bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canim valla bu sıcaklarda keceyle uğraşmak cok zormuş
Vuzel olmus benim de ugsascak vaktim olsa neler yaparim ama malum.isten gel kendimi yataga zor atyorim. Bende bunu siparis verdim 65 tl arti kargo parasi da var 80 i bulcak

Eklentiler

• IMG-20160822-WA0018.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 112
Kızlarr jokerde indirim varrrrr :) maxi cosi almak zorunda olanlar (travel sistem oluşturmak için) 745 lik maxi cosi cabrio 499 a düşmüş.
Bebek telsizlerinde indirim var. Motorola nın görüntülü ısı ölçerli çift taraflı ses iletişimli telsizi 600 tl den 360 a düşmüş bir cok farklı modelde var daha aşağı daha yukarı :) haberiniz olaa..

Biz indirim cekiyle maxi cosi almaya gittik. İndirime denk geldik fotodakilerin hepsini aldık geldik :)

Eklentiler

• image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 93

Bi bakayım canım bulamazsam cok bi süper olur sana lazım olmıcaksa

Canim h&m nin sutyenleri var pamik gibi ustunde hic yokmus gibi incecik desteksiz onlara bi bak derim cok rahat edersin

Ay bu alttaki teli var mı onun o teller beni mahfetti. Ateş paşa bi kaç gündür gögsümün altına ayakları yada kolları bilmiyorum dayıyo :/ otururken egilirken teller acıttı iz yaptı hep gögüz altımla karın üstümü hiç hm kullanmadımdı ben hemen yarın ucar alırım rahatsa telsizse..

Tel yok canim yumusak sutyen diye geciyor asiri rahat yarin al dua edersin

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-24-20-54-08.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…