- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #42.881
Ben de mumkun oldugunca sade yaparim yaparsam kapi susumu bile sade tutmayi dusunuyorum o derece instagramda biri paylasmis ama nerde yaptirabilirim bilmiyorum cok sade bir sus vardi ekledim boyle bisey yaptiririmBen de hastanenin kalabalik olacagini dusundugumden abartmamak sartiyla odayi suslucem biraz. Besik ve anne yataginin ucuna kurdela takarim diyorum, kapi susu, cikilata, bebek sekeri tarzi hediyelik, lohusa serbeti ve demir bebek hosgeldin yazisi
Benim ilki sezeryan oldu canim ama 3 gun kalmadim.bir gece kaldim ciktim.pazartesi sabah 8de girdim sezeryana ertesi gun ikindin cikis yaptimHicbir fikrim yok canimnormal dogumda cok tutmuyorlar diye biliyorum hafta ici normal dogumolursa esimin is yerindekiler ve aileler dolusur haftasonu olursa benim arkadaslarim ve aileler desek ama aksam dogurursam ve sabahi cikarirlarsa zaten kimse gelemez, sezeryan oldum desem son anda 3 gun tutuyorlar galiba ayy bilemedim hic ben de herseye stres olmaya basladim iyice hay allah
Malzemelri alabilecegin yer varsa kendin de yapabilirsin canim bunu.ben de kapi susumu kendim yapacağım insallah kecedenBen de mumkun oldugunca sade yaparim yaparsam kapi susumu bile sade tutmayi dusunuyorum o derece instagramda biri paylasmis ama nerde yaptirabilirim bilmiyorum cok sade bir sus vardi ekledim boyle bisey yaptiririmustunde yazdigi markanin sayfasinda yok bu urun bulamadim ama cok hosuma gitti
Aaaa ertesi gunu cikariyorlar mi oyleBenim ilki sezeryan oldu canim ama 3 gun kalmadim.bir gece kaldim ciktim.pazartesi sabah 8de girdim sezeryana ertesi gun ikindin cikis yaptim
Pek el becerim yok benimMalzemelri alabilecegin yer varsa kendin de yapabilirsin canim bunu.ben de kapi susumu kendim yapacağım insallah keceden
Ben de mumkun oldugunca sade yaparim yaparsam kapi susumu bile sade tutmayi dusunuyorum o derece instagramda biri paylasmis ama nerde yaptirabilirim bilmiyorum cok sade bir sus vardi ekledim boyle bisey yaptiririmustunde yazdigi markanin sayfasinda yok bu urun bulamadim ama cok hosuma gitti
Aaaa ertesi gunu cikariyorlar mi oylebenim arkadas 3 gun yatmisti ee iyiymis ozaman
Tabi gaz cikarma olayi varAaaa ertesi gunu cikariyorlar mi oylebenim arkadas 3 gun yatmisti ee iyiymis ozaman
Aaaa ertesi gunu cikariyorlar mi oylebenim arkadas 3 gun yatmisti ee iyiymis ozaman
İyi geceler hanımlar... Yaklaşık 3-4 gündür bebegimin hareketlerini çok aşağıda kasık bolgemde hissediyorum normal mi acaba bu durum aranızda varmı böyle olan ??
Aynen benimkide son zamanlarda o pozisyonu cok aliyo sanki asagidan cikicak gibi ayağıyla vuruyo :))Büyüdüler canım. Boyları uzadı. Heryerde hissedebiliyoruz artık. Bası yada poposuyla gögüs altıma vururken bi yandan mesanemi tepiklemekle meşgul benimki :)
ya bende bişiler aş ermek istiyorum ama olmadıBende simdi bisi aserdim esim siparis etto yedim ama benim gogsum cok sizladi yiyene kadar. Tesaduf mu acep??
Canim bende hic cabalayacagi bir seye as ermedim. Disaridan siparis verip eve getirttirilecek seyler hep.ya bende bişiler aş ermek istiyorum ama olmadı
azıcık böle çabalasın bulmak için istiyorum :)
günaydınnn. evet herhangi bir cumartesi olabilir ama çok uzatmayalım yoksa koccaman olacağızOk datlum no problem. O zaman bu cumartesi hariç diğer tüm cumartesiler uygunum. Randevum var bu cumartesi, şeker yüklemesi de var o sebeple kaçta isim biter kestiremiyorum. Bir cumartesi ayarlayalım o zaman...
Canım modanisa ve sefamerve de var internetten bakıp alabilirsin istediğin gibi model varsaarkadaslar günaydın
beyaz bir elbiseye ihtiyacım var
tesettürlüyüm. şık bişi isityorum çünkü hem babyshower da hemde dış mekan doğum öncesi çekimde giymek istiyorum.
ama tesettürlü olduğum için bulamadımönerlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?