bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar slm nasılsınız bizim dün kontrolümüz vardı kızımız büyümüş ama benim kanım 9a düşmüş doktor ilacın dozunu arttırdı bide b12 eksiği varmış iğne yazdı onu vurulcam diğer türlü herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırdım tekrar bi sorun yok dedi doktorum ondan dolayı iiçim çok rahatladı bide doğum parasını sordum sezeryan 900 dediler oda süslemesi dedim 350 tl dediler 1 gece için değer mi diye kendi kendime muhasebe yapıyorum şuan

Benim Dr. beni 2 haftada 1 çağırıyor canım. 30 dan sonra da haftada 1 e düşecek dedi. Ama benimki farklı biliyorsun. Normal gebeleri de 3 hafta 1 çağırıyor, 30dan sonra onların ki 2 haftada 1 e düşecek, 36 ve sonrasında da haftada 1 olur sanıyorum riskli gebe olmayanların. Benimki de 36'dan sonra haftada 2 olur sanırım. Zaten kısmetse 37de de sezaryenle doğum yapacağım. Ay o günler çabucak gelse...

Mcada bende bunu aldım. anammm deniz anası gibi gösteriyor bu beyazlarda iyice. bende altını azcık kestireceğim, kafamada bir taç tamam işte :)

Beyaz güzel bir tercih olmuş canım. Aaaa tabii ki de tombiş tombiş olacağız kız, manken gibi mi olalım? Sonuçta bir can doğuruyoruz biz kolay mı. Herkes beceremez yane

yine aciktim ya la ben doymuyoooom haftada 1 kilo aliyom sonra yavas git dedi tulin hoca napiyim doymuyom

Ben de aynıyım canım yaaa... Ağzım hiç boş durmasın istiyorum. Obur bir şey olacak herhalde bu ufaklık. Abisinde hiç böyle değildim valla. Normalde de yemekle çok aram yoktur, abisine hamileyken de aynıydım. Ama bunda hayatımda ilk defa yemek yerken zevk alıyorum. Kendimden geçiyorum resmen. Kilolu arkadaşları artık daha iyi anlıyorum

Kizlar malum kis geliyor bebislerimizde olcak buzdolabi icin kislik biseler hazirlamak gerekir mi? Kolaylik olur mu? Siz neler yapip atacaksiniz buzluga?
Bugun pazardaydim da bi suzdumm sebzeleri
Ben domates yapıp kavanozlara doldurdum bamya atıcam buzluga bıde taze fasulye cok kolaylık oluyor elımıze hazır gelır bebıslerle ugrasırken :)

Obur olcak diyo dr da zaten aman aman yesinler

Yok bebişim ya ne 2 haftası benim doktor hâlâ 1 ay da çağırıyor gerçi ben sadece bir kere becerdim 1 ay da gitmeyi o da o 1 ayda 4 kere farklı doktora gittim öylelikle ama 32 hafta sonrası başlıyor galiba nst devreye girdiği için ben iki doktoru bir arada idare ediyom bu ara 2 hafta sistemine geçtim

Obur olcak diyo dr da zaten aman aman yesinler

Ay kesinlikle öyle. Yemeyen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Ablamın kızına zorla yemek yedirirdik. Peşinden kovalardık yesin diye. Ne şebeklikler, ne şekillere girmekler... Ama yiyen çocuk mis valla. İnşallah bizimkiler de öyle olur...

süslemeyi kendin yapabilirsin, bak doğum odası fotolarına orda eksikleri al, foto da çekerseniz güzel çıkar

kizlar catlaklariniz olus.aya basladimi yoksa bi ben mi catir catir catluyorum. lierac kullaniyordum belimde bi catlak gorunce yag kullanmaya karar verdim simdi surerken ne goruyum kalcam harita olma yolunda oyle bir iki tane degil baya var cok erken degilmi daha 29 dayiz ya boyle giderse 35e 37e heryerrim harita gibi olur

Doktorum son aylarda kansızlık artacak demişti sanırsam o evrelerdeyiz artık.
Ben 2 farklı hastaneye gidiyorum ikisinde de süsleme sadece kapı süsü istersen kendin süsleyebiliyorsun ama hastaneye gelen olmaz bizde o yüzden evde odayı süsleriz diye düşündük. Sezeryan ücreti iyiymiş. Benim gittiğim hastane normal 950 sezeryan 1950. Diğer gittiğim hastane yanlış hatırlamazsam 550 normal tek kişilik oda 750 sezeryan 1450 tek kişilik oda 1750 dedi

Enteresan şekilde göğüsümde büyüme olmamasına rağmen orada çatlak oluşmuş. Göbeğim de şuan yok sanırsam

ahmoz ben bezelye atmıştım 10 pisirimlik falan.Patlıcan,dolmalık biber ve fasulye kuruttum.Menemenlik yapacağım kışın yemeklere çok rahat oluyor.Kırmızı biber turşusu hem kahvaltıda hem de yemeklerin yanında güzel oluyor.Acılı sos yapacağım ama elim varmadi bi türlü.ilk hamileligimde dolaba banyo böreği poğaça falan atmıştım yine yapacağım inşallah çok rahat oluyor yanına da bi tatlı alıyor eşim gelenlere ikram.

Enteresan şekilde göğüsümde büyüme olmamasına rağmen orada çatlak oluşmuş. Göbeğim de şuan yok sanırsam

benimde gogsumde gobegimde hic yok ama sol kalcam fena harita olmus valla hayal kirikligina ugradim o kadar da krem suruyorum bol su iciyorum 35 den sonra birden cikiyo diyolardi bu kadar erken goruncede kotu oldum

benimki kiloma bile bakmadığı için bi şey diyemiyciim :)) bi şikayetiniz yoksa bir ay sonra gelin diyo her zaman.. du bakalım bu sefer ne diycek

benimde gogsumde gobegimde hic yok ama sol kalcam fena harita olmus valla hayal kirikligina ugradim o kadar da krem suruyorum bol su iciyorum 35 den sonra birden cikiyo diyolardi bu kadar erken goruncede kotu oldum

Bende kullanıyorum da bakalım geçen gün nst için girdiğimde 40 haftalık gebe geldi onun göbek derin çatlak olmuş. Benim şuan ince büyüdükçe deri de genişleyecekler mi ki acep

bu gdişimde sorayım bakalım kaç haftaya bir çağırıcak.. bu arada çok alakasız olucak ama ben senin dediğin idrarda protein testini yaptırdım çok şükür çıkmadı bişey.. damarlara da baktırıcam mutlaka bundan sonra... yemek konusunda söylediklerine de katılıyorum canım aaahhh ahh yemek yemek gibisi var mı hayatın tadııııı tuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…