- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.501
Senin mimikler sana surpriz yapcak son ay bence.Benim mimiler hic buyumedi zaten masallahlari vardi buyuseler napardimm diye dusunuyorm ama sut uretmio bunlar galiba cok pis suphelerdeyim
Ben de evde kullanmiyorum valla benim coft destek 75 buyuk gelirken simdi 90 desteksiz takiyorum. Vauvvvv.
basinada mavi beyaz ciceklerle yapilmis tac hos olur :))Kizlarr cekimler icin bunu aldim beline de acik mavi bi kurdele tamamdirrr
Bakalim supruzlu memelerimi heycanla bekliyorumSenin mimikler sana surpriz yapcak son ay bence.
İyi yapmisin canim kac kez doguriciizz sunun surasindaevet kalmayi ayri ucretlendiriyorlar onu bi sor supriseeee olmasin
bende sarma sarabilirsem saracam.yapamazsam hazır alacağım hep aldığım yer var gusel yapıyorlar hatta önceden söylersem pişiriyorlar bileOh sen guzel hazirlik yapmissin valla canim. Borek pogaca kek olayi da mantikli cidden bebis olunca bunlara vaktimiz olmaz ve gelene ne ikram etcez derdi de ortadan kalkar. Ben yeni dogum yaptigim donemde baklava, su boregi bir de yaprak sarma hazir edip gelene evde ikram edecegim sagolsun kaynanam hazirlayacak valla
Benim Dr. beni 2 haftada 1 çağırıyor canım. 30 dan sonra da haftada 1 e düşecek dedi. Ama benimki farklı biliyorsun. Normal gebeleri de 3 hafta 1 çağırıyor, 30dan sonra onların ki 2 haftada 1 e düşecek, 36 ve sonrasında da haftada 1 olur sanıyorum riskli gebe olmayanların. Benimki de 36'dan sonra haftada 2 olur sanırım. Zaten kısmetse 37de de sezaryenle doğum yapacağım. Ay o günler çabucak gelse...
Beyaz güzel bir tercih olmuş canım. Aaaa tabii ki de tombiş tombiş olacağız kız, manken gibi mi olalım? Sonuçta bir can doğuruyoruz biz kolay mı. Herkes beceremez yane
Ben de aynıyım canım yaaa... Ağzım hiç boş durmasın istiyorum. Obur bir şey olacak herhalde bu ufaklık. Abisinde hiç böyle değildim valla. Normalde de yemekle çok aram yoktur, abisine hamileyken de aynıydım. Ama bunda hayatımda ilk defa yemek yerken zevk alıyorum. Kendimden geçiyorum resmen. Kilolu arkadaşları artık daha iyi anlıyorum
Ay kesinlikle öyle. Yemeyen çocukla uğraşmak gerçekten çok zor. Ablamın kızına zorla yemek yedirirdik. Peşinden kovalardık yesin diye. Ne şebeklikler, ne şekillere girmekler... Ama yiyen çocuk mis valla. İnşallah bizimkiler de öyle olur...
hatunlar korse alacak mısınız doğum sonrası için
http://www.bebekform.com/urun/68-CPTNS001_C-Panty-Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse.htmlhatunlar korse alacak mısınız doğum sonrası için
ay bir de o var dı değilmi?al al bitmiyor.
http://www.bebekform.com/urun/68-CPTNS001_C-Panty-Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse.htmlEki Görüntüle 1875014 bu nasil canim sezeryan sonrasi korse
Bilmem ki, susam yagı da neutrugina nin kullanıyordum bir ara onunda sıkılastırma özelliği var. Ama ben organik yag kullanmaktan yanayım kozmatik catlak kremleri yerine. Biraz genetik biraz dikkat biraz şans işi sanırım bu iş :/
Ya oturdugum yerin kazıgı bu banayakın hastane olsun iyi olsun dediik. Yeditepe ün. Hastanesine gidiyorum. Ben ona gidiyorum oda bana giriyo galiba napim ya büssürü doktor dolaştım bu içime sinsi. :/
Bu aradakalmaya ayrı para mi ödeniyo
Benim aldıgım fiyatta öyle bişi yazmıyodu :/ hemen sormam lazım. Gerci sgorta karşılıyo yatmayı ama acaba dogum için geçerli mi ya o
Ah tatlım emin ol gerek bile kalmayacak diyete. Bebişler bir olsun, onların peşinde koşarken hepsini bir anda vereceğiz bak gör. Zaten doğumdan sonra hemen bir 7-8 kg gidiyor. Loğusalık çıktıktan sonra da emzirme döneminde de güzel kilo veriliyor. Hele bir de bebiş uykuyu sevmeyen bir bebiş olursa zombi gibi dolanırız ortalıkta hem zayıflık hem de uykusuzluktanbebiş doğsun valla, emzirme olayları bitsin valla hemen diyete başlayacağım :) şimdi zaten önüne gelen ye ye diyor bu işin sonu ne olacak bilemiyorum :)
http://www.bebekform.com/urun/68-CPTNS001_C-Panty-Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse.htmlEki Görüntüle 1875014 bu nasil canim sezeryan sonrasi korse
canım bende kafa yordum biraz buna. hastane süslemeyi açıkcası birileri gelir diye değil de bol bol resim çekinsin istiyorum oda da kokos olsun istiyorum bu yüzden :) doğum fotorafcısı ile anlaşmayı düşünüyorum.
yoksa hastaneye bizde de es dost gelmez anne baba kardeşler gelir o kdar
bebegin yatıcagı yer için tül alıp böle kat kat yapıp lastik üzerine dikmeyi düşünüyorum. bu sayede çerçeve şeklinde olmuş olacak. (pilili etek gibi) tam ortasında fiyonk dikip üzerine de ütü ile yapışan taşlardan yapıcam.
birde keçe den kalp kesicem pembe. bebegimin isminin her bir harfi için . beyaz renklerde harfler kesip yapıştırıcam bayrak yapmış olucam :) delgeç ile delip kırnap ipi ile bir birleştiricem.
hastane odasında yatagın basına asmayı planlıyorum. kapı süsüm hazır almıştım zaten.
birde artan tülden kocaman bir fiyonk hazırlıcam. arka kısmını da lastik olacak yine.
bunu da yatagın uc kısmına takıcam :) bu kadarı yeterli olur heralde :)
Bunun uzun olanlarida var ben ameliyat icin yazilan bolumleri gostermek icin bunu paylastimbu tarz onerilmiyor canim diz kapagindan gogus altina kadar olanlar oneriliyo cunku bebekden sonra deri yumusayacagindan bu korseler kesermis deri oyle sekillenirmis onun icin iyice uzun olanlardan alin diyolar
Kizlar ben hic alengirli urun kullanmadim henuz de catlamadim benim urunleri yukledim. De ki hepsini kullaniyor musun nayn dustan sonra bebe yagi ve arkoyu tek gecerim onlari kullaniyorum ne zaman patlarim ben de bilmiyorum
o bebe yağı benim karnımı hep isilik yapmıştır, doktorum görünce anladı hemen bırak dedi. şimdi sadece badem yağı ve palmersin kakao kremini sürüyorum. çok şükür gitti o minik isilikçikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?