bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende sarma sarabilirsem saracam.yapamazsam hazır alacağım hep aldığım yer var gusel yapıyorlar hatta önceden söylersem pişiriyorlar bile

bebiş doğsun valla, emzirme olayları bitsin valla hemen diyete başlayacağım :) şimdi zaten önüne gelen ye ye diyor bu işin sonu ne olacak bilemiyorum :)

aminnnnnn inşşşş :)

Ben de seninle aynı düşünüyorum canım. Kendim kimya mühendisiyim ama her şeyin doğalından yanayım. Ben de şöyle bir karışım kullanıyorum,

Buğday yağı, badem yağı, kayısı çekirdeği yağı ve papatya yağı. İlk gebeliğimde bu karışımı kullandım ve hiç çatlamadım. İnşallah bunda da çatlamam...

Benim bir arkadaşım da o hastaneye gidiyor canım. Oluş Api'ye. Sen hangi Dr.a gidiyorsun?

bebiş doğsun valla, emzirme olayları bitsin valla hemen diyete başlayacağım :) şimdi zaten önüne gelen ye ye diyor bu işin sonu ne olacak bilemiyorum :)
Ah tatlım emin ol gerek bile kalmayacak diyete. Bebişler bir olsun, onların peşinde koşarken hepsini bir anda vereceğiz bak gör. Zaten doğumdan sonra hemen bir 7-8 kg gidiyor. Loğusalık çıktıktan sonra da emzirme döneminde de güzel kilo veriliyor. Hele bir de bebiş uykuyu sevmeyen bir bebiş olursa zombi gibi dolanırız ortalıkta hem zayıflık hem de uykusuzluktan

bencede olur hemde süper olur.şu yatağın üstüne bende bayrak gibi nasıl bir şey yapacağım diyordum yazın bana yardımcı oldu canım. yapılışı basit sanırım. keçeleri dediğin gibi kalp şeklinde kes, ip geçireceğin yerleri delgeçle del ve ipi geçir. sonra içine isim yazma olayını tam anlayamadım. kalp keçeden olacak isimleri neyle yapabiliriz?

Son düzenleme:
Kizlar ben hic alengirli urun kullanmadim henuz de catlamadim benim urunleri yukledim. De ki hepsini kullaniyor musun nayn dustan sonra bebe yagi ve arkoyu tek gecerim onlari kullaniyorum ne zaman patlarim ben de bilmiyorum

o bebe yağı benim karnımı hep isilik yapmıştır, doktorum görünce anladı hemen bırak dedi. şimdi sadece badem yağı ve palmersin kakao kremini sürüyorum. çok şükür gitti o minik isilikçikler.

Aynen okumustm sizin yazismalari cok sukur bana yapmadi o yuzden devam ediyorum ben kullanmaya canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…