- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.541
şu arkoyu ben de kullanmaya baslıcam ben yogun begenı uzerıne bıooılle lierac kullanıyorum canım ama nebileim catlamadım ama kaşıntılarım basladı çok da işe yaramıyorlarmıs gibi hissediyorum sadece vıcık vıcık yag ıcınde gezınmem dısında birişlevi yok sankinivea sos kıvamında kremlere ihtiyacım var snaki ellerim catladıgında anında etki ediyordu kışın ama onlarda gebelikte kullanılır mı bilmiyorum
Oluş Hanım perinatolog ya ona yaptırman iyi olmuş canım.Detaylı ultrasonu perinatologun yapması çok daha iyi, onlar bu konuda uzmanlar çünkü...
ruby87 o ot ne ola ki :/ nasıl kullanılıyo?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fatma-anamizin-eli-otu.189958/page-6
doğumu kolaylaştıran rahimin açılmasını sağlayan kutsal topraklarda yetişen bir ot canım. edindiğim bilgilere göre suyun geldiğinde ılık suya ve geniş kapa otu koyuyorsun ve dualarını okuyorsun. ufak çay bardağında içiyorsun. sonra doğuma gidiyorsun doğumun daha kolay gerçekleşiyor, açılma hızlı oluyormuş. sen doğum yaparken otta suda açılıyor kocaman oluyor, çıkartınca yine eski halini alıyormuş. ben bunları yapmayı düşünüyorum birde giderken bir kaç hurma yersem artık inş doğumum kolay geçer. çoğu kişi bu durum ile ilgili ayrı bir şey yazmış, ben sanırım böyle yaparım.
Aynen canım zaten direk git Oluş hanımdan randevu al dediydi Gazi Hoca. İyi bir perinatolog cok memnun kalmıştım ben. Ama Gazi hocadanda cok memnunum zaten riskli değilim gebelik takibi için perinatolog ihtiyacım yok. Gazi hoca çok pozitif iyi motive ediyor, normal dogum yanlısı ve en önemlisi eşim onu sevdi :) biraz despot kilo konusunda takıntılı fit hamile istiyor ama olur o kadar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fatma-anamizin-eli-otu.189958/page-6
doğumu kolaylaştıran rahimin açılmasını sağlayan kutsal topraklarda yetişen bir ot canım. edindiğim bilgilere göre suyun geldiğinde ılık suya ve geniş kapa otu koyuyorsun ve dualarını okuyorsun. ufak çay bardağında içiyorsun. sonra doğuma gidiyorsun doğumun daha kolay gerçekleşiyor, açılma hızlı oluyormuş. sen doğum yaparken otta suda açılıyor kocaman oluyor, çıkartınca yine eski halini alıyormuş. ben bunları yapmayı düşünüyorum birde giderken bir kaç hurma yersem artık inş doğumum kolay geçer. çoğu kişi bu durum ile ilgili ayrı bir şey yazmış, ben sanırım böyle yaparım.
ikeadan alacaksan onlar zaten onceden seri uretim oldgu için kokmaz canım bir hafta silip havalandır yine içine sinsin diye
aaa tabii herşey kontrolüm altında olucağı içinTambecause of you luk bi olaymis suyu geldiginde sakince sirasiyla ne gerekiyorsa yapar kuzucumm ordan doguma mis
canım aklıma bişey takıldı şimdi biz doğumda olucaz zaten bunu bizim adımıza suya koyan kişiye e geldi haber bebeiş doğdu diyeeee o heyecanla bıraktı bitkiyi suda gitti biz kalmayalım sonra şeyimiz follofoş gibi ortadahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fatma-anamizin-eli-otu.189958/page-6
birde otu cikarmazsaniz sudan rahim kuculmezmis kizlar dogumdan sonra otu cikarmalisiniz. birde sizin yerinize baskasida yapabiliyor niyetine sizi alip yaptikdan sonra kimin yaptigi sorun degil. arkadasim ananesine vermis hastaneye giderken aramis yap anane diye dogumuda kolay olmus
ben kullanmıştım canım sonuçta göbek iniveriyor sarkmamasi içinnormal doğum için de korse gerkli mi
canım aklıma bişey takıldı şimdi biz doğumda olucaz zaten bunu bizim adımıza suya koyan kişiye e geldi haber bebeiş doğdu diyeeee o heyecanla bıraktı bitkiyi suda gitti biz kalmayalım sonra şeyimiz follofoş gibi ortadaher an çocuk kafası çıkabilicek kapasitede ayyy kabus gibi
Evet kurana devam o yüzden:) bi de burda bi arkds paylaşmişti Kayahanla eşinin ninnisi.onu dinletiyorum çok guzelizleme zaten çocuğa bi kuran dinletip bi bunu izletirsen yavrum da şaşaloz olur napıyo ya bu annem derben en son bu kadar sapkınlığı yunan mitolojisinde zeusun maceralarında görmüştüm tatlım o bana yetti
Evet son sezon larda cinsellik yoktu fazla.genelde ilk sezon larda oluyo bütün dizilerde.sikildm bjraz o diziden yaaa ne bileyim aklımı çeldin baslasam mi.en son kadın çıplak gezdi meydanda onu hatrliyorm:)Hemen izleeeeee cok acaipti bu sezon nnnnn hele sonunda bildiginolduk :) cok asırı sexi diildi hem bu sezonn. Üff keske bende izlememiş olsam 10 bölüm got um olsa ne izlenir beee peşpeşe
Hemen izleeeeee cok acaipti bu sezon nnnnn hele sonunda bildiginolduk :) cok asırı sexi diildi hem bu sezonn. Üff keske bende izlememiş olsam 10 bölüm got um olsa ne izlenir beee peşpeşe
Yaa süpermiş. Araştırayım bakalım burda bulunur bişeyse alayım bende
hmmm seninki iyiymiş datlım ben de bi bakarım artık o otu bulabilicek miyim bakalımişte ben kayınvalideme yaptıracağım sonra doğum bitince onu yada kayınpederi eve yollarız çıkartırlar diye düşündüm. bu ulvi görevi ancak onlar yapar. hem hastaneye onların evleride yakın.
evet bende kayınvalideme yaptıracağım. okuma işinide o halledebilir çünkü ben o ara ne durumda olurum bilemiyorum. doğum olunca birinin eve gelip otu sudan çıkartması lazım yoksa sıkıntı oluyormuş oda ayrı bir ayrıntıartık kk cığım sen eve git mazallah kanama durmaz derim yollarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?