- 4 Mart 2016
- 150
- 82
- 28
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.441
kızlar benim takvimimde bugün artık doktorunuzun sizi 2 haftada bir kontrole çağırıyo olması gerekli diyo.. bunun için daha erken diil mi?? sizin drlarda durumlar nasıl?? bunu görünce sevindim gerçi.. benim son randevum 4 ağustosta olmuştu şimdiki randevuyu öne aldım biraz 29unda gidicez inşallah takvime göre hiç de acele etmiyorum yani
Mcada bende bunu aldım. anammm deniz anası gibi gösteriyor bu beyazlarda iyice. bende altını azcık kestireceğim, kafamada bir taç tamam işte :)
yine aciktim ya la ben doymuyoooom haftada 1 kilo aliyom sonra yavas git dedi tulin hoca napiyim doymuyom
Ben domates yapıp kavanozlara doldurdum bamya atıcam buzluga bıde taze fasulye cok kolaylık oluyor elımıze hazır gelır bebıslerle ugrasırken :)Kizlar malum kis geliyor bebislerimizde olcak buzdolabi icin kislik biseler hazirlamak gerekir mi? Kolaylik olur mu? Siz neler yapip atacaksiniz buzluga?
Bugun pazardaydim da bi suzdumm sebzeleri
Obur olcak diyo dr da zaten aman aman yesinlerBenim Dr. beni 2 haftada 1 çağırıyor canım. 30 dan sonra da haftada 1 e düşecek dedi. Ama benimki farklı biliyorsun. Normal gebeleri de 3 hafta 1 çağırıyor, 30dan sonra onların ki 2 haftada 1 e düşecek, 36 ve sonrasında da haftada 1 olur sanıyorum riskli gebe olmayanların. Benimki de 36'dan sonra haftada 2 olur sanırım. Zaten kısmetse 37de de sezaryenle doğum yapacağım. Ay o günler çabucak gelse...
Beyaz güzel bir tercih olmuş canım. Aaaa tabii ki de tombiş tombiş olacağız kız, manken gibi mi olalım? Sonuçta bir can doğuruyoruz biz kolay mı. Herkes beceremez yane
Ben de aynıyım canım yaaa... Ağzım hiç boş durmasın istiyorum. Obur bir şey olacak herhalde bu ufaklık. Abisinde hiç böyle değildim valla. Normalde de yemekle çok aram yoktur, abisine hamileyken de aynıydım. Ama bunda hayatımda ilk defa yemek yerken zevk alıyorum. Kendimden geçiyorum resmen. Kilolu arkadaşları artık daha iyi anlıyorum
kızlar benim takvimimde bugün artık doktorunuzun sizi 2 haftada bir kontrole çağırıyo olması gerekli diyo.. bunun için daha erken diil mi?? sizin drlarda durumlar nasıl?? bunu görünce sevindim gerçi.. benim son randevum 4 ağustosta olmuştu şimdiki randevuyu öne aldım biraz 29unda gidicez inşallah takvime göre hiç de acele etmiyorum yani
Ben zaten deniz anasi olcam ahaha cok guzelmis tatlimmmmmm saglikla nasip olsunn
Obur olcak diyo dr da zaten aman aman yesinler
süslemeyi kendin yapabilirsin, bak doğum odası fotolarına orda eksikleri al, foto da çekerseniz güzel çıkarkızlar slm nasılsınız bizim dün kontrolümüz vardı kızımız büyümüş ama benim kanım 9a düşmüş doktor ilacın dozunu arttırdı bide b12 eksiği varmış iğne yazdı onu vurulcam diğer türlü herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırdım tekrar bi sorun yok dedi doktorum ondan dolayı iiçim çok rahatladı bide doğum parasını sordum sezeryan 900 dediler oda süslemesi dedim 350 tl dediler 1 gece için değer mi diye kendi kendime muhasebe yapıyorum şuan
kızlar slm nasılsınız bizim dün kontrolümüz vardı kızımız büyümüş ama benim kanım 9a düşmüş doktor ilacın dozunu arttırdı bide b12 eksiği varmış iğne yazdı onu vurulcam diğer türlü herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırdım tekrar bi sorun yok dedi doktorum ondan dolayı iiçim çok rahatladı bide doğum parasını sordum sezeryan 900 dediler oda süslemesi dedim 350 tl dediler 1 gece için değer mi diye kendi kendime muhasebe yapıyorum şuan
kizlar catlaklariniz olus.aya basladimi yoksa bi ben mi catir catir catluyorum. lierac kullaniyordum belimde bi catlak gorunce yag kullanmaya karar verdim simdi surerken ne goruyum kalcam harita olma yolunda oyle bir iki tane degil baya var cok erken degilmi daha 29 dayiz ya boyle giderse 35e 37e heryerrim harita gibi olur
Enteresan şekilde göğüsümde büyüme olmamasına rağmen orada çatlak oluşmuş. Göbeğim de şuan yok sanırsam
benimki kiloma bile bakmadığı için bi şey diyemiyciim :)) bi şikayetiniz yoksa bir ay sonra gelin diyo her zaman.. du bakalım bu sefer ne diycekAksine despotun önde gidebi almam gereken kilodan gram fazla alsam adam kabus gibi cöküyoyürüyüş hareket diye. Tahlil mahlil falan filan hepsi iyi ama. Bu sefer 1,5 aydır kilo almadım die pek bi tatlişti. La ben kadın doğumcu diye diyetisyene mi gidiyom ki
Şaka bi yana iyidir benim doktor kuzum. 32 den sonra sıklaşacak bana baştan anlatmıştı.
benimde gogsumde gobegimde hic yok ama sol kalcam fena harita olmus valla hayal kirikligina ugradim o kadar da krem suruyorum bol su iciyorum 35 den sonra birden cikiyo diyolardi bu kadar erken goruncede kotu oldum
bu gdişimde sorayım bakalım kaç haftaya bir çağırıcak.. bu arada çok alakasız olucak ama ben senin dediğin idrarda protein testini yaptırdım çok şükür çıkmadı bişey.. damarlara da baktırıcam mutlaka bundan sonra... yemek konusunda söylediklerine de katılıyorum canım aaahhh ahh yemek yemek gibisi var mı hayatın tadııııı tuzuBenim Dr. beni 2 haftada 1 çağırıyor canım. 30 dan sonra da haftada 1 e düşecek dedi. Ama benimki farklı biliyorsun. Normal gebeleri de 3 hafta 1 çağırıyor, 30dan sonra onların ki 2 haftada 1 e düşecek, 36 ve sonrasında da haftada 1 olur sanıyorum riskli gebe olmayanların. Benimki de 36'dan sonra haftada 2 olur sanırım. Zaten kısmetse 37de de sezaryenle doğum yapacağım. Ay o günler çabucak gelse...
Beyaz güzel bir tercih olmuş canım. Aaaa tabii ki de tombiş tombiş olacağız kız, manken gibi mi olalım? Sonuçta bir can doğuruyoruz biz kolay mı. Herkes beceremez yane
Ben de aynıyım canım yaaa... Ağzım hiç boş durmasın istiyorum. Obur bir şey olacak herhalde bu ufaklık. Abisinde hiç böyle değildim valla. Normalde de yemekle çok aram yoktur, abisine hamileyken de aynıydım. Ama bunda hayatımda ilk defa yemek yerken zevk alıyorum. Kendimden geçiyorum resmen. Kilolu arkadaşları artık daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?