bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Can'ım ya eğer astronot mont bulursan bana da link atarmısın bende arıyorum ama istediğim gibi bulamadım kış bebeklerine çok iyi oluyor çünkü üzerindeki kıyafete giydir çık dışarıya..
Ben instagramda usamarkabebekten siparis verdim polar olandan yagmurluklu almadim arabasinin yagmurlugu var diye almak gerekmi kiyafetini ust polar takimini bi de battaniyesine sardimmi yeter dedim ama o montlardan henuz yok mevsimi degil diye sanirim aramistim ben de bo tek hepsiburadadami gittigidiyordami ne gordum ama markalari hakkinda bir fikrim yok ordaki

Cnm bende yatak odamı degistrdm.haziranda.dediğin gibi yeni yeni o koku gidio ama bebek mobilyasi o kadar ağır kokmaz Die ümit ediyrm yani
Kokuyormus canim benim mobilyaci 1 ay havalandir dedi bana boyasi filan bda siz mi ne deniyor bebek icin zararsiz uretiliyor ama yine de kokuyormus

canım tabii ki dua ediyoruz.. inşallah bebeğin çıkıcak ordan.. daha onu emzirirken minicik elleriyle yüzünü incelemesini keşfetmesini yaşıcaksın.. allah yar ve yardımcınız olsun..

aldıkları eşyalrı yazan herkese teşekkür ederim,çalıştığım için ancak okuyabildim, bebek arabası almayanlar için ben de bi kaç bişey ekleyim, tek elle sürülmesi ve tek elle katlanması önemliymiş ve 3 tekerleklilerde bazen denge probleme oluyomuş ve en önemlisi sırt kısmı ayarlanabilir olursa yenidoğan halinden ileri yaşlara kadar kullanılabiliyormuş bi de dönebilen o tutma yeri olursa arabayı 2 türlü kullanabiliyomuşuz. Bunun dışında park yartak mı yoksa ahşap mı bilemedim. ayrıca oda şuan bana gereksiz geliyo yatak ve şfonyer yeterli gibi

Kız bebeklerde 140 üzeri oluyormuş kalp atışı dogru mu peki
Valla bu topikte o kadar çok tez çürüttü Can'ım sayısını biz bile unuttuk :))) bende aklıma gelen bir iki şey söyleyeyim belki sende tutar ..kız Bebek sol tarafa yerleşir demişlerdi bende tuttu hep solda ve doktor ultrasonda hep sola bakıyordu ..kız Bebek anneyi hasta yapar diyorlar doğru tuttu hamileliğin başında fena grip oldum..kız Bebek'te kanama okur lekelenme olur diyorlardı eskiler onu da maalesef yaşadım ..Buarada oğlumda var onda turp gibiydim hiçbirşeyi yaşamadım..birde burda arkadaşlar saolun 8.haftada ultrason. Fotosuna göre cinsyet tahmininde bulunduklarında oda tuttu ..Allah gönlüne göre versin arkadaşım sağlık be sıhhatle inşallah

ben kızımda hic elimde yıkamadım canım iki parca olsa bile ativermistim makinaya. o zaman dalın kullanmıştım.Bende bayb me ye baktım ama almadım ya eşim mani oldu şimdide hangi marka ile başlasam diye düşünüyorum.Buarada morhipoda lulocup diye markada indirim var pijama ve zıbın aldım kalitesine bakmak için beğendim sabah geldi kargo.bakmak isterseniz fiyatları uygundu.

@EsilaGuluBb benim iki hamileliğimde farklı geçti hala geçm elde.Ilk kızımda meyve ve limon yiyordum deli gibi.Bunda başından beri tatlı özellikle baklava ve tahin helva yiyorum kendime mani olamıyorum:)Kalp atımı en yuksek 140 145 çıkıyor ama bu da kız.Yani bunlar eğlence hep.Cin takvimi ilk kızımda tuttu bunda tutmadı falan falan....Rabbim gönlündeki sağlıklı ve hayırlı evlat versin.

kızlar benim takvimimde bugün artık doktorunuzun sizi 2 haftada bir kontrole çağırıyo olması gerekli diyo.. bunun için daha erken diil mi?? sizin drlarda durumlar nasıl?? bunu görünce sevindim gerçi.. benim son randevum 4 ağustosta olmuştu şimdiki randevuyu öne aldım biraz 29unda gidicez inşallah takvime göre hiç de acele etmiyorum yani

beni bir öncekinde 3.hafta sonra çağırdı eylülün başına denk geliyorum. sanırım bir sonraki geldiğinde nts diyecek, ve 2 haftada görmek isteyebilir diye düşünüyorum. canım bence erken değil normal çünkü artık tedbir açısından emin olmak istiyor olabilirler.

Yooo gayet 28 de kontrole gittim 32 de gel didiydi hala bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…