bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım gelişmelerden haberdar at bizi ara ara daha gecen haftaydı sanırım ne durumdadır acaba dıye konusmustuk Dualarımız senle ve bebişinle biran evvel toparlayıp sağlıklarınıza kavuşmanız yönünde erken dogmasaydı suan kac haftalık olacaktı canım?

bebiş doğsun valla, emzirme olayları bitsin valla hemen diyete başlayacağım :) şimdi zaten önüne gelen ye ye diyor bu işin sonu ne olacak bilemiyorum :)
ben 2 beden buyudum sımdıden ustelik gobüşten de değil kollardan sırttan filan..Bir de spor yapmasam boyle olacaktım hherhalde ani şeker düşmelerinden kaynaklı dengem şaşmıştı başta 50lere düşüp duruyordu şekerim yiyordum ben de mecbur ilk 3 ay aldıgım 5,5 kilo sağolsun

Sen de benim gibisin hemen ustten aliyorum ben de kilo gogus ve kollar ibretss

Ya ben mide baskısı ve aşırı terlemeden dolayı çamaşır kullanamıyorum büyüme yok ama sarkmadan falan mı oldu acep diye düşündüm
Canım ben de gebe çamasırı kullanmıyorum cok dusuk belli çamasırlar var yaa esnek olanlar onlardan kullanıyorum göbüşüm kocaman olmasına rağmen sıkmıyor çünkü aşağıda kalıyor gayet rahat ediyorum

Sen de benim gibisin hemen ustten aliyorum ben de kilo gogus ve kollar ibretss
Ayyy aynen halterci filan olmalıymısım iki sıkılaşma hareketi için 500 gr agırlık çalışsam ıncelmek yerıne şişveriyor kaslarım hemen bunyem fırsat gormeye dursun anında gelişiyor

Ayyy aynen halterci filan olmalıymısım iki sıkılaşma hareketi için 500 gr agırlık çalışsam ıncelmek yerıne şişveriyor kaslarım hemen bunyem fırsat gormeye dursun anında gelişiyor

Ay aynii ben napcaz bizz yaa su ust bolge bi zayif olsa tas gibi hatunlariz aslinda

Kizlar ben hic alengirli urun kullanmadim henuz de catlamadim benim urunleri yukledim. De ki hepsini kullaniyor musun nayn dustan sonra bebe yagi ve arkoyu tek gecerim onlari kullaniyorum ne zaman patlarim ben de bilmiyorum
şu arkoyu ben de kullanmaya baslıcam ben yogun begenı uzerıne bıooılle lierac kullanıyorum canım ama nebileim catlamadım ama kaşıntılarım basladı çok da işe yaramıyorlarmıs gibi hissediyorum sadece vıcık vıcık yag ıcınde gezınmem dısında birişlevi yok sanki nivea sos kıvamında kremlere ihtiyacım var snaki ellerim catladıgında anında etki ediyordu kışın ama onlarda gebelikte kullanılır mı bilmiyorum

o zaman gönlüne göre olsun canım

kızlar kızlar kızlarrr. doğumunda şu fatma ana eli otunu kullanacaklar var mı aranızda? ben bir arkadaşa umreden aldırmıştım. normal doğum yapacaklar için çok kolay doğum olduğunu araştırıp öğrenmiştim hamile kalmadan hemen önce, sonra zaten hamile kalınca dedim ben şunu biraz daha araştırayım da yapayım. hatta kk de öğrendim bu otun doğumu kolaylaştırdığını. kullananların da yorumlarına bakılacak olursa hepsinin doğumunun iyi geçmesi tesadüf olamaz değil mi ama? evet bu konuda ne düşünüyorsunuz.

equita Allah yardımcınız olsun bebişinin ve ailenizin. Zor günler tahmin edebiliyorum ama geçecek güzel günler gelecek inşallah. Sen güçlü bir anne olup guzelce uyuyup dinlenip bol bol sut yapmalısın. Bebişin en çok ona ihtiyacı olacak. Yine haber ver yaz bize mutlaka.

Gazi hocaya gidiyorum tatlım bende. Gazi yıldırım. Ama Oluş hanımla da calıstık. Ayrıntılımı ikili testimi falan o yaptı.

ben alıp deneyecem.
hatta benim adıma birilerine söylemeyi düşünüyorum.
bunu denemekten zarar gelmez nasılsa :)

ben anneme umreden getirttim canim 10 tane getirmis birini arkadasima verdim o dogumunda kullanmis ise yaradigini soyledi insallah bebek pozisyonu alip normal derse doktor ben kullanmayi dusunuyorum. iki puf noktasi varmis bunun kavonoza koyun diyo cogu yer ama genis bi kaba loymak lazimmis rahatca dallar acilsi diye birde ilik su olmaliymis sicak su olunca birden aciliyomus ama ilik su olursa rahimle beraber yavas yavas aciliyomus

silvester adlı profil mi tahmin ediyor dr sanki sol tarafıma doğru baktı çok iyi hatırlamıyorum ama oğlum da sağ tarafımdaydi hep

Gazi hocaya gidiyorum tatlım bende. Gazi yıldırım. Ama Oluş hanımla da calıstık. Ayrıntılımı ikili testimi falan o yaptı.
Oluş Hanım perinatolog ya ona yaptırman iyi olmuş canım. Detaylı ultrasonu perinatologun yapması çok daha iyi, onlar bu konuda uzmanlar çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…