bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de hastanenin kalabalik olacagini dusundugumden abartmamak sartiyla odayi suslucem biraz. Besik ve anne yataginin ucuna kurdela takarim diyorum, kapi susu, cikilata, bebek sekeri tarzi hediyelik, lohusa serbeti ve demir bebek hosgeldin yazisi
Ben de mumkun oldugunca sade yaparim yaparsam kapi susumu bile sade tutmayi dusunuyorum o derece instagramda biri paylasmis ama nerde yaptirabilirim bilmiyorum cok sade bir sus vardi ekledim boyle bisey yaptiririm ustunde yazdigi markanin sayfasinda yok bu urun bulamadim ama cok hosuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20160815-154514.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
Benim ilki sezeryan oldu canim ama 3 gun kalmadim.bir gece kaldim ciktim.pazartesi sabah 8de girdim sezeryana ertesi gun ikindin cikis yaptim

Malzemelri alabilecegin yer varsa kendin de yapabilirsin canim bunu.ben de kapi susumu kendim yapacağım insallah keceden

Cok zarif ve şıkmış cidden canim ben de olabildigince sade ve şık yapmaya calisacagim ins guzel biseler cikar ortaya

Becerikli kasim anneleri bakin neler buldumm
Bebisimn odasina avize lazimdi bi goz attiyim dedim bunlari gordum sizlerle paylasayim didim ve cok kararsizm suan sizce o ipli aycigimi yapsam yada o tirtili kucuk ipli balonlardan mi yapsam yoksa sade turkuazmi yapsam
help me please

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-25-22-34-26.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2016-08-25-22-34-03.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2016-08-25-22-33-42.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-08-25-22-32-29.webp
    7 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2016-08-25-22-31-43.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2016-08-25-22-27-03.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2016-08-25-22-24-35.webp
    11 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2016-08-25-22-19-30.webp
    9 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2016-08-25-22-19-11.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 43
İyi geceler hanımlar... Yaklaşık 3-4 gündür bebegimin hareketlerini çok aşağıda kasık bolgemde hissediyorum normal mi acaba bu durum aranızda varmı böyle olan ??

İyi geceler hanımlar... Yaklaşık 3-4 gündür bebegimin hareketlerini çok aşağıda kasık bolgemde hissediyorum normal mi acaba bu durum aranızda varmı böyle olan ??

Büyüdüler canım. Boyları uzadı. Heryerde hissedebiliyoruz artık. Bası yada poposuyla gögüs altıma vururken bi yandan mesanemi tepiklemekle meşgul benimki :)

Büyüdüler canım. Boyları uzadı. Heryerde hissedebiliyoruz artık. Bası yada poposuyla gögüs altıma vururken bi yandan mesanemi tepiklemekle meşgul benimki :)
Aynen benimkide son zamanlarda o pozisyonu cok aliyo sanki asagidan cikicak gibi ayağıyla vuruyo :))

arkadaslar günaydın

beyaz bir elbiseye ihtiyacım var

tesettürlüyüm. şık bişi isityorum çünkü hem babyshower da hemde dış mekan doğum öncesi çekimde giymek istiyorum.

ama tesettürlü olduğum için bulamadım önerlerinizi bekliyorum

Ok datlum no problem. O zaman bu cumartesi hariç diğer tüm cumartesiler uygunum. Randevum var bu cumartesi, şeker yüklemesi de var o sebeple kaçta isim biter kestiremiyorum. Bir cumartesi ayarlayalım o zaman...
günaydınnn. evet herhangi bir cumartesi olabilir ama çok uzatmayalım yoksa koccaman olacağız

Arkadaşlar merhaba bugun ayağa kalkınca alt tarafta ağrım var kasıklarımda ve makata doğru vuran bir ağrı yatınca azalıyo birde bel kemiğim ağrıyo sizde varmı böyle bişey doktor randevum çarşamba korktum

Canım modanisa ve sefamerve de var internetten bakıp alabilirsin istediğin gibi model varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…