bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hevesleniyoruz biseyler yapmak icin Zaman azaldıkça :) Nasıl magnet yapıyosun resmi varsa koyarmisin fıkır olur belki

Kirk dalda oynayip sonunda buna karar verdim
Turkuaz tul yapcam arkasina ve miknatis yapistrcam son asamada hepsi bitince son halinide atarim

Eklentiler

• 20160824_202526-1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 20160824_202452-1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
Ilkkez duyuyorum.bunu

işte ben kayınvalideme yaptıracağım sonra doğum bitince onu yada kayınpederi eve yollarız çıkartırlar diye düşündüm. bu ulvi görevi ancak onlar yapar. hem hastaneye onların evleride yakın.
Normalde inanmam boyle seylere de bu kv gonderme olayinda ise yaramasi bile bir mucize sirf oyuzden deneyebilirim hatta

Canim h&m nin sutyenleri var pamik gibi ustunde hic yokmus gibi incecik desteksiz onlara bi bak derim cok rahat edersin
Ben oyle cok aldim sudyen hepsi askı bekliyor bir kere giydim agridi biraktim .. sporcular emzirme sudyenleri gibi kumaslari.. onlarda rahat ettim cok aslinda yavastan emzirme sudyenleri almak lazim oyuzden

Ben de doğumumda kullandım Can'ım inanıp yapmak çok önemli benim hatam soğuk suya koymak oldu sabaha kadar yavaş yavaş oldu açılma birde doğumdan hemen sonra sudan çıkarmak gerekiyor Rahmin toparlanması için ben çıkarmayı unutmuştum geç iyileşip toparladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…