- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.861
Yaaa tulin hoca yasakladi tikinmami haftada 1 kilo alincaBen de ilkkez mozaik pasta bulsun diye gonderdim esimibecause of you dan gaza gelip 3 haftadir surekli canim cekip duruyor napiim bu asermeleri engellemek lazim yoksa kilolar alirbasini gider diyim gerci sen ye zayifsin
Cok guxelmis bak gideyim de alayim sonra bundan bi tane bizim kozmonot yok meydandaKığğzlaarr forumda konusuluyordu. Kışlık astronot ve peluş ayıcıklar :) h&m bugün. Peluşlar gayet güzel ve instagramdan da carterstanda daha uygun fiyatlı. Astronot ise içi pamuklu kalın montumsu. Giydir çıkar at soguga kara yagmura tarzı.
Canim 130 lardaymis normal 150 demis dr galiba ben tansiyondan dolayi coaspirin felan kullaniyorum cok dusuk degil ama dusmeye devam ederse tehlikeli olabilir demis dr esimi aramis 3 hafta sonra tekrar olcturecegiz. Ilk basta baya korkmustum ama int biraz baktim rahatladim biraz ama insan korkuyor ister istemez... bu benim 3 hamileligim ve 2 . Bebegimi farkli bir sebepten dolayi kaybettigim icin her duzensizlik beni korkutuyor. Ama sonra omru varsa her sartta dogar diyorum biraz rahatliyorum.Merhaba trombosit kaç cikti
Ben hastane beşiği icin tül ve fiyonk tarzında bisey yaptırıyorum bizim tanıdık terzimiz var . Lastikli olduğu icin ölçü her turlu uyar canimHastanelerde bebegi besige koyup getiriyorlar ya yanina onun suslerini filan da mi disarda yaptirmak gerek olculeri nasil ayarliyoruz? Ayy cok yabanciyim konuyao magnetlerden filan kactane yaptirmak lazim adet olarak
Bende simdi bisi aserdim esim siparis etto yedim ama benim gogsum cok sizladi yiyene kadar. Tesaduf mu acep??Off buazim hic durmuyo simdi bisey aserdm esim.bulmaya gitti
mozaik pasta mı didiiiiiiinnnnBen de ilkkez mozaik pasta bulsun diye gonderdim esimibecause of you dan gaza gelip 3 haftadir surekli canim cekip duruyor napiim bu asermeleri engellemek lazim yoksa kilolar alirbasini gider diyim gerci sen ye zayifsin
Kığğzlaarr forumda konusuluyordu. Kışlık astronot ve peluş ayıcıklar :) h&m bugün. Peluşlar gayet güzel ve instagramdan da carterstanda daha uygun fiyatlı. Astronot ise içi pamuklu kalın montumsu. Giydir çıkar at soguga kara yagmura tarzı.
Hahahahaha valla cok pis canim cekiyordu 3 haftadir yememek icin direndim bugun dayanamadim sen de gecen cartedorun uretilmeyen modeli filan demistin gaza getirmistin beni cok pismozaik pasta mı didiiiiiiinnnneşime yollar görünsün mü şimdiii
Mantikliymis lastikliyse ayy bide onlari tasicaz hastaneyeBen hastane beşiği icin tül ve fiyonk tarzında bisey yaptırıyorum bizim tanıdık terzimiz var . Lastikli olduğu icin ölçü her turlu uyar canim
korkmaaaaValla ben de korktum simdi arada ben de kaynicam diye
Onu haftada yarimkiloya dusursen super olur aslinda ama herturlu aliyoruz napalim bu doneminde guzelligi arada asermekYaaa tulin hoca yasakladi tikinmami haftada 1 kilo alinca
amin kuzucum hepimiz gülelim inşallah.. hatta kayınvalidelerimiz de gülsüüüünnn ama bizi de ağlatmasınlar dimi
Valla o aceleyle unutmaZsakMantikliymis lastikliyse ayy bide onlari tasicaz hastaneyetatile gider gibi dolacak ellerimiz bavullarla
Ben ozel hastanede dogum yapacağım ama kucuk bir il burasi yani hastane bi sey yapmiyor oda suslemesini kendimiz yapiyoruz.bebek sepetinin olculerini ben de bilmiyorum malesef... Magnet sayisi da cevrenin kalabalikligina gore degisiyor bana 40 tane yetecek tahmini olarakHastanelerde bebegi besige koyup getiriyorlar ya yanina onun suslerini filan da mi disarda yaptirmak gerek olculeri nasil ayarliyoruz? Ayy cok yabanciyim konuyao magnetlerden filan kactane yaptirmak lazim adet olarak
Super olur at muhakkak fotosunuValla o aceleyle unutmaZsak
Bitince fotosunu atarım fıkır olur canim :)
O da mantikli canim benimkiler hastaneye dolusacagi icin (hernekadar istemesem de) ve esimin is yerine yakin oldugundan haftaicine denk gelirse gun ve saatim is yerinden muduru vs. De gelir ziyaretekızlar valla size maşallah benim hayatta yüreğim yok hastanedeki beşiğe kadar süslemeye.. ben hastane odasını da süslemeyi düşünmüyorum şimdilik.. zaten hastaneye kimse gelmez eve gelinicek.. doğum fotoğrafçısı falan da tutmadım yani benim olayım sadece hastanede dr hemşirelere çikolata falan dağıtılır gerisi evde.. zaten bebişin mevlüdünü de sünnetini yaptırıp okuturum.. o mevlüdde hediyelikleri falan dağıtırım ikramda bulunurum diye düşünüyorum
Hicbir fikrim yok canimBen ozel hastanede dogum yapacağım ama kucuk bir il burasi yani hastane bi sey yapmiyor oda suslemesini kendimiz yapiyoruz.bebek sepetinin olculerini ben de bilmiyorum malesef... Magnet sayisi da cevrenin kalabalikligina gore degisiyor bana 40 tane yetecek tahmini olarak
O da mantikli canim benimkiler hastaneye dolusacagi icin (hernekadar istemesem de) ve esimin is yerine yakin oldugundan haftaicine denk gelirse gun ve saatim is yerinden muduru vs. De gelir ziyareteyoksa ben de sakin sakin dogurup evime gecmek istiyorum stres olmadan ama bebisim bilecek ne zaman dogmak isterse artik sezeryan olsam ayarlardim ne guzel en son karar doktorumun yine de 32.haftamda mi kesinlesir ne zaman kesinlesiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?