bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kullanilir bence canim cok kasmamak gerekiyor. Arkoyu tek geciyorumm cidden zeytimyagli zaten hem cilde faydali hem cok guzel nemlendiriyor

Oluş Hanım perinatolog ya ona yaptırman iyi olmuş canım. Detaylı ultrasonu perinatologun yapması çok daha iyi, onlar bu konuda uzmanlar çünkü...

Aynen canım zaten direk git Oluş hanımdan randevu al dediydi Gazi Hoca. İyi bir perinatolog cok memnun kalmıştım ben. Ama Gazi hocadanda cok memnunum zaten riskli değilim gebelik takibi için perinatolog ihtiyacım yok. Gazi hoca çok pozitif iyi motive ediyor, normal dogum yanlısı ve en önemlisi eşim onu sevdi :) biraz despot kilo konusunda takıntılı fit hamile istiyor ama olur o kadar :)

ruby87 o ot ne ola ki :/ nasıl kullanılıyo?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fatma-anamizin-eli-otu.189958/page-6

doğumu kolaylaştıran rahimin açılmasını sağlayan kutsal topraklarda yetişen bir ot canım. edindiğim bilgilere göre suyun geldiğinde ılık suya ve geniş kapa otu koyuyorsun ve dualarını okuyorsun. ufak çay bardağında içiyorsun. sonra doğuma gidiyorsun doğumun daha kolay gerçekleşiyor, açılma hızlı oluyormuş. sen doğum yaparken otta suda açılıyor kocaman oluyor, çıkartınca yine eski halini alıyormuş. ben bunları yapmayı düşünüyorum birde giderken bir kaç hurma yersem artık inş doğumum kolay geçer. çoğu kişi bu durum ile ilgili ayrı bir şey yazmış, ben sanırım böyle yaparım.

Tam because of you luk bi olaymis suyu geldiginde sakince sirasiyla ne gerekiyorsa yapar kuzucumm ordan doguma mis

birde otu cikarmazsaniz sudan rahim kuculmezmis kizlar dogumdan sonra otu cikarmalisiniz. birde sizin yerinize baskasida yapabiliyor niyetine sizi alip yaptikdan sonra kimin yaptigi sorun degil. arkadasim ananesine vermis hastaneye giderken aramis yap anane diye dogumuda kolay olmus

Evet, arkadaşım da çok memnun Oluş Hanımdan. Senin Dr.un da iyiymiş. Zaten Dr.la yıldızların uyuşması çok önemli yaa... Seni motive etmesi şart. Normal doğum yanlısı olması da şahane. Şanslısın valla. Özel hastanelerdeki Dr.lar genelde hastane para kazansın diye kesiveriyorlar hemen. Dr. çok önemli, çok. Benim Dr.umu ben de çok seviyorum. Hem çok pimpirikli ama sana belli etmiyor, yaptığı tetkiklerden ve muayenesinin uzunluğundan anlıyorsun hem de seni inanılmaz motive ediyor ki benim en çok ihtiyacım olan şey...

Ben de duymuştum bu otu. Benim de bir arkadaşım yapmış ve dediğin gibi doğumu inanılmaz kolay geçmiş... Ama benim öyle bir şansım yok maalesef

Yaa süpermiş. Araştırayım bakalım burda bulunur bişeyse alayım bende

canım aklıma bişey takıldı şimdi biz doğumda olucaz zaten bunu bizim adımıza suya koyan kişiye e geldi haber bebeiş doğdu diyeeee o heyecanla bıraktı bitkiyi suda gitti biz kalmayalım sonra şeyimiz follofoş gibi ortada her an çocuk kafası çıkabilicek kapasitede ayyy kabus gibi

evet bende kayınvalideme yaptıracağım. okuma işinide o halledebilir çünkü ben o ara ne durumda olurum bilemiyorum. doğum olunca birinin eve gelip otu sudan çıkartması lazım yoksa sıkıntı oluyormuş oda ayrı bir ayrıntı artık kk cığım sen eve git mazallah kanama durmaz derim yollarım.

işte ben kayınvalideme yaptıracağım sonra doğum bitince onu yada kayınpederi eve yollarız çıkartırlar diye düşündüm. bu ulvi görevi ancak onlar yapar. hem hastaneye onların evleride yakın.

Evet kurana devam o yüzden:) bi de burda bi arkds paylaşmişti Kayahanla eşinin ninnisi.onu dinletiyorum çok guzel

Hemen izleeeeee cok acaipti bu sezon nnnnn hele sonunda bildigin olduk :) cok asırı sexi diildi hem bu sezonn. Üff keske bende izlememiş olsam 10 bölüm got um olsa ne izlenir beee peşpeşe
Evet son sezon larda cinsellik yoktu fazla.genelde ilk sezon larda oluyo bütün dizilerde.sikildm bjraz o diziden yaaa ne bileyim aklımı çeldin baslasam mi.en son kadın çıplak gezdi meydanda onu hatrliyorm:)

Hemen izleeeeee cok acaipti bu sezon nnnnn hele sonunda bildigin olduk :) cok asırı sexi diildi hem bu sezonn. Üff keske bende izlememiş olsam 10 bölüm got um olsa ne izlenir beee peşpeşe
pdr55 outlander önermişti cnm bana ona başladım o da güzel. kadın 200 yıl öncesine gidiyor fln ilginç yanj konusu.bi de six feet under çok güzeldi onu da şiddetle oneririm

Yaa süpermiş. Araştırayım bakalım burda bulunur bişeyse alayım bende

ya aslında burada satılanların sahte olduğunu duydum o sebeple inanmıyorum. mısır çarşısında satılıyor diye duymuştum ama sonra bizim şirketten bir arkadaş umreye gidince ona 2 adet aldırdım fazladan fazladan bana 1 tane yeter kanımca. eğer bulamazsan istersen sana 2.ni gönderebilirim. denemekten ne çıkar.

hahaa iyi fikirmis bende ananeme veriyim diyodum da kayinvalideyi dusunuyum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…