fiyatı da uygun gerçekten.. Ben bunu akşam bi kocişe göstereyim bakayım

Hemfikirim oyuzden ben de yikamicam hemen esyalari eylul sonu ekim badi gelecek bebisimin odasi 1 ay silip havalandirsam anca ekim sonu asarim dogum zaten kasim sonunda bir terslik olursa diye hastane cikisi koyarim hazirlayip cantama yeter

Aynen öyle canım. Hastane çantası hazır olsun da, gerisi olur bir şekilde. Bebiş erken gelse de evdekiler sen hastanedeyken yıkar, ütüler, yerleştirir eşyalarını ne olacak ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…