bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bebeğine bir zararı olmamıştır canım olsa doktor abartarak söylerdi hemen. Ne güzel şekerinde düşmüş kilo sorununda yok o diyet sayesinde bebeğin de güzel beslenir daha ne istiyorsun

merhaba canım öncelıkle stresı bırakmalısın şekerlerin kac cıkıor

hayırlı günler hanımlar hamılelık nasıl gdıyor bir skntnız yoktr umarım kps calışıorum bu yuzden fazla vaktım olmuo takıp edemıorum.size sorum olacaktı yavas yavas bebgımn cantasını hazrlıorum ıkı takım hastane cıkısı koydum battanıye smdılık bunlar bıberon ve emzık de hangı markaları ve özellikleri önerrsnz

merhaba canım öncelıkle stresı bırakmalısın şekerlerin kac cıkıor
şeker yüklemesi ilk 185 çıktı canım tam 1 ay önce yaptırmıştım o zaman tatildeydim.... Sonra 9 gün sonra tokluk ve açlık yaptırdım tokluk 155 çıktı....
sonra geldim buraya derken bu vakit oldu ve endokrin uzmanı tekrar yaptırdı 4 günlük diyet sonrası tokluk 96 çıktı yani düzeldi şükür....

Ama bu sabah 111 çıktı açlık ve tokluk 131 çıktı... dün kavun yedim 1 dilim gece tutamadım kendimi... sanırım o yüzden oldu... Bi de internette baktım da açlık şekeri 12 saat sonra ölçülmeli diyor yani bi gün önce gece 9 da en son bir şey yediysen ertesi sabah 9 dan önce açlık şekeri ölçersek tam sonuç vermez diyor bazı yerlerde.. Bende yüksek çıkınca 1 saat sonra tekrar açken yemek yemeden baktım ve 95 lere düşmüştü açlık.... Yani sınırdayım anlayacağım minik bi kaçamak anında yükseltiyor

Bebeğine bir zararı olmamıştır canım olsa doktor abartarak söylerdi hemen. Ne güzel şekerinde düşmüş kilo sorununda yok o diyet sayesinde bebeğin de güzel beslenir daha ne istiyorsun
Ben kadın doğum doktorumu değiştirdim önceden bayan doktorum vardı bayanlar daha detaycı oluyor bunu farkettim erkekler pek detaycı olmuyor ama ben sırf doğum da bayanlara güvenemediğim için doğumum yakın diye tavsiye edilen ve doğuma her durumda geliyor diye bi erkek doktora geçtim değiştirdim ama erkek doktor ne tsh ne gebelik şekeri hakkında çok fazla takılmıyor. takip et bi sıkıntı olmaz diyor çok kaygısız biri gibi geldi bana oysa buranın en methedilen doktoruydu ama bu güne kadar gittiğim bayan doktorlarda ki detaycılığı onda göremedim... Bana endokrin uzmanı takip ediyor seni zaten dedi ve fazla bi şey demedi.. Endokrin doktoru da ilk gittiğimde geç kalmışsın falan dedi şimdi iyi böyle diyete uy yoluna girmiş dedi... Kadın biraz asabi biri ve endokrin devlet hastanesinde ki ne gidiyorum pek fazla ilgilenmiyor açıkcası dikkat et olmaz inşallah bir şey diyor ben açıkcası o yüzden doktorlardan isteğim bilgiyi alamayınca buraya böyle dertli geldim
Kilo vermemin bebeğe bi zararı olmaz inşallah yani değil mi :)

bende senin gbiyim canm diyet verdıler ama tabı uyamıorum mısafrm vardı bır hafta her ogun ac tok ölctum yemekten 1 saat snra smdi dktr normal ama bi üc haftalık daha olc dedı şmdı onu ölcuyrum sana doldurman ıcın lıste vermedmı dktrun elimde liste var ben ona yazıorum dktra gdncede gsterıorum bide canını skma eger drumun cok cddı olsaydı ınsulın baslarlardı dırek sen yedgıne ictgne dikkat et allahın izniyle bırsey olmaz komsumunda bebegi iki hafta buyuk cktı oda seker yuklemesı yaptrmamıstı doktrlar kesın ondan dedı sekerını ölçtuler bırak yuksek cıkmayı dusuk bile cıktı yanı bebegn buyuk olması normalde olabılır

Evet cnm bana da bi kağıt verdi sabah akşam açlık ve tokluğu ölç yaz dedi. Ama bana tokluğu 1 saat sonra ölç dedi ama normalde tokluk yemekten 2 saat sonra ölçülür diyor internette. Acaba hamilelerde mi 1 saat sonra ölçülüyor diye bana öyle dedi... Ben de 1 ay geç kaldım diyete maalesef tam tatil dönemine denk geldi daha 5 gündür takip ediyorum... İnşallah seninde benim de bebeklerimizde bi sıkıntı olmaz cnm... Benim bebeğim ilk hamile kaldığım anlardan itibaren önde gidiyordu ama ilk başlarda 2-3 gün önde gidiyordu 10. haftadan sonra 1 hafta önde gitmeye başladı.. şu an hala 1 hafta önde gidiyor. 2 gün önce kilosu 1350 gramdı. 28+1 dim 1350 gram geldiği gün. Ama doktor 1 hafta civarı önde gidiyor dedi. Ben de şeker yüzünden olabilir mi dedim olabilirde olmayabilir de yapısal da olabilir dedi.... Senin şekerin kaç çıkıyor cnm açlık ve tokluk? İlk şeker yüklemen kaç çıkmıştı?

canımm ben önce aventin dr. browns un falan emzik biberon setlerine bakıyodum.. daha sonra hem burdaki deneyimli anneler hem de ben e-bebekte ürünlere bakarken orda çalışan çocuk bebeğin neyi benimseyeceği hiç belli olmuyo bazen bu en pahalı ürünleri çocuk ağzına bile koymuyo dediler.. nette araştırdım aynı yorumları okuyunca ben şimdilik wee baby nin silikon emzik ve en küçük boy cam biberonunu aldım..

141 cıkmıstı tam snrdaydı yanı aclıgım genelde 85 95 arası cıkıo toklugmda degsıo 140 ı bı kı kez gectı onun harcnde 110 ile 130 arası cıkıor

evet dedgn gbı o tarz seylerı bnde okudum nette ama saglıksız bısey kullnmak ıstemıorum bu konuda bıraz endıselıyım temizlgi nasıl yapılıor suda kynatıla bılıomu bide bagzı bıbernlrda az damlatma falan dıe ozellık okudum kolık bebek olmasını engellıomus o özellık hakknda bılgın var mı

Cnm 2 kere genel anestezi ameliyt oldum hc de öyle bsy yazamadm çok güzel bayıldım çok güzel ayıldım hc bi sıkıntı yaşamadım bostan yere kötü şeyler düşünme.

Ahh cnm yaa noolcak bu ailelerin hali bilmiyrm.
Günaydın bu arada.
Bizde 7 yillik evliyz.7 yıldır hep aynı muhabbet.kv ve ve görümcem den bıktım yani.Daha yeni evlenmsz bütün borçları üstümüze bıraktılar sözde odiicz odiicz Die aldılar.İki ay sonra borçları varmış hapis kararı çıkmış falan filan benm bütün altınlar gitti.nakit gidenler saymakla bitmez.görümcem evlendi kv evlendi hâlâ daha bizden beklediler.annesine bakması lazımmış Bilmem neyms.evlisinz kocalrnz var yani.kesenize göre yaşayın.Biz sanki parayı koymak yer bulamiyrz.Sanki çok lüks yasiyrz.Bizim paramzla bizden rahat yaşadılar yıllarca.ve ben yıllarca hiç sesimi çıkarmadım.onlarn sikintilrna hep inandm.eşime başkaları verecgne senin kardrsne destek olman lazım dedim.ama bi yere kadar yani.dertleri bitmio Arkadaş.evlendin kocanla geçin yani dimi...eşime dedim bende gideyim sağa sola borç yapayım senet imzalyym.odemeyym.hapse mi sokcaksn beni.mecbur odiicksn.bunların yaptığı bu.salak mym ben.evim kira Die Doğru düzgün bişey almak içime sinmiodu.bi baktım bunlar her kiralık evi saray yapiolar.
Yani bende eşime gözünü aç ben artik razı değilim onlara verdgn 1 liraya dahi dedim.çünkü öyle fenalr ki öyle bi konuşurlar yeminler falan öyle bi acitasyon inanamamak elde değil.eşimde çok merhametli hemen inanio sinir olyrum.inanmasn Die artık konuşuyrm yani.eşim haklsn dio ama.yeri geldi mi de bana laf sokuo annesine kardeşine laf soyluyrm Die.dün akşam da aynısı oldu.uayuyamadm.ağlamayym dedim sinir krizi gecircktm resmen.sus sus.
Sanki bizim ailemz kardesmz yok.bi erkek aileleri var.onlarn kardeşleri var

Bende Dr.browns biberon ve avent n soothie emzigni alcam İnşallah.sağlık acisndn en iyileri.beğenmezse ucuznu zaten alırız zaten Die düşünüyrm

Uyuyamama bende de tavan yaptı kizlarr
Sağa döndüğümde Bebek kıpır kıpır sola döndüğümde aynı Bebek rahatsız oluyo sanıyorum düz yattığımda sırtım belim inanılmaz agriyo . Hayırlısı ile Zaman hemencik geçsin yaa her gecen gün farklı şikayetlerim çıkıyor Allah beterinden korusunda .
Kizim kıpırdayınca mest oluyorum resmen

Bende dr browns aldım canim . Bi adet yeterli şimdilik diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…