- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.641
Vajinaya surumu konusunda bilgim yok hemoroidi arastirdim ben olumsuz yorumlar orda karsima cikti olumlular da cok var.. orda kafam karisti azcik ama yine de soralim derim ben ne de olsa dogumumuzu planlayip olasiliklara gore seklini organize edenler onlar olacak en kotusu sen bilirsin derValla canım nettende baktim hiç olumsuz bir şey yazan yok. Herkes doğumu ciddi kolaylaştırdığını yazmış faZla kesik yırtık olmuyormuş. Eskiden ebeler hep bu yöntemi kullanirlarmis
Tabi ki canım sormakta fayda var ama her doktor farklı bir şey diyor. Bi arkadaşıma dr kaşıntı için sirkeli su tavsiye etmiş benim dr izin vermedi olmaz dedi mesela. Zeytinyağının ne zararı olabilir mantığıyla ben yapılabilir diye düşündüm amaVajinaya surumu konusunda bilgim yok hemoroidi arastirdim ben olumsuz yorumlar orda karsima cikti olumlular da cok var.. orda kafam karisti azcik ama yine de soralim derim ben ne de olsa dogumumuzu planlayip olasiliklara gore seklini organize edenler onlar olacak en kotusu sen bilirsin der
Hayırlısıyla 2 ayı bi geçse kuzularimiz bi gelse. Ben 31.haftaya girdim artık 37den sonra gelebilir bekleyin deniyor ya o hesaba göre son 6 h aftaTahmin ettim canim ama bebisini de o besleyecek zorla kendini az kaldi zaten canim
Hayırlısıyla 2 ayı bi geçse kuzularimiz bi gelse. Ben 31.haftaya girdim artık 37den sonra gelebilir bekleyin deniyor ya o hesaba göre son 6 h aftaçok heyecanlıyım cokkk
Kızlar yeni bi şey duydum. Fatma ana eli otundan bahsetmissiniz onu biliyordum ama bunu da yeni duydum. Şimdi şöyle doğuma 2 hafta falan kala hakiki zeytinyagiyla vajinaya hergün masaj yapiyormusuz o yumuşamayı ve açılmayı sagliyormus bana mantıklı geldi denemeyi düşünüyorum
bencede olur hemde süper olur.şu yatağın üstüne bende bayrak gibi nasıl bir şey yapacağım diyordum yazın bana yardımcı oldu canım. yapılışı basit sanırım. keçeleri dediğin gibi kalp şeklinde kes, ip geçireceğin yerleri delgeçle del ve ipi geçir. sonra içine isim yazma olayını tam anlayamadım. kalp keçeden olacak isimleri neyle yapabiliriz?
ok canım çok sağol yaparsan resim at bende müsait olunca yapacağımcanım kalp çıktısı al. istediğin renkte kes onları her bir harf için bir kalp. istediğin ebatta.
bebeginin isminin yazı karakteri nasıl istersen tam kalbin içine sıgacak şekilde çıktı al.
ben pembe keçe den kalp yapıcam sonra beyaz keçeden de harfleri kesicem.
her bir harf bir kalp içine. sonra delgeç ile delip kırnap ipi yada saten kurdale ile de birleştiricem. bu kadar :)
Ben de doğumumda kullandım Can'ım inanıp yapmak çok önemli benim hatam soğuk suya koymak oldu sabaha kadar yavaş yavaş oldu açılma birde doğumdan hemen sonra sudan çıkarmak gerekiyor Rahmin toparlanması için ben çıkarmayı unutmuştum geç iyileşip toparladım
Normalde inanmam boyle seylere de bu kv gonderme olayinda ise yaramasi bile bir mucizesirf oyuzden deneyebilirim hatta
Bi bakayım canım bulamazsam cok bi süper olur sana lazım olmıcaksa
Ben olurda erken doğurmazsam 36 sonrası hurmaya başlamayı düşünüyorum.
hahaa iyi fikirmis bende ananeme veriyim diyodum da kayinvalideyi dusunuyum bende :)
Kirk dalda oynayip sonunda buna karar verdim
Turkuaz tul yapcam arkasina ve miknatis yapistrcam son asamada hepsi bitince son halinide atarim
hmmm seninki iyiymiş datlım ben de bi bakarım artık o otu bulabilicek miyim bakalım
valla fotosunu da atarsan süpersonik olur canım bana da burda bulurum gibi geliyo burda bol öyle şeyler.. aslında kayınvalidem umreye gitmişti okunmuş hurmayla zemzem getirdi keşke bunu da söyleseydim :/ ayyy bu arada heyecandan günaydın bile dememişim şeker günaydınpambık sen oralarda bulabilirsin aslında. antepte böyle mısır çarşısı gibi yerler boldur kesin oralara bir bak bakalım. ben akşam eve gidince otun fotoğrafını çeker atarım. http://www.ot.gen.tr/fatma-ana-eli-otu.html bu sitede de güzel bilgiler var. ben çocukken hatırlıyorum babannem bir iş yaparken hep derdi. benim elim değil fatma anamınızın eli diye, şimdi yazıda gördüm bende. bir de bizim buralarda bazı üç kağıtçılar bu otun benzeri varmış adını unuttum onu fatma ana eli otu diye millete yutturuyormuş. yapılabiliyorsa en güzeli kutsal topraklara giden birinden istemek. ben burada güvenip alamadım. bazıları da bu ota meryem ana da diyor aklında olsun canım.
günaydın pambıklar ^.^ ne güzel yağmur yağdı da şu nem gitti, artık nefes alabiliyoruz. akşam kv ye gittik dedik yemekten sonra cadeye inip yürüyüş yapalım. gratise gir, H&M gir hamileyim ama hiççç sonra o yolu kim dönecek hiç düşünmüyorum sonra bir belim ağrıdı o yol gözümde bir büyüdü eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. hava desen nemli zaten. valla hem yürüyüş yapın diyorlar doktorda yürü diyor,zaten akşama kadar işte yoruluyorum demek ki benim yürümem iyi gelmiyor. sizce de yanlışmı yapıyorum?yürümek istiyorum ama bel ağrısı çok oluyor[/QUOTE günaydın canım yürümek hep iyidir eğer bekin çok ağrıyorsa temponu yavaş tut ve dk olarak yavaş yavaş arttır.vücut alisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?