bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok guxelmis bak gideyim de alayim sonra bundan bi tane bizim kozmonot yok meydanda

Merhaba trombosit kaç cikti
Canim 130 lardaymis normal 150 demis dr galiba ben tansiyondan dolayi coaspirin felan kullaniyorum cok dusuk degil ama dusmeye devam ederse tehlikeli olabilir demis dr esimi aramis 3 hafta sonra tekrar olcturecegiz. Ilk basta baya korkmustum ama int biraz baktim rahatladim biraz ama insan korkuyor ister istemez... bu benim 3 hamileligim ve 2 . Bebegimi farkli bir sebepten dolayi kaybettigim icin her duzensizlik beni korkutuyor. Ama sonra omru varsa her sartta dogar diyorum biraz rahatliyorum.

Hastanelerde bebegi besige koyup getiriyorlar ya yanina onun suslerini filan da mi disarda yaptirmak gerek olculeri nasil ayarliyoruz? Ayy cok yabanciyim konuya o magnetlerden filan kactane yaptirmak lazim adet olarak
Ben hastane beşiği icin tül ve fiyonk tarzında bisey yaptırıyorum bizim tanıdık terzimiz var . Lastikli olduğu icin ölçü her turlu uyar canim

Ben de ilkkez mozaik pasta bulsun diye gonderdim esimi because of you dan gaza gelip 3 haftadir surekli canim cekip duruyor napiim bu asermeleri engellemek lazim yoksa kilolar alirbasini gider diyim gerci sen ye zayifsin
mozaik pasta mı didiiiiiiinnnn eşime yollar görünsün mü şimdiii

Ayy bayildim supermiss hafta sonu gidip bakmam lazimmm

mozaik pasta mı didiiiiiiinnnn eşime yollar görünsün mü şimdiii
Hahahahaha valla cok pis canim cekiyordu 3 haftadir yememek icin direndim bugun dayanamadim sen de gecen cartedorun uretilmeyen modeli filan demistin gaza getirmistin beni cok pis .benimki de eve geldiginden beri homurdaniyordu evde saga sola ben de dedim madem canim da cekiyor isteyeyim de boylece susar az
yazik kocana bu saatte yarini bekle bence canim

Yaaa tulin hoca yasakladi tikinmami haftada 1 kilo alinca
Onu haftada yarimkiloya dusursen super olur aslinda ama herturlu aliyoruz napalim bu doneminde guzelligi arada asermek aserdigin gunun ertesi gunu spor yap 1 saat yavas tempo normal yurume hizinda yuru canim ama durmak yok boylece hem senin gonlun olur hem de doktorunun

Hastanelerde bebegi besige koyup getiriyorlar ya yanina onun suslerini filan da mi disarda yaptirmak gerek olculeri nasil ayarliyoruz? Ayy cok yabanciyim konuya o magnetlerden filan kactane yaptirmak lazim adet olarak
Ben ozel hastanede dogum yapacağım ama kucuk bir il burasi yani hastane bi sey yapmiyor oda suslemesini kendimiz yapiyoruz.bebek sepetinin olculerini ben de bilmiyorum malesef... Magnet sayisi da cevrenin kalabalikligina gore degisiyor bana 40 tane yetecek tahmini olarak

kızlar valla size maşallah benim hayatta yüreğim yok hastanedeki beşiğe kadar süslemeye.. ben hastane odasını da süslemeyi düşünmüyorum şimdilik.. zaten hastaneye kimse gelmez eve gelinicek.. doğum fotoğrafçısı falan da tutmadım yani benim olayım sadece hastanede dr hemşirelere çikolata falan dağıtılır gerisi evde.. zaten bebişin mevlüdünü de sünnetini yaptırıp okuturum.. o mevlüdde hediyelikleri falan dağıtırım ikramda bulunurum diye düşünüyorum

O da mantikli canim benimkiler hastaneye dolusacagi icin (hernekadar istemesem de) ve esimin is yerine yakin oldugundan haftaicine denk gelirse gun ve saatim is yerinden muduru vs. De gelir ziyarete yoksa ben de sakin sakin dogurup evime gecmek istiyorum stres olmadan ama bebisim bilecek ne zaman dogmak isterse artik sezeryan olsam ayarlardim ne guzel en son karar doktorumun yine de 32.haftamda mi kesinlesir ne zaman kesinlesiyor ki

Hicbir fikrim yok canim normal dogumda cok tutmuyorlar diye biliyorum hafta ici normal dogumolursa esimin is yerindekiler ve aileler dolusur haftasonu olursa benim arkadaslarim ve aileler desek ama aksam dogurursam ve sabahi cikarirlarsa zaten kimse gelemez, sezeryan oldum desem son anda 3 gun tutuyorlar galiba ayy bilemedim hic ben de herseye stres olmaya basladim iyice hay allah

Ben de hastanenin kalabalik olacagini dusundugumden abartmamak sartiyla odayi suslucem biraz. Besik ve anne yataginin ucuna kurdela takarim diyorum, kapi susu, cikilata, bebek sekeri tarzi hediyelik, lohusa serbeti ve demir bebek hosgeldin yazisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…