bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım alerjik astımım olduğu için biliyorum bu koku çok da zararlıymış hatta yurtdışında bebeği böyle olmasın diye aileler ikinci el mağazalarından mobilya alırlarmış.. Ben yıllardır parfüm bile kullanmadım yeni mobilya kokusu da çok rahatsız eder.. Siz siz olun alınca sabunlu suyla silip bol bol havalandırın tek ilacı havalandırmak odanın Camlarını da aç bir iki gün havalansın

evet canım bende evdeyken alıyorum, yanında olunca güzel oluyor tabi ama sende yoruluyorsun boş durmuyorsun. kendi evini temizleyen gibi olmaz elbette, bence sende izin al dinlen temizliğini yap. bu fırsat ele her zaman geçmez cam silmekten zaten oldum olası nefret ederim. bende artık ekim gibi alırım kadını ağır temizliği yaptırırım. artık oradan kayınvalideme hastaneye yakın zaten yerleşirim. böylelikle ev de temiz kalır

ben hiç bir şey atamadım valla bu yıl

Allah yardımcımız olsun :/

B BlackandBlack valla akrep zordur kendimden bilirim. hele akrep erkeği daha da zordur :) ben akrepim ama bana herkes sen nasıl akrepsin hiç alakan yok diyorlar. hiç kinci değilimdir. tabi seviyorsam bir yanlışını sinsiliğini göreyim var ya Allahhh yandı o şahıs :):)

Bir kaç gün havalandırmak da yetmiyor maalesef. En az 3-4 hafta havalandırmak gerekiyor. Bizim bir yıl oldu ancak çıktı mobilya kokusu. Odanın camı 24 saat açık olmalı, tüm dolap kapakları ve çekmeceler de açık olmalı. Ancak çıkar valla. Ben 2 hafta bu şekilde havalandırmama rağmen yine de sinmiş koku eşyalara. Tüm eşyaları yeniden yıkayıp, ütüleyeceğim. Gerçi oda bir yıldır kapalı duruyor, bir aydır daha yeni açabildim odayı. Onun da etkisi var...

ben hiç bir şey atamadım valla bu yıl
ben de kuzu en azından her yıl mutlaka yaptığım bi domates konservem vardı onu bile yapamadım ama yapıcam azimliyim :)) bugün çıkıp azcık kırmızı biber yeşil biber falan alayım da doğrayıp buzluğa kaldırayım en azından diyorum ama bu kavurucu sıcakta kim çıkıcak onu merak ediyorum

Can'ım ya eğer astronot mont bulursan bana da link atarmısın bende arıyorum ama istediğim gibi bulamadım kış bebeklerine çok iyi oluyor çünkü üzerindeki kıyafete giydir çık dışarıya..

geçen ebebekte gördüm çok güzellerdi :)

işte biz de tam bundan bahsediyoduk canısı

valla yapabiliyorsan yap canım sonra çok rahat edersin. bebiş olunca işimiz daha yoğun olacak malum. valla çalışmasam yapardım. amma velakin kaça bölüneceğimi bilemedim.

Can'ım ya eğer astronot mont bulursan bana da link atarmısın bende arıyorum ama istediğim gibi bulamadım kış bebeklerine çok iyi oluyor çünkü üzerindeki kıyafete giydir çık dışarıya..

Aynen cnm bende astronot Bizim için çok kullanışlı olcak Die düşünyrm ama şimdiden almiicm.Çünkü 3 aylık mı 6 aylık mı alaym bilemiyrm.dogduktn sonra bebeğin buyulgne göre alaym diorum.ama model bakıyım Tabi.
Yine aynı sitede buldum cnm.Bana fiyatı uygun geldi.beğendim de.benm kizcem olcak inşallah Ona göre beğendim tabi erkek içinde modeller var cnm.bakablrsn.

http://www.444emarket.com/fvef-baby-pink-pingu-astronot-tulum-kozmonot-tulum-ayni-gun-kargo-pmu15494

Unutmamışsın canım ya teşekkürler pilli olması bence de güzelmiş.. Tam yatar pozisyonu da varmış, fiyatı da uygun gerçekten.. Ben bunu akşam bi kocişe göstereyim bakayım

Aynen göster baklm cnmcm.sitenin iade koşulu var mi bak istersen.o zaman daha da gönül rahatlgyla sipariş vereblrsn.olmadı iade edersn.videosu da var google a yaz istersn izleyeblrsn.amerikadn güvenlik onaylı falanms galiba.Öyle bişeyler yaziodu

Cnm bende yatak odamı degistrdm.haziranda.dediğin gibi yeni yeni o koku gidio ama bebek mobilyasi o kadar ağır kokmaz Die ümit ediyrm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…