- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.841
KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM BEBİŞİM 1400 GRAM OLMUŞ KİLOLU BİR BEBEK İSTİYODUM HEP ANNE KARNINDAKİ BEBEĞE NASIL KİLO ALDIRILIR ŞÖYLE EN AZ 3,500 OLSUN İSTİYORUM ÖNCE SAĞLIKLI OLSUN TABİ Kİ
MUZU ÇOK SEVERİM ASLINDA 2 HAFTA DENİYİM BAKALIM NOLCAK 2 HAFTA ÖNCE 1070 GRAMDI DEMEKKİ 2 HAFTADA 300 GRAM ALIYORMaşallah bebişineCanım benim bildiğim muz, kaşar peyniri, armut ve somon balığı var. Bir de Ikra meyra dan öğrendiğim kadarıyla mercimekli bulgur pilavı var. Ben olabildiğince bunları yemeye çalışıyorum. Ama somon balığını daha yeni yemeye başladım. Aş ererken tiksinmiştim de. Bakalım faydası olacak mı...
Ben çalışmadığım icin her gün uyar bana farketmez hiçSüpper. Bir sürü göbüşlü hatun bir arada.Evet kızlar bence şimdiden bir tarih belirleyelim, herkes ona göre ayarlasın kendini. 30 Ağustos herkese tatil mi? Ben herhangi bir hafta sonu da müsaitim... Valla benim de kadın kadına görüşmeye çoook ihtiyacım var.
prensinin_prensesi senin mesajını alıntılamayı unutmuşum canım :)
Süpper. Bir sürü göbüşlü hatun bir arada.Evet kızlar bence şimdiden bir tarih belirleyelim, herkes ona göre ayarlasın kendini. 30 Ağustos herkese tatil mi? Ben herhangi bir hafta sonu da müsaitim... Valla benim de kadın kadına görüşmeye çoook ihtiyacım var.
prensinin_prensesi senin mesajını alıntılamayı unutmuşum canım :)
MUZU ÇOK SEVERİM ASLINDA 2 HAFTA DENİYİM BAKALIM NOLCAK 2 HAFTA ÖNCE 1070 GRAMDI DEMEKKİ 2 HAFTADA 300 GRAM ALIYOR
yapar mısın canısı güveniyorum senin dualarına
30 ağustos bana uygundur ^.^
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK SAĞOLMısır Hamilelik Döneminde Faydalıdır:Folik asitin zengin bir kaynağı olan mısır, hamile kadınlar için faydalıdır. Gebe kadınlarda folik asit eksikliği kilolu bebeklerin doğumasına neden olur ve ayrıca doğumda nöral tüp defekti sorununa neden olabilir. Anne ve çocuk sağlığı için hamilelik döneminde anne adayının mısır tüketmesi önerilir.
Protein açısından da zengin olan mısır doymamış yağlar ve sodyum da içerir.
Kalsiyum ve demir içeren mısır kalsiyum açısından çok zengin olmamasına rağmen vücudun ihtiyaç duyduğu çok az bir kısmı karşılayabilir. Bunun dışında Magnezyum içermektedir. Mısır ayrıca B-6 ve B-12 vitaminleri açısından zengindir.
Mısır Anemiyi Önler: Aneminin meydana çıkmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi B12 ve folik asitlerin vücutta yetersiz miktarda olmasıdır. Mısır kanda çok önemli bir görevi yerine getiren kırmızı kan hücrelerinin ihtiyaç duyduğu temel besinleri de sağlar. Ve anemi hastalığının en önemli nedenlerinden bir tanesi olan demir eksikliğini gidermede önemli bir rol oynar.
Ok datlum no problem. O zaman bu cumartesi hariç diğer tüm cumartesiler uygunum. Randevum var bu cumartesi, şeker yüklemesi de var o sebeple kaçta isim biter kestiremiyorum. Bir cumartesi ayarlayalım o zaman...O gün bizde boyacı vargeri kalan her günler free yim ama o gün tırt ım
Ayyy o bana da oluyor cumle.kuramiyorum buara acugu bucuguk tuk oluyorum esim de anlamaya calisiyor garibim diyorum ona bebis dogsun biz iyi anlasicaz diyeBende dolapı açıp ne alacaktım burdan diye çok düşünmüşlüğüm var. Konuşurken bazen ne diyeceğimi unutmuşluğum ve daha bir sürü şey.....
Yaşasın yalnız diilmişimhahaha bana da oluyor canım o merak etme 3. ayımda aaçık bufe yemek yiyoruz fazla kilo yapmasın diye de herseyden birer tane yemek koymusum tabağıma. Anlayacağın tabakta yediğim şeyden baska yok yanı yaa ne guzelbirşey bu yediğim ne yiyiorum ki ben diye düşünmekten çatlıcam herkesin tabagına bakmıstım tek tek benim tabagımda olmayıp da midemde olan şey ne diyemeger dolmaymıs
İvit seri yapıcam testere serisi :)))Aneemmm hayatın boyunca biriktirmişsin hamilelik psikolojisiyle birleşince korku filmi çekeceksin sankim kanlı canlı olanlardan
Ben de ilkkez mozaik pasta bulsun diye gonderdim esimiOff buazim hic durmuyo simdi bisey aserdm esim.bulmaya gitti
Bir cok kisi kalabalik yapmasin diye magnetleri kullanmiyor sahsen ben de oyle yaptim.vitrine yerlestirdim.biblo tarzi daha cok hosuma gidiyor kizimda oyle yaptirdim oglumda da o sekilde tercih edecegim... Herkesin evinde vitrin de olmayabilir ama o da ayriKızlar bebek.şekeri magnet şeklind mi biblo olarak mı alsam kafam karışık siz ne düşünüyorsunuz.
Merhaba trombosit kaç ciktiKizlar p.tesi dr a gitmistim seker ve kan tahlili vermistik sekerim sinirdaymis tekrar yaptirmaniza gerek yok dedi dr ama trombosit degerim dusukmus biraz 3 4 hafta sonra tekrar yaptirin dedi dr ayni sorunu yasayan var mi?
Cok guzellermis canim bunlar bakmak lazim haftasonuKığğzlaarr forumda konusuluyordu. Kışlık astronot ve peluş ayıcıklar :) h&m bugün. Peluşlar gayet güzel ve instagramdan da carterstanda daha uygun fiyatlı. Astronot ise içi pamuklu kalın montumsu. Giydir çıkar at soguga kara yagmura tarzı.
Hastanelerde bebegi besige koyup getiriyorlar ya yanina onun suslerini filan da mi disarda yaptirmak gerek olculeri nasil ayarliyoruz? Ayy cok yabanciyim konuyaBir cok kisi kalabalik yapmasin diye magnetleri kullanmiyor sahsen ben de oyle yaptim.vitrine yerlestirdim.biblo tarzi daha cok hosuma gidiyor kizimda oyle yaptirdim oglumda da o sekilde tercih edecegim... Herkesin evinde vitrin de olmayabilir ama o da ayriresmini atarim benim tercihimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?