- 13 Eylül 2011
- 2.135
- 2.279
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.461
Canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına. Güçlü bir erkek olacak o, hayata sıkı sıkı tutunacak annesi merak etme. Rabbim Yar ve Yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle...
Kız valla alemsiniz hee... Ne eğlenceli bir çiftsiniz siz öyle. Sizin etrafınızda olan insanlar yaşlanmaz valla :)
Ya evet onu da düşünmüyor değilim ama benim patron beni işten çıkarmaz hayatta. Göze alamaz beni çıkarmayı. Ama 5 yıldır ne mevki veriyor ne de diğerlerinden fazla zam. Kendimi enayi gibi hissetmeye başladım. Bu sebeple iş bulup karşısına çıkacağım. Ben iş buldum, şu kadar paraya ve şu pozisyonda diye bak o zaman nasıl yana yakıla istediklerimi yapıyor...
Ama başka türlü de işlerin düzeleceği yok, ne yapalım...
Ay Allah yardımcın olsun canım. Çok geçmiş olsun. Biz çalışan annelerin işi zor valla...
Bende kullanıyorum da bakalım geçen gün nst için girdiğimde 40 haftalık gebe geldi onun göbek derin çatlak olmuş. Benim şuan ince büyüdükçe deri de genişleyecekler mi ki acep
hahahhaha iki dr u birden idare etmek mantıklıymış bak.. ya ben dr um konusunda çok tereddütlüyüm aslında adamın çok fazla hastası var tecrübeli de bi dr ama benim tiroide hiç baktırmamıştı mesela geçen gittiğimde de şeker yüklemesini söylemedi bile.. idrar testleri kilo tansiyon kontrolünü saymıyorum bile kilomu sadece ikili test olucak hafta ölçtüler :/ tamam yani dr gereksiz testler tahliller istemesin bizi söğüşlenicek sığır gibi görmesin diyoruz da bu da hiç bişey istemiyo ben istiyorum tahlilleri falan.. niye bilmiyorum değiştirmeye de korkuyorum bu saatten sonra offffff ne doluymuşum beeeeYok bebişim ya ne 2 haftası benim doktor hâlâ 1 ay da çağırıyor gerçi ben sadece bir kere becerdim 1 ay da gitmeyi o da o 1 ayda 4 kere farklı doktora gittim öylelikleama 32 hafta sonrası başlıyor galiba nst devreye girdiği için ben iki doktoru bir arada idare ediyom bu ara 2 hafta sistemine geçtim
canım bende kafa yordum biraz buna. hastane süslemeyi açıkcası birileri gelir diye değil de bol bol resim çekinsin istiyorum oda da kokos olsun istiyorum bu yüzden :) doğum fotorafcısı ile anlaşmayı düşünüyorum.Kızlar hastane süslemesinden bahsetmişsiniz.ilkinde süslememiştim hatta acabalarla kaldım iyi ki susletmemisim hasteneye kimse gelmedi gelemedi çünkü aksam 9 da doğum sinyal verdi gece doğum yaptım normal oldu sabah 9 da eve geldim.Evi odayı süslemek daha mantıklıydı yaniTabi 3 4 gun yatacak varsa ona bisey demem
hahahhaha iki dr u birden idare etmek mantıklıymış bak.. ya ben dr um konusunda çok tereddütlüyüm aslında adamın çok fazla hastası var tecrübeli de bi dr ama benim tiroide hiç baktırmamıştı mesela geçen gittiğimde de şeker yüklemesini söylemedi bile.. idrar testleri kilo tansiyon kontrolünü saymıyorum bile kilomu sadece ikili test olucak hafta ölçtüler :/ tamam yani dr gereksiz testler tahliller istemesin bizi söğüşlenicek sığır gibi görmesin diyoruz da bu da hiç bişey istemiyo ben istiyorum tahlilleri falan.. niye bilmiyorum değiştirmeye de korkuyorum bu saatten sonra offffff ne doluymuşum beeee
Öyleymiş valla. Oluşum sayesinde bunu öğrendim :)bu gdişimde sorayım bakalım kaç haftaya bir çağırıcak.. bu arada çok alakasız olucak ama ben senin dediğin idrarda protein testini yaptırdım çok şükür çıkmadı bişey.. damarlara da baktırıcam mutlaka bundan sonra... yemek konusunda söylediklerine de katılıyorum canım aaahhh ahh yemek yemek gibisi var mı hayatın tadııııı tuzu
Bende senınle aynı durumdayım
ne gerekli degeri görüyorum nede vazgeçiliyorum. anlamış değilim.
saat 4 te çıkıyorum bebegim ogrenikten sonra gittim konustum 7,5 saatten fazla çalışılması yasak ya. biz aksam7 ye kdr çalışıyoruz normal izin verdi şimdiye kadar 4 te çıktım geçen gün senelik izin ilgili konustum meger o 4 te çıkmamı senelik izinimi saatlik hesaplamış anca denk geliyormuş ztn. senelik izin hakkım yokmuş
o kdar zoruma gitti ki böyle bişi yapması. artı en basta da sölemedi böle bişi artı 7,5 saatten fazla çalışmamak benım yasal hakkım yani çalışıtırırsa sayet suç işlemiş sayılır esasında. haftada her türlü 45 saati tamamlıyorum 4 te çıkmama ragmen cumartesi çalıştıgım için.
özel sektör çok kötü ve zor gerçekten. ben hesap yapmaya kalksam neler var. yıllardır asgari den yatıyor sigortam. fazla çalışıyorum. hiç bir resmi tatilde hakkım yok.. ama iş kendi açılrına dönünce saat hesabına baslanıyor.
iyicene sogudum anlayacağın. günleri sayıyorum.
ay allah korusun ya bu hallerine raziyim daha da buyumesin cogalmasin. sen ne kullaniyosun canim ben kakao yagi hindistanceviziyagi susanyagi kayisi cekirdegi yagina baslafim simdi insallah bu faydalidir aradaa da bebek yagi suruyorum
bende basta lierac kullandim ama memnun kalmadim belimde ufak bi cizgi olunca yaga gectim bu arada kalcamdada olmus tabi yeni farkettim.Lierac kullanıyorum ama göğüslere kullanmadım sadece göbeğe. Duş sonrası ıslakken de bebek yağı kullanıyordum onu bol bol her yerime ama bu ara bıraktım onu da
ahmoz ben bezelye atmıştım 10 pisirimlik falan.Patlıcan,dolmalık biber ve fasulye kuruttum.Menemenlik yapacağım kışın yemeklere çok rahat oluyor.Kırmızı biber turşusu hem kahvaltıda hem de yemeklerin yanında güzel oluyor.Acılı sos yapacağım ama elim varmadi bi türlü.ilk hamileligimde dolaba banyo böreği poğaça falan atmıştım yine yapacağım inşallah çok rahat oluyor yanına da bi tatlı alıyor eşim gelenlere ikram.
Doktorum son aylarda kansızlık artacak demişti sanırsam o evrelerdeyiz artık.
Ben 2 farklı hastaneye gidiyorum ikisinde de süsleme sadece kapı süsü istersen kendin süsleyebiliyorsun ama hastaneye gelen olmaz bizde o yüzden evde odayı süsleriz diye düşündük. Sezeryan ücreti iyiymiş. Benim gittiğim hastane normal 950 sezeryan 1950. Diğer gittiğim hastane yanlış hatırlamazsam 550 normal tek kişilik oda 750 sezeryan 1450 tek kişilik oda 1750 dedi
bende basta lierac kullandim ama memnun kalmadim belimde ufak bi cizgi olunca yaga gectim bu arada kalcamdada olmus tabi yeni farkettim.
Benim şuan o bölgelerde hareket yok olmazda inşallah birde benim karnım su fazlalığından fazla büyüdüçatlağa davet resmen
Sizin ucretler iyimis valla benim gittigim hastanede dogum 2250 1 gece yatis 400 epidural istersen + 650 tl patron cildirmissusleme falanda dahil degildir cok buyuk ihtimal
hahahhaha iki dr u birden idare etmek mantıklıymış bak.. ya ben dr um konusunda çok tereddütlüyüm aslında adamın çok fazla hastası var tecrübeli de bi dr ama benim tiroide hiç baktırmamıştı mesela geçen gittiğimde de şeker yüklemesini söylemedi bile.. idrar testleri kilo tansiyon kontrolünü saymıyorum bile kilomu sadece ikili test olucak hafta ölçtüler :/ tamam yani dr gereksiz testler tahliller istemesin bizi söğüşlenicek sığır gibi görmesin diyoruz da bu da hiç bişey istemiyo ben istiyorum tahlilleri falan.. niye bilmiyorum değiştirmeye de korkuyorum bu saatten sonra offffff ne doluymuşum beeee
bol bol nemlendir o zaman canim ne olur ne olmaz ben goguslere surmuyodum dikkat ediyim bari cunku benim ilk gogusler buyudu karnimdan once
Ahaha aynen benimki de uzman yoksa fenalardaydik cidden bi de bu suan bildiklerimiz bi de hastaneden cikarken kesin biseler kitlerler hesap sasar ben solimmAyrılda gelya aslında bende baktım fiyatlara o şekilde yüksek. Bi de bu benim doktorun ücreti uzman fiyatı. Yardımcı doçentlerde 3500 sezeryan doktorum resmen eğitimden soğuyup hayatına sadece bir uzman olarak devam etsin istiyorum
Kızlar soguk pres hindistan cevizi yagı öneririm catlaklar için ve nemlendirme için. Ben hamilelik öncesinden beri kullanıyorum. Tqbi önceden banyodan banyoya kullanıyordum. Şimdi sabah aksam sürüyorum cok güzel nemlendiriyo. Bir cok forum okudum yerli yabancı. Cok tavsiye ediliyor. Masajla sürünce hem nemlendiriyor hem parlatıyor hemde ödemi alıyormuş. Bebiş yagı için falanda kullanılıypr. Yaz oldugu için sıvı halde ya. Gratisten fotodaki basmalı seyahat boy şişeyi aldım doldurdum içine koydum lavabonun yanına unutmuyoumda böylece. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.
Sizin ucretler iyimis valla benim gittigim hastanede dogum 2250 1 gece yatis 400 epidural istersen + 650 tl patron cildirmissusleme falanda dahil degildir cok buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?