- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.521
ikeadan alacaksan onlar zaten onceden seri uretim oldgu için kokmaz canım bir hafta silip havalandır yine içine sinsin diyeBen ikeadn almak istiyrm ama inşallah kokmaz
Canım gelişmelerden haberdar at bizi ara ara daha gecen haftaydı sanırım ne durumdadır acaba dıye konusmustukSelam canlar... Merak eden etmeyen tüm aydaşlarım dualarınız ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Ben hamdolsun ancak tam manasıyla ayağa kalkabildim. Bebiş yeni doğan yoğun bakımımda 4 kolla hayata tutunmaya devam ediyor. Hergün 1:30 ve 7:30 da görüyorum... Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Zor bir süreç meleğim Allah a emanet.. Her yeni gün alışmak yerine dahada zorlanıyorum sanki.. Bize dua edin ricam bu.. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin bize ve bizim durumumuzda olan herkese.. Hepiniz Allah a emanetsiniz.. Selam ve dua ile...
ben 2 beden buyudum sımdıdenbebiş doğsun valla, emzirme olayları bitsin valla hemen diyete başlayacağım :) şimdi zaten önüne gelen ye ye diyor bu işin sonu ne olacak bilemiyorum :)
ben 2 beden buyudum sımdıdenustelik gobüşten de değil kollardan sırttan filan.. Bir de spor yapmasam boyle olacaktım hherhalde ani şeker düşmelerinden kaynaklı dengem şaşmıştı başta 50lere düşüp duruyordu şekerim yiyordum ben de mecbur ilk 3 ay aldıgım 5,5 kilo sağolsun
Canım ben de gebe çamasırı kullanmıyorum cok dusuk belli çamasırlar var yaa esnek olanlar onlardan kullanıyorum göbüşüm kocaman olmasına rağmen sıkmıyor çünkü aşağıda kalıyor gayet rahat ediyorumYa ben mide baskısı ve aşırı terlemeden dolayı çamaşır kullanamıyorum büyüme yok ama sarkmadan falan mı oldu acep diye düşündüm
Ayyy aynen halterci filan olmalıymısımSen de benim gibisin hemen ustten aliyorum ben de kilo gogus ve kollar ibretss
Ayyy aynen halterci filan olmalıymısımiki sıkılaşma hareketi için 500 gr agırlık çalışsam ıncelmek yerıne şişveriyor kaslarım hemen bunyem fırsat gormeye dursun anında gelişiyor
şu arkoyu ben de kullanmaya baslıcam ben yogun begenı uzerıne bıooılle lierac kullanıyorum canım ama nebileim catlamadım ama kaşıntılarım basladı çok da işe yaramıyorlarmıs gibi hissediyorum sadece vıcık vıcık yag ıcınde gezınmem dısında birişlevi yok sankiKizlar ben hic alengirli urun kullanmadim henuz de catlamadim benim urunleri yukledim. De ki hepsini kullaniyor musun nayn dustan sonra bebe yagi ve arkoyu tek gecerim onlari kullaniyorum ne zaman patlarim ben de bilmiyorum
Ay aynii ben napcaz bizz yaa su ust bolge bi zayif olsa tas gibi hatunlariz aslinda
kızım da kullanmıştım.Doğum sekli belli olsun ona göre alın derim.Ben doğumdan hemen sonra sarmıştım karnımı sarkmasın diye iki gün sonra falan korse taktım.hatunlar korse alacak mısınız doğum sonrası için
o zaman gönlüne göre olsun canımcanım bende kafa yordum biraz buna. hastane süslemeyi açıkcası birileri gelir diye değil de bol bol resim çekinsin istiyorum oda da kokos olsun istiyorum bu yüzden :) doğum fotorafcısı ile anlaşmayı düşünüyorum.
yoksa hastaneye bizde de es dost gelmez anne baba kardeşler gelir o kdar
bebegin yatıcagı yer için tül alıp böle kat kat yapıp lastik üzerine dikmeyi düşünüyorum. bu sayede çerçeve şeklinde olmuş olacak. (pilili etek gibi) tam ortasında fiyonk dikip üzerine de ütü ile yapışan taşlardan yapıcam.
birde keçe den kalp kesicem pembe. bebegimin isminin her bir harfi için . beyaz renklerde harfler kesip yapıştırıcam bayrak yapmış olucam :) delgeç ile delip kırnap ipi ile bir birleştiricem.
hastane odasında yatagın basına asmayı planlıyorum. kapı süsüm hazır almıştım zaten.
birde artan tülden kocaman bir fiyonk hazırlıcam. arka kısmını da lastik olacak yine.
bunu da yatagın uc kısmına takıcam :) bu kadarı yeterli olur heralde :)
Ben buna benzer almıştım ama sezeryanda 15 gün boyunca hiç takmadım acıdan ..sonra birkaç kere taktım ama sürekli değildi ondan etkisi olmadıhttp://www.bebekform.com/urun/68-CPTNS001_C-Panty-Sezaryen-Sonrasi-iyilestirici-Korse.htmlEki Görüntüle 1875014 bu nasil canim sezeryan sonrasi korse
Ben de seninle aynı düşünüyorum canım. Kendim kimya mühendisiyim ama her şeyin doğalından yanayım. Ben de şöyle bir karışım kullanıyorum,
Buğday yağı, badem yağı, kayısı çekirdeği yağı ve papatya yağı. İlk gebeliğimde bu karışımı kullandım ve hiç çatlamadım. İnşallah bunda da çatlamam...
Benim bir arkadaşım da o hastaneye gidiyor canım. Oluş Api'ye. Sen hangi Dr.a gidiyorsun?
Ah tatlım emin ol gerek bile kalmayacak diyete. Bebişler bir olsun, onların peşinde koşarken hepsini bir anda vereceğiz bak gör. Zaten doğumdan sonra hemen bir 7-8 kg gidiyor. Loğusalık çıktıktan sonra da emzirme döneminde de güzel kilo veriliyor. Hele bir de bebiş uykuyu sevmeyen bir bebiş olursa zombi gibi dolanırız ortalıkta hem zayıflık hem de uykusuzluktan
kızlar kızlar kızlarrr. doğumunda şu fatma ana eli otunu kullanacaklar var mı aranızda? ben bir arkadaşa umreden aldırmıştım. normal doğum yapacaklar için çok kolay doğum olduğunu araştırıp öğrenmiştim hamile kalmadan hemen önce, sonra zaten hamile kalınca dedim ben şunu biraz daha araştırayım da yapayım. hatta kk de öğrendim bu otun doğumu kolaylaştırdığını. kullananların da yorumlarına bakılacak olursa hepsinin doğumunun iyi geçmesi tesadüf olamaz değil mi ama? evet bu konuda ne düşünüyorsunuz.
kızlar kızlar kızlarrr. doğumunda şu fatma ana eli otunu kullanacaklar var mı aranızda? ben bir arkadaşa umreden aldırmıştım. normal doğum yapacaklar için çok kolay doğum olduğunu araştırıp öğrenmiştim hamile kalmadan hemen önce, sonra zaten hamile kalınca dedim ben şunu biraz daha araştırayım da yapayım. hatta kk de öğrendim bu otun doğumu kolaylaştırdığını. kullananların da yorumlarına bakılacak olursa hepsinin doğumunun iyi geçmesi tesadüf olamaz değil mi ama? evet bu konuda ne düşünüyorsunuz.
silvester adlı profil mi tahmin ediyor dr sanki sol tarafıma doğru baktı çok iyi hatırlamıyorum ama oğlum da sağ tarafımdaydi hepValla bu topikte o kadar çok tez çürüttü Can'ım sayısını biz bile unuttuk :))) bende aklıma gelen bir iki şey söyleyeyim belki sende tutar ..kız Bebek sol tarafa yerleşir demişlerdi bende tuttu hep solda ve doktor ultrasonda hep sola bakıyordu ..kız Bebek anneyi hasta yapar diyorlar doğru tuttu hamileliğin başında fena grip oldum..kız Bebek'te kanama okur lekelenme olur diyorlardı eskiler onu da maalesef yaşadım ..Buarada oğlumda var onda turp gibiydim hiçbirşeyi yaşamadım..birde burda arkadaşlar saolun 8.haftada ultrason. Fotosuna göre cinsyet tahmininde bulunduklarında oda tuttu ..Allah gönlüne göre versin arkadaşım sağlık be sıhhatle inşallah
Oluş Hanım perinatolog ya ona yaptırman iyi olmuş canım.Gazi hocaya gidiyorum tatlım bende. Gazi yıldırım. Ama Oluş hanımla da calıstık. Ayrıntılımı ikili testimi falan o yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?