- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.361
Sağol canım evde olsam yatardım ne güzel, uyuyamadım da pffAy Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun. Biz çalışan annelerin işi zor valla...
Ferro sanol kullanıyorum da o biraz bağırsakları bozuyor, tansiyonum filan düştü herhalde, hemogramım fena değildi 10 gün önce bakıldı ama tabi bizimkiler sömürüyor sürekli bizi :)Cnm benmde halsizlgm vs.birden arttı.bebek artık daha hızlı büyüyüp kilo aldgndn herhalde Bizim.depoları bitirio.kan özellikle çok önemli.halsizlk yapio fena.kan yapıcı şeyler özellikle ye.ben hiç dikkat etmedm kanım.İyi Die.birden 13 tn 10 a düşmüş.inşallah şimdi yukseliodr
bizim oğlanlar da akrep olucak dimiiii
Ya sorma aynı şeyi bende takıyorumhiç sormuyor iğneni yaptın mı diye ilk aylarda hep o yapardı iğne mi karnım büyüdükçe korkmaya başladı şimdi hepten benim üstümde en azından getirsin götürsün istiyorum zaten yeterince zor gergin iğne yapmak... İlaçları hiç sorma almak zorunda olduğum folbiol ve coraspirin dışın da diğerlerini hep unutuyorum ama bu kramplar çok fena bir gece girdi mi üç gün sürüyor acısı uyutmuyor..Ayy cnm benm Yaa..o kocanın umarsızca horul horul uyumasinin insanı nasıl tahrik ettiğini nasıl sinir ettiğini çok iyi bilirim.dedgn gibi o uyudkca senin uykun kaçar sinirn artar.çok geceler bilirim o anı yaşayıp da eşimi tekmeldgmi.uyan ben uyumuosam sende uyumiicksn dedigmi
Hamilelikte bari azıcık idare edeblselr
Bende 2 gündür magnezyumu içemedm.korkuorm kramp falan olmasn Die.ilaç içmeye de yoruluyrm ya.yatmdn önce eşime dedim ilacımı unuttum.kalk iç dio.kalkamam sen getr dedim Hayr kalk al dedi.icmiyrm işte dedm.bitek benm mi çocuğum sanki.döndüm yattım.baktım elinde suyla gelio :) azıcık da onlar çalışsın yani.baba olcaklr.şimdiden sorumluluk almya baslasalr Keşke
Allah yardımcımız olsun :/Yaaa sorma tatlum. Benim babam da akrep. Kocam zaten akrep, oğluşum da akrep. Akrep erkeklerinin içinde kaldım vallaİnşallah oğluşum kinci olmaz babası ve dedesi gibi. O konuda bana benzer inşallah. Ben çok çabuk sinirlenirim ama saman alevi gibiyimdir. Unuturum, geçer gider...
Haklısın ama işte hep bizim çevre bir gariptir ilk oğlumun beşiğini 7. Ayda alıp kurmuştuk babam söylemediğini bırakmadı ne aceleniz vardı diye sonra iki tane düşük yapınca babama hak verdim aman dedim bir doğsun yaparım herşeyini şimdi de böyle beklemek çok zor geliyor ben biraz da kışlık ürünler çıksın diye bekledim eylül de uzun kollular iyice çıkar malum soğuk memlekette yaşıyoruz... Başlamak istiyorum ama eşimin işleri çok yoğun tek başıma çıkmak istemiyorum kol çantamı bile zor taşıyorum halsizlikten..canım agırlasınca dah ada zorlanırsın. artık daha da bekleme derim ben. surada ne kadar kaldı
ben ne olur olmaz diye bu hafta kıyafetleri de yıkamaya baslamayı düşünüyorum.
yıkayıp ütüleyip hazır dursun. dogum ne zaman olur belli olmaz. işimi garantiye alıyım.
tertemiz dolapta durmasının bir zararı olmaz .
Canım dolabı alınca eşyaları hemen yıkayıp, ütüleyip dolaba koyma. Malum yeni mobilya kokusu oluyor dolaplarda eğer uzun süre havalandırılmazsa eşyalara da siniyor maalesef o koku. Tecrübe...Bende dolabmzi besigimzi alalım İnşallah hemen yerlestrcm.Sonra bol bol.izliicm o güzellikleri İnşallah :)
Allah yardımcımız olsun :/
Sağol canım evde olsam yatardım ne güzel, uyuyamadım da pff
Ferro sanol kullanıyorum da o biraz bağırsakları bozuyor, tansiyonum filan düştü herhalde, hemogramım fena değildi 10 gün önce bakıldı ama tabi bizimkiler sömürüyor sürekli bizi :)
Ay sorma gece yanlışlıkla çarpmış gibi ayağına vurdum sonra kapıyı falan çarpıyorum kalksın diye tuvaletin sifonuna iki kere üst üste bastım yok Ada'm gözünü açıyor uyuyamıyormudun diyip dönüyor totosunu.. Daha iyiyim şükür bulantım geçti ama bacaklar fena ağrılı magnezyuma ara vermiştim tekrar başlıcam artık bu günok sen adresi ve biz hemen o işi ayarlarız canımama yağsız olanı tavsiye ederim ki yağlı olan onlara ödül olur. nasıl oldun, daha iyi misin?
Ya sorma aynı şeyi bende takıyorumhiç sormuyor iğneni yaptın mı diye ilk aylarda hep o yapardı iğne mi karnım büyüdükçe korkmaya başladı şimdi hepten benim üstümde en azından getirsin götürsün istiyorum zaten yeterince zor gergin iğne yapmak... İlaçları hiç sorma almak zorunda olduğum folbiol ve coraspirin dışın da diğerlerini hep unutuyorum ama bu kramplar çok fena bir gece girdi mi üç gün sürüyor acısı uyutmuyor..
Ben valla herturlu 32den sonra yapicam mobilyalari gelmedi daha bebisimin eylul sonu ekim basi gelecek silinerek havalandirilcak en az 1 aygünaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.
Canım dolabı alınca eşyaları hemen yıkayıp, ütüleyip dolaba koyma. Malum yeni mobilya kokusu oluyor dolaplarda eğer uzun süre havalandırılmazsa eşyalara da siniyor maalesef o koku. Tecrübe...
Ben valla herturlu 32den sonra yapicam mobilyalari gelmedi daha bebisimin eylul sonu ekim basi gelecek silinerek havalandirilcak en az 1 aygünaydınnnnn. bencede mantıklı, sonra daha zor olacak. evde olsak neyse. bende bayram tatilinde yaparım artık.
Hemfikirim oyuzden ben de yikamicam hemen esyalariCanım dolabı alınca eşyaları hemen yıkayıp, ütüleyip dolaba koyma. Malum yeni mobilya kokusu oluyor dolaplarda eğer uzun süre havalandırılmazsa eşyalara da siniyor maalesef o koku. Tecrübe...
GUNAYDIIINGünaydin kizlar
Can'ım ya eğer astronot mont bulursan bana da link atarmısın bende arıyorum ama istediğim gibi bulamadım kış bebeklerine çok iyi oluyor çünkü üzerindeki kıyafete giydir çık dışarıya..Kızlar astronot tulum bakarken yeni bi site buldum.
Çok uygun fiyatlı bi anakucagi buldm.istedgm ozelliklerde.düşünen arkadslrn bilgisine
Larus cnm bak burda bi anakucagi buldum.fiyatı çok çok uygun.kullanıcı yorumlri da var.Herkes çok memnun.pilli calisioms.şarjlı pil alın diolar.kimisi elektrkliden korktgndn pilli olmasndn özellikle memnunms.alışveriş yapcgmz yerde uygun bulamazsm Bunu ciddi ciddi düşünürm.Çünkü fiyat çok uygun :)
http://www.444emarket.com/mamalove-...ayni-gun-kargo-salincakli-ana-kucagi-pmu11492
Kızlar astronot tulum bakarken yeni bi site buldum.
Çok uygun fiyatlı bi anakucagi buldm.istedgm ozelliklerde.düşünen arkadslrn bilgisine
Larus cnm bak burda bi anakucagi buldum.fiyatı çok çok uygun.kullanıcı yorumlri da var.Herkes çok memnun.pilli calisioms.şarjlı pil alın diolar.kimisi elektrkliden korktgndn pilli olmasndn özellikle memnunms.alışveriş yapcgmz yerde uygun bulamazsm Bunu ciddi ciddi düşünürm.Çünkü fiyat çok uygun :)
http://www.444emarket.com/mamalove-...ayni-gun-kargo-salincakli-ana-kucagi-pmu11492
Hemfikirim oyuzden ben de yikamicam hemen esyalarieylul sonu ekim badi gelecek bebisimin odasi 1 ay silip havalandirsam anca ekim sonu asarim dogum zaten kasim sonunda bir terslik olursa diye hastane cikisi koyarim hazirlayip cantama yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?