- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.621
Dediklerine aynen katılıyorum tam bunları söyleyecektimbirde otu cikarmazsaniz sudan rahim kuculmezmis kizlar dogumdan sonra otu cikarmalisiniz. birde sizin yerinize baskasida yapabiliyor niyetine sizi alip yaptikdan sonra kimin yaptigi sorun degil. arkadasim ananesine vermis hastaneye giderken aramis yap anane diye dogumuda kolay olmus
O bende de var canim niyeyse ara ara aglama istegi oluyor hamilelik depresyonu diye bsiey varmis ama sanki bu hormonlardan gibi bilemedimCanim cok sikiliyo kizlar sebepsiz bi moral bozuklugum var
Bende aynen dis hekimim bile odem olmus sende dedi moral bozuldu 1 1bucuk saat yuruyorum 3 litre en az su iciyorum ama yuzgoz sis. Bide hemoroid cikti basima 2 gundur de duruyor tromboze oldu sanirim dr.a gitmekten de korkuyorum vallaAynen bn de cirkinlestim gözlerim küçüldü agzm burnum sis bi de sivilcelendim tam oldu:)
Kendi yazdigimi ben anlamadim suanBen oyle cok aldim sudyen hepsi askı bekliyorbir kere giydim agridi biraktim .. sporcular emzirme sudyenleri gibi kumaslari.. onlarda rahat ettim cok aslinda yavastan emzirme sudyenleri almak lazim oyuzden
Hahaha benim inanmam kv yi gonderme yonunde olacagi icin her turlu ise yaramis olacakDiyelim ki kv sudan cıkartmayı unutuverdi :) yada unutmus gibi yaptı o zaman nolcak
Sanki hic bisey yolunda degil gibi hissediyorum niye bilmiom. Sevmedim hic bu ruh halimiO bende de var canim niyeyse ara ara aglama istegi oluyor hamilelik depresyonu diye bsiey varmis ama sanki bu hormonlardan gibi bilemedim
Ben hariçOy masallah gelisimi cok guzel nazar degmesin canimbizim topic guzel bakio bebislerine valla
Ben hariçbenim ogluşum kuru. Bakıyorum hergün en zayıf benim bidikim. Annesi hiç iyi bakamıyor kuzusuna
Bende kendimi öyle teselli ediyorum canım. Minicik kedi yavrusu gibi bi ogluşum olacak artik napalimCanim seninki normal degerlerdeydi diye hatirliyorum ayrica zayif olsn ama saglikli olsun annesi hic onemli degil
Bende kendimi öyle teselli ediyorum canım. Minicik kedi yavrusu gibi bi ogluşum olacak artik napalim
Al benden de o kadar canimSanki hic bisey yolunda degil gibi hissediyorum niye bilmiom. Sevmedim hic bu ruh halimi
Bol et ve tahilla beslen canim sebzeyide yaninda tuketBen hariçbenim ogluşum kuru. Bakıyorum hergün en zayıf benim bidikim. Annesi hiç iyi bakamıyor kuzusuna
O zeytinyagini hemoroid icin de kullananlar var ama arastirdim sonra daha kotu yapiyor diyenler de olmus benim de aklim karisti doktorlarimiza sormak lazimKızlar yeni bi şey duydum. Fatma ana eli otundan bahsetmissiniz onu biliyordum ama bunu da yeni duydum. Şimdi şöyle doğuma 2 hafta falan kala hakiki zeytinyagiyla vajinaya hergün masaj yapiyormusuz o yumuşamayı ve açılmayı sagliyormus bana mantıklı geldi denemeyi düşünüyorum
Bn bayadir böyle şişiyorum cnm hele sabah kalktığımda ellerim kocaman oluyor gün içinde iniyor bazen inmiyor.bn suya pek dikkat etmiyorum az iciyrm sanki 13 kilo aldm zatenBende aynen dis hekimim bile odem olmus sende dedi moral bozuldu 1 1bucuk saat yuruyorum 3 litre en az su iciyorum ama yuzgoz sis. Bide hemoroid cikti basima 2 gundur de duruyor tromboze oldu sanirim dr.a gitmekten de korkuyorum valla8. Ay daha da beterleri bekliyor bizleri
Teşekkür ederim canım evet gayet iyi fiyatı da modeli de çok kullanışlı oluyor aslında ben alırsam büyük almayı düşünüyorum yani 6 aylık çünkü büyük gelse bile bir iki aya toparlıyor önceleri bol duruyor sorun olmuyor.. Yarın biraz avm gezmeyi düşünüyorum bir de onlara bakar karar veririm artıkAynen cnm bende astronot Bizim için çok kullanışlı olcak Die düşünyrm ama şimdiden almiicm.Çünkü 3 aylık mı 6 aylık mı alaym bilemiyrm.dogduktn sonra bebeğin buyulgne göre alaym diorum.ama model bakıyım Tabi.
Yine aynı sitede buldum cnm.Bana fiyatı uygun geldi.beğendim de.benm kizcem olcak inşallah Ona göre beğendim tabi erkek içinde modeller var cnm.bakablrsn.
http://www.444emarket.com/fvef-baby-pink-pingu-astronot-tulum-kozmonot-tulum-ayni-gun-kargo-pmu15494
Bence şart değil yağmur geçirmez olması zaten Bebek senin yanında olacak kendi başına sokağa çıkmayacak sarar sarmalarsın yağmur oldumu birde yaşadığın şehirle alakalı çok soğuk birşehirse tabi yağmurluklu olanlar soğuğu da keser diye düşünüyorumBen instagramda usamarkabebekten siparis verdim polar olandan yagmurluklu almadim arabasinin yagmurlugu var diye almak gerekmi kiyafetini ust polar takimini bi de battaniyesine sardimmi yeter dedim ama o montlardan henuz yok mevsimi degil diye sanirim aramistim ben debo tek hepsiburadadami gittigidiyordami ne gordum ama markalari hakkinda bir fikrim yok ordaki
Şeker problemim yok canım ama bende bir seyi düzenli yapamama gibi bi problem varO hic belli olmaz canim tam onemli haftalardayiz ataga gecer merak etme. Gecen bi topicte okudum bal serbeti yapip sabah aksam icmis bebeginin haftasi geriyken ileriye gecmis dusun. İlik veya soguk iciyormussun 2 tatli kasigi bal diyorlardi. Ben bali hic sevmedigim icin yapmiyorum ama denenebilir seker problemin yoksa
Et fazla tuketemiyorum çok sevmiyorum artık olduğu kadar canımBol et ve tahilla beslen canim sebzeyide yaninda tukettombiklesir senin de kuzun
Valla canım nettende baktim hiç olumsuz bir şey yazan yok. Herkes doğumu ciddi kolaylaştırdığını yazmış faZla kesik yırtık olmuyormuş. Eskiden ebeler hep bu yöntemi kullanirlarmisO zeytinyagini hemoroid icin de kullananlar var ama arastirdim sonra daha kotu yapiyor diyenler de olmus benim de aklim karisti doktorlarimiza sormak lazim
Aslinda cok kotu degil canim.kilon haftana gore 10 haftan kalmis doguma bundan sonra dikkatli kilo alsan doguma 17 kiloyla girersin ki 18e kadar normal sayiliyor tabi normal kilo ile basladiysan canim.. ama dert etme okadar kiloyu suyu bol icBn bayadir böyle şişiyorum cnm hele sabah kalktığımda ellerim kocaman oluyor gün içinde iniyor bazen inmiyor.bn suya pek dikkat etmiyorum az iciyrm sanki 13 kilo aldm zaten
Tahmin ettim canim ama bebisini de o besleyecek zorla kendini az kaldi zaten canimŞeker problemim yok canım ama bende bir seyi düzenli yapamama gibi bi problem varAma yinede aklımda bulunsun
Et fazla tuketemiyorum çok sevmiyorum artık olduğu kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?