bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dediklerine aynen katılıyorum tam bunları söyleyecektim

Aynen bn de cirkinlestim gözlerim küçüldü agzm burnum sis bi de sivilcelendim tam oldu:)
Bende aynen dis hekimim bile odem olmus sende dedi moral bozuldu 1 1bucuk saat yuruyorum 3 litre en az su iciyorum ama yuzgoz sis. Bide hemoroid cikti basima 2 gundur de duruyor tromboze oldu sanirim dr.a gitmekten de korkuyorum valla 8. Ay daha da beterleri bekliyor bizleri

Ben oyle cok aldim sudyen hepsi askı bekliyor bir kere giydim agridi biraktim .. sporcular emzirme sudyenleri gibi kumaslari.. onlarda rahat ettim cok aslinda yavastan emzirme sudyenleri almak lazim oyuzden
Kendi yazdigimi ben anlamadim suan
Diyelim ki kv sudan cıkartmayı unutuverdi :) yada unutmus gibi yaptı o zaman nolcak
Hahaha benim inanmam kv yi gonderme yonunde olacagi icin her turlu ise yaramis olacak tabi kv kabi canagi alip hastaneye gelmezse

Bende kendimi öyle teselli ediyorum canım. Minicik kedi yavrusu gibi bi ogluşum olacak artik napalim

O hic belli olmaz canim tam onemli haftalardayiz ataga gecer merak etme. Gecen bi topicte okudum bal serbeti yapip sabah aksam icmis bebeginin haftasi geriyken ileriye gecmis dusun. İlik veya soguk iciyormussun 2 tatli kasigi bal diyorlardi. Ben bali hic sevmedigim icin yapmiyorum ama denenebilir seker problemin yoksa

Sanki hic bisey yolunda degil gibi hissediyorum niye bilmiom. Sevmedim hic bu ruh halimi
Al benden de o kadar canim spor yapin mutluluk hormonu salgilar derler onu da yapiyorum ama daha cok aglama geliyor acaba kaygilarimiz mi var bilincaltinda bilemedim hic gerci ben dusunuyorum 20 sene sonra nasil bir ulkede yasayacagiz yasam sartlari nasil olacak ozamana kadar yeterli ozguveni veebilecek miyim mutlu edebilecekmiyim.gibi bisuru soru isareti var kafamda ama simdiden kuruntulu oldum sanirim

O zeytinyagini hemoroid icin de kullananlar var ama arastirdim sonra daha kotu yapiyor diyenler de olmus benim de aklim karisti doktorlarimiza sormak lazim

Bn bayadir böyle şişiyorum cnm hele sabah kalktığımda ellerim kocaman oluyor gün içinde iniyor bazen inmiyor.bn suya pek dikkat etmiyorum az iciyrm sanki 13 kilo aldm zaten

Teşekkür ederim canım evet gayet iyi fiyatı da modeli de çok kullanışlı oluyor aslında ben alırsam büyük almayı düşünüyorum yani 6 aylık çünkü büyük gelse bile bir iki aya toparlıyor önceleri bol duruyor sorun olmuyor.. Yarın biraz avm gezmeyi düşünüyorum bir de onlara bakar karar veririm artık

Bence şart değil yağmur geçirmez olması zaten Bebek senin yanında olacak kendi başına sokağa çıkmayacak sarar sarmalarsın yağmur oldumu birde yaşadığın şehirle alakalı çok soğuk birşehirse tabi yağmurluklu olanlar soğuğu da keser diye düşünüyorum

Şeker problemim yok canım ama bende bir seyi düzenli yapamama gibi bi problem var Ama yinede aklımda bulunsun
Bol et ve tahilla beslen canim sebzeyide yaninda tuket tombiklesir senin de kuzun
Et fazla tuketemiyorum çok sevmiyorum artık olduğu kadar canım

O zeytinyagini hemoroid icin de kullananlar var ama arastirdim sonra daha kotu yapiyor diyenler de olmus benim de aklim karisti doktorlarimiza sormak lazim
Valla canım nettende baktim hiç olumsuz bir şey yazan yok. Herkes doğumu ciddi kolaylaştırdığını yazmış faZla kesik yırtık olmuyormuş. Eskiden ebeler hep bu yöntemi kullanirlarmis

Bn bayadir böyle şişiyorum cnm hele sabah kalktığımda ellerim kocaman oluyor gün içinde iniyor bazen inmiyor.bn suya pek dikkat etmiyorum az iciyrm sanki 13 kilo aldm zaten
Aslinda cok kotu degil canim.kilon haftana gore 10 haftan kalmis doguma bundan sonra dikkatli kilo alsan doguma 17 kiloyla girersin ki 18e kadar normal sayiliyor tabi normal kilo ile basladiysan canim.. ama dert etme okadar kiloyu suyu bol ic ben icmesem demek ki kimbilir neler olacak

Şeker problemim yok canım ama bende bir seyi düzenli yapamama gibi bi problem var Ama yinede aklımda bulunsun

Et fazla tuketemiyorum çok sevmiyorum artık olduğu kadar canım
Tahmin ettim canim ama bebisini de o besleyecek zorla kendini az kaldi zaten canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…