bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben bi kac yagi karistirdim da boyle tek kullanmak daha mi faydali olur canim

Bilmem ki, susam yagı da neutrugina nin kullanıyordum bir ara onunda sıkılastırma özelliği var. Ama ben organik yag kullanmaktan yanayım kozmatik catlak kremleri yerine. Biraz genetik biraz dikkat biraz şans işi sanırım bu iş :/

Ahaha aynen benimki de uzman yoksa fenalardaydik cidden bi de bu suan bildiklerimiz bi de hastaneden cikarken kesin biseler kitlerler hesap sasar ben solimm

en son bi gece için o 900 lirayı verin artı yapılan işlemlerden ek ücret çıkabilir dediklerinden beri onu düşünüyorum. Yoksa 2000 yeter en kötü diyorduk bu gidişte ayrıntılı görüşmek lazım muhasebe ile 1 gece fazla kalsam ufaklık inat etse gelmemekte 2 doğum parası gidecek gibi
Dün akşam eşime dedim bu çocuk bana hiç çekmemiş bende tutumluluk var bu annenlere çekmiş

Hay masallaj beybisi nereye gidiyorsun sen oyle emmuk sistem resmen benim saglik sigortam %100 karsiliyor diye biliyorum ama epidural sanki keyfi gibi gorup onu karsilamayabilir bakicimm.
Esime de diyorum bu cocuk donumuza kadar degistirdi diye bknz depent yirimm masrafli oldu bizim itler ama hersey deger onlara

bi an da aile planlaması niye bu kadar arttı anlamaya başladım

yok be canım nerdeee benim sağlık ocağıma en son gittiğimde çekirdek yiyolardı ve bi sonraki tetanoz aşı tarihimi de ekimin 10una verdiler işte düşün herkesin şubattayken.. benim dr u başka bi hastasında çok farklı gördüm gerçi kadıncağızın bebeğinde gelişim geriliği vardı bi dünya tahlil istedi ondan.. ben de dedim herhalde riskli bi durum görmüyo diye pek bişi istemiyo benden

Kizlar ben hic alengirli urun kullanmadim henuz de catlamadim benim urunleri yukledim. De ki hepsini kullaniyor musun nayn dustan sonra bebe yagi ve arkoyu tek gecerim onlari kullaniyorum ne zaman patlarim ben de bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20160824_134025_401.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 60
Evet cnm aynen o:) oğlumun terbiyesi bozulmasın diye izlemedim bu sezon:):)
izleme zaten çocuğa bi kuran dinletip bi bunu izletirsen yavrum da şaşaloz olur napıyo ya bu annem der ben en son bu kadar sapkınlığı yunan mitolojisinde zeusun maceralarında görmüştüm tatlım o bana yetti

Ya oturdugum yerin kazıgı bu bana yakın hastane olsun iyi olsun dediik. Yeditepe ün. Hastanesine gidiyorum. Ben ona gidiyorum oda bana giriyo galiba napim ya büssürü doktor dolaştım bu içime sinsi. :/

Bu arada kalmaya ayrı para mi ödeniyo

Benim aldıgım fiyatta öyle bişi yazmıyodu :/ hemen sormam lazım. Gerci sgorta karşılıyo yatmayı ama acaba dogum için geçerli mi ya o

Olabilir canım. Genelde gebelik başında yapılıyor ama ben bu diğer doktora 1-2 ay önceki tahlilleri götürmüştüm bunlar eski yenilensin dedi. Zaten o sıra hemşire çağırmıştı tahlil için. Normal gebelik olduğu için yapmamıştır sanırsam ben sorunluyum checkup yapmadığına şükretmek lazım

İyi yapmisin canim kac kez doguriciizz sunun surasinda evet kalmayi ayri ucretlendiriyorlar onu bi sor supriseeee olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…