bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar hastane süslemesinden bahsetmişsiniz.ilkinde süslememiştim hatta acabalarla kaldım iyi ki susletmemisim hasteneye kimse gelmedi gelemedi çünkü aksam 9 da doğum sinyal verdi gece doğum yaptım normal oldu sabah 9 da eve geldim.Evi odayı süslemek daha mantıklıydı yani Tabi 3 4 gun yatacak varsa ona bisey demem

Bende senınle aynı durumdayım

ne gerekli degeri görüyorum nede vazgeçiliyorum. anlamış değilim.

saat 4 te çıkıyorum bebegim ogrenikten sonra gittim konustum 7,5 saatten fazla çalışılması yasak ya. biz aksam7 ye kdr çalışıyoruz normal izin verdi şimdiye kadar 4 te çıktım geçen gün senelik izin ilgili konustum meger o 4 te çıkmamı senelik izinimi saatlik hesaplamış anca denk geliyormuş ztn. senelik izin hakkım yokmuş
o kdar zoruma gitti ki böyle bişi yapması. artı en basta da sölemedi böle bişi artı 7,5 saatten fazla çalışmamak benım yasal hakkım yani çalışıtırırsa sayet suç işlemiş sayılır esasında. haftada her türlü 45 saati tamamlıyorum 4 te çıkmama ragmen cumartesi çalıştıgım için.

özel sektör çok kötü ve zor gerçekten. ben hesap yapmaya kalksam neler var. yıllardır asgari den yatıyor sigortam. fazla çalışıyorum. hiç bir resmi tatilde hakkım yok.. ama iş kendi açılrına dönünce saat hesabına baslanıyor.

iyicene sogudum anlayacağın. günleri sayıyorum.

Bende kullanıyorum da bakalım geçen gün nst için girdiğimde 40 haftalık gebe geldi onun göbek derin çatlak olmuş. Benim şuan ince büyüdükçe deri de genişleyecekler mi ki acep

ay allah korusun ya bu hallerine raziyim daha da buyumesin cogalmasin. sen ne kullaniyosun canim ben kakao yagi hindistanceviziyagi susanyagi kayisi cekirdegi yagina baslafim simdi insallah bu faydalidir aradaa da bebek yagi suruyorum

hahahhaha iki dr u birden idare etmek mantıklıymış bak.. ya ben dr um konusunda çok tereddütlüyüm aslında adamın çok fazla hastası var tecrübeli de bi dr ama benim tiroide hiç baktırmamıştı mesela geçen gittiğimde de şeker yüklemesini söylemedi bile.. idrar testleri kilo tansiyon kontrolünü saymıyorum bile kilomu sadece ikili test olucak hafta ölçtüler :/ tamam yani dr gereksiz testler tahliller istemesin bizi söğüşlenicek sığır gibi görmesin diyoruz da bu da hiç bişey istemiyo ben istiyorum tahlilleri falan.. niye bilmiyorum değiştirmeye de korkuyorum bu saatten sonra offffff ne doluymuşum beeee

canım bende kafa yordum biraz buna. hastane süslemeyi açıkcası birileri gelir diye değil de bol bol resim çekinsin istiyorum oda da kokos olsun istiyorum bu yüzden :) doğum fotorafcısı ile anlaşmayı düşünüyorum.

yoksa hastaneye bizde de es dost gelmez anne baba kardeşler gelir o kdar

bebegin yatıcagı yer için tül alıp böle kat kat yapıp lastik üzerine dikmeyi düşünüyorum. bu sayede çerçeve şeklinde olmuş olacak. (pilili etek gibi) tam ortasında fiyonk dikip üzerine de ütü ile yapışan taşlardan yapıcam.

birde keçe den kalp kesicem pembe. bebegimin isminin her bir harfi için . beyaz renklerde harfler kesip yapıştırıcam bayrak yapmış olucam :) delgeç ile delip kırnap ipi ile bir birleştiricem.

hastane odasında yatagın basına asmayı planlıyorum. kapı süsüm hazır almıştım zaten.

birde artan tülden kocaman bir fiyonk hazırlıcam. arka kısmını da lastik olacak yine.

bunu da yatagın uc kısmına takıcam :) bu kadarı yeterli olur heralde :)

Aile hekimliği çağırmıyor mu canım. 2 ay da kontrole çağırıyor hemşire beni kan tahlili bakıyor. Her iki doktorda kilo tansiyon kontrolü yapıyor. Ya ben maddi açıdan 2 doktora geçiş yaptım. Aşılama olduğum doktorda devam ediyordum ama geçen işte 1 gece için 900 lira istediler. Dedik eğer acil durum olursa burada ki hastane daha uygun. Doğum fiyatlarında 400-500 oynuyor onu sorun etmemiştik ama acillik bi durumda maddiyattan benim adamı da yatırırlar yanıma
Rahat doktor bi yönden iyi o da hastaya stres yaşatmaz ama eğer hasta araştıran bi türlü bu doktor bunu niye yapmıyor diye stres yapar

Öyleymiş valla. Oluşum sayesinde bunu öğrendim :)

Ay canım yaa senin ki daha da kötüymüş. Peki bir şey soracağım, sigortanı asgari ücretten yatırıyor yaa doğum izni paranı nasıl alacaksın? Devlet çünkü yasal ne kadar yatıyorsa ona göre hesaplayıp yatırıyor paranı...

Yıllık iznini kesinlikle yedirme, yap bütün çirkefliğini. O benim yasal hakkım, elimden alamazsın de. Böyle saçmalık mı olurmuş yaa...

ay allah korusun ya bu hallerine raziyim daha da buyumesin cogalmasin. sen ne kullaniyosun canim ben kakao yagi hindistanceviziyagi susanyagi kayisi cekirdegi yagina baslafim simdi insallah bu faydalidir aradaa da bebek yagi suruyorum

Lierac kullanıyorum ama göğüslere kullanmadım sadece göbeğe. Duş sonrası ıslakken de bebek yağı kullanıyordum onu bol bol her yerime ama bu ara bıraktım onu da

Lierac kullanıyorum ama göğüslere kullanmadım sadece göbeğe. Duş sonrası ıslakken de bebek yağı kullanıyordum onu bol bol her yerime ama bu ara bıraktım onu da
bende basta lierac kullandim ama memnun kalmadim belimde ufak bi cizgi olunca yaga gectim bu arada kalcamdada olmus tabi yeni farkettim.

Oh sen guzel hazirlik yapmissin valla canim. Borek pogaca kek olayi da mantikli cidden bebis olunca bunlara vaktimiz olmaz ve gelene ne ikram etcez derdi de ortadan kalkar. Ben yeni dogum yaptigim donemde baklava, su boregi bir de yaprak sarma hazir edip gelene evde ikram edecegim sagolsun kaynanam hazirlayacak valla

Sizin ucretler iyimis valla benim gittigim hastanede dogum 2250 1 gece yatis 400 epidural istersen + 650 tl patron cildirmis susleme falanda dahil degildir cok buyuk ihtimal

bende basta lierac kullandim ama memnun kalmadim belimde ufak bi cizgi olunca yaga gectim bu arada kalcamdada olmus tabi yeni farkettim.

Benim şuan o bölgelerde hareket yok olmazda inşallah birde benim karnım su fazlalığından fazla büyüdü çatlağa davet resmen

Benim şuan o bölgelerde hareket yok olmazda inşallah birde benim karnım su fazlalığından fazla büyüdü çatlağa davet resmen

bol bol nemlendir o zaman canim ne olur ne olmaz ben goguslere surmuyodum dikkat ediyim bari cunku benim ilk gogusler buyudu karnimdan once

Sizin ucretler iyimis valla benim gittigim hastanede dogum 2250 1 gece yatis 400 epidural istersen + 650 tl patron cildirmis susleme falanda dahil degildir cok buyuk ihtimal

Ayrılda gel ya aslında bende baktım fiyatlara o şekilde yüksek. Bi de bu benim doktorun ücreti uzman fiyatı. Yardımcı doçentlerde 3500 sezeryan doktorum resmen eğitimden soğuyup hayatına sadece bir uzman olarak devam etsin istiyorum

Ben cok benzer sebeplerden yani ilgisizlikten dolayi 27. Haftada degistirdim valla canim son haftalar daha onemli cekemem ole itici doktorlari

Kızlar soguk pres hindistan cevizi yagı öneririm catlaklar için ve nemlendirme için. Ben hamilelik öncesinden beri kullanıyorum. Tqbi önceden banyodan banyoya kullanıyordum. Şimdi sabah aksam sürüyorum cok güzel nemlendiriyo. Bir cok forum okudum yerli yabancı. Cok tavsiye ediliyor. Masajla sürünce hem nemlendiriyor hem parlatıyor hemde ödemi alıyormuş. Bebiş yagı için falanda kullanılıypr. Yaz oldugu için sıvı halde ya. Gratisten fotodaki basmalı seyahat boy şişeyi aldım doldurdum içine koydum lavabonun yanına unutmuyoumda böylece. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım.

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
Ahaha aynen benimki de uzman yoksa fenalardaydik cidden bi de bu suan bildiklerimiz bi de hastaneden cikarken kesin biseler kitlerler hesap sasar ben solimm

ben bi kac yagi karistirdim da boyle tek kullanmak daha mi faydali olur canim

Böhüüü benim hastane özel saglık sigorta şirketimin indirimiyle total normal 6100 sezeryan 6600 bir bölümünü özel saglık hallediyor yine 3000 tl ödücem ben galiba özel saglık olmasa 10000 den 12000 den kapı acılıyor battık yahu valla battık. Bugünde boyacı gelicek fiyat vericek bakalım ne giricek yine totomuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…