bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben olurda erken doğurmazsam 36 sonrası hurmaya başlamayı düşünüyorum.

Canim h&m nin sutyenleri var pamik gibi ustunde hic yokmus gibi incecik desteksiz onlara bi bak derim cok rahat edersin

Canım ben aşırı terliyorum isilik yapıyor hep o yüzden. Midem şişmedikçe sorun yaşamıyorum o konu da ama isilik kaçınılmaz oluyor

Canım ben aşırı terliyorum isilik yapıyor hep o yüzden. Midem şişmedikçe sorun yaşamıyorum o konu da ama isilik kaçınılmaz oluyor

Halbuki memikler kucuk diodun canim tuh niye isilik oluyor ki benimkilerin masallahi var cok sukur bu sicaklara ve gobuse direniyorlar

Halbuki memikler kucuk diodun canim tuh niye isilik oluyor ki benimkilerin masallahi var cok sukur bu sicaklara ve gobuse direniyorlar

İstikrarlı şekilde büyümüyorlar ya ben normalde terleyen bi insan değilim ama şimdi benek benek ter oluyorum havalar serinleyince düzeldim yoksa göbeğim falan isilik oldu kaç kere duş aldım günde yok bana mısın demedi pijamanın belinin geldiği yer falan hepten beneklendiydi  o yüzden aman minnaklar diye saldım gitti

Ahaha basedemediysen birak canim cok sicak havalar valla az serinlesin derin nefes alirsin

Dun bizimde kontrolumuz vardi kizim 1200 gr 38.5 cm boyu olmus.herzamanki gibi yuzunu gostermedi.zeynepinde dogunca ilk defa gormustuk bu yaramazda bize dogunca gostercek yuzunu muhtemelen.

Oy masallah gelisimi cok guzel nazar degmesin canim bizim topic guzel bakio bebislerine valla

Bnm de yüzüm ve göğsüm fln hep isilik ve sivilce doluydu kipkirmziydim.havalar serinleyince geçti hepsi çok şükür

Dun bizimde kontrolumuz vardi kizim 1200 gr 38.5 cm boyu olmus.herzamanki gibi yuzunu gostermedi.zeynepinde dogunca ilk defa gormustuk bu yaramazda bize dogunca gostercek yuzunu muhtemelen.

Maşallah canım süpriz yapıcak size biz de hep sağ potreden el yüzde görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…