bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hep bugünleri bekledim ben sık sık gitmeyi

32 den sonra kuzum 2 haftada 1 cagiriyolar

28. haftada banada 2 haftada bir goruscez artik dedi ama ben zaten hep 2 haftada bir gidiyodum canim benle ayni hamile arkadasima da 2 haftada gel demis

offff senin dr da benimki gibi rahat hayatım o zaman şarapçı kılıklı yaa mahalle yansa saçını tarayan cinsten midir nedir bunlar tövbe tövbeeeeee

Aksine despotun önde gidebi almam gereken kilodan gram fazla alsam adam kabus gibi cöküyo yürüyüş hareket diye. Tahlil mahlil falan filan hepsi iyi ama. Bu sefer 1,5 aydır kilo almadım die pek bi tatlişti. La ben kadın doğumcu diye diyetisyene mi gidiyom ki

Şaka bi yana iyidir benim doktor kuzum. 32 den sonra sıklaşacak bana baştan anlatmıştı.

Evet bence de süper bir fikir. Kendi evin mis gibi tertemiz kalır...

Ya evet ben babamı 33 yıldır, eşimi de yaklaşık 10 yıldır idare ediyorum. Bunların suyuna gittin mi her istediğini yaptırırsın. Kesinlikle inatlaşmayacaksın. Tamam deyip, dudak büktün mü bir de ne istersen yaptırırsın valla Tam bir akrep idare etme uzmanı oldum sayelerinde

Instagramda bi siteden canim ama henuz gelmedi insallah bekledigim gibidir eger guzelse haber veririm
resimde çok hoş duruyo inşallah istediğin giib çıkar. ben de ankaradayım biraz araştırdım paket halind efoto çekimi 3'lü 1000-1500 arası ayrı ayrı da fiyatlandıran var doğum öncesi için 300- 350 istiyolar, ben detam karar veremedim, acaba paratuzağı mı bilemedim :)

Valla bende 1250 tl ye anlastim canim hep ayni fiyatlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…