- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.141
Yeterli cok bile bitanem gule gule saglikla giysinKızlar bebegime alışveriş yaptık. Aldiklarimi yazacağım eksik varsa söyler misiniz?
1 tane 10lu hastane çıkışı (gereksiz parçaları var diye bir tane aldim)
6 tane 5li hastane çıkışı (içine ek olarak iç zibin aldim)
4 tane penye battaniye
2tane pazen battaniye
2 tane örgü battaniye
1 tane peluş battaniye
2 nevresim takimi
9-10 tane ayaklı tulum (0-3 ay)
5-6 tane ayaklı tulum (3-6 ay)
12 tane ağız mendili
2li avent emzik (0-3 ay)
Nuk cam biberon
Alt açma minderi
4 tane penye yelek
2 tane banyo havlunu
Banyo küvet takımı
Şimdilik bunları aldım daha ne gerekli kızlar sizce? Gereksiz şeyler almak istemiyorum gerçekten lazım olacak şeyleri almak istiyorum.
Canım benim ki her daim tekmeliyor. Gece ne zaman uyansam hareket halinde gunduzde öyle. Bu çocuk ne zaman uyuyor diyorum bazen. Bence hareket etmesi değil etmemesi sikıntidir hiç korkma.Günaydın kızlarMcada geçmiş olsun canım.
Kızlar bu gece sağıma dönsem bebiş sol böğrümü kasığımı tekmeledi. Soluma dönsem solumu. Sırt üstü nefes alamam ama onuda denedim yine göbeğin alt tarafı ve kasığı tekmeledi sabah 5.30 da ancak uyudum niye uyumadı sizce bebiş??? Bukadar uzun tekmelediği hiç olmamıştı. Bi sıkıntısımı vardı diye düşündüm sabaha kadar. Sizede böyle oluyor mu hiç?
Amin kuzum teşekkür ederim. Bebek bakım malzemelerim eksik sanirim. Bakım ürünü olarak ne almaliyim? Saç fırçası okuyorum hep bebise ne için lazım oluyor ki saç fircasi?Yeterli cok bile bitanem gule gule saglikla giysin
Kızlar bebegime alışveriş yaptık. Aldiklarimi yazacağım eksik varsa söyler misiniz?
1 tane 10lu hastane çıkışı (gereksiz parçaları var diye bir tane aldim)
6 tane 5li hastane çıkışı (içine ek olarak iç zibin aldim)
4 tane penye battaniye
2tane pazen battaniye
2 tane örgü battaniye
1 tane peluş battaniye
2 nevresim takimi
9-10 tane ayaklı tulum (0-3 ay)
5-6 tane ayaklı tulum (3-6 ay)
12 tane ağız mendili
2li avent emzik (0-3 ay)
Nuk cam biberon
Alt açma minderi
4 tane penye yelek
2 tane banyo havlunu
Banyo küvet takımı
Şimdilik bunları aldım daha ne gerekli kızlar sizce? Gereksiz şeyler almak istemiyorum gerçekten lazım olacak şeyleri almak istiyorum.
Geçmiş olsun kuzumGünaydin kizlar kotu bi gece gecirdim cok sancilandim esime haber vermedim cunku bu tarz yalanci sancilari ada da da yasadim bide ada varken gece hastaneye gitmek istemedim cocuk perisan olur diye simdi iyiyim sukur
Günaydın kızlarMcada geçmiş olsun canım.
Kızlar bu gece sağıma dönsem bebiş sol böğrümü kasığımı tekmeledi. Soluma dönsem solumu. Sırt üstü nefes alamam ama onuda denedim yine göbeğin alt tarafı ve kasığı tekmeledi sabah 5.30 da ancak uyudum niye uyumadı sizce bebiş??? Bukadar uzun tekmelediği hiç olmamıştı. Bi sıkıntısımı vardı diye düşündüm sabaha kadar. Sizede böyle oluyor mu hiç?
Allah razı olsun kuzum, inşallah Allahın izniyle. Senin nasıl gidiyor hamileliğin, fındık kızlarımız nasıl? Artık her ikiz gördüğümde istinasız sen ve miniklerimiz aklıma geliyor
Biz kafaya çok mu takıyoruz ne? Günaydın canım bu arada. Ablandan bir kaç taktik almalı :)Yaa ablam da benim hep yüzüstü yatar valla tüm gebeliklerinde de yüzüstü yatmaya devam etti. Nasıl yatabildi bilmiyorum ama çocukların üstlerine yattı valla hep. Hepsini de sapasağlam doğurdu. Dr.u da bir şey olmaz yat demiş zaten... Onları balonun içindeki nesne gibi düşün, balonun içindeki bir şeye zarar verebilir misin demiş...
Ama ben yan bile yatarken çok üstüne gelmesin diye dikkat ediyorum. Korkuyorum ne olur ne olmaz diye...
Bebek taragi tatlim var heryerde tirnak makasi al nivea nin filan cantasi var icinde hersey var ondan alsan yeterliAmin kuzum teşekkür ederim. Bebek bakım malzemelerim eksik sanirim. Bakım ürünü olarak ne almaliyim? Saç fırçası okuyorum hep bebise ne için lazım oluyor ki saç fircasi?
Benimde persembe hic bisey yapmiycam banane o yapsin bana suprizkızalar pazartesi evlik yıl dönüm ne yapsam ya eşime supriz bilemedim
ben oğlumdan kalan kraftın parka yatağı var sapasağlam duruyor çok memnunum onu kullanıcamBir de park beşik alacak olan arkadaslar hangi marka ve model aldiniz? Hangi ölçüler daha kullanışlı?
Canım seni instagramda takip etmeye başladım bi doğum fotoğrafcısında yorumunu gördüm nasıl olduysa hemen tanıdımBenimde persembe hic bisey yapmiycam banane o yapsin bana supriz
Seninki ara ara sisip geciyor mu canim? Benimki tromboze oldu icerde pihti yapti gecmiyor alinmasi lazimoturma banyosu da kremleri de ise yaramiyor Ama gebelikte alinmiyor diye biliyorum
Günaydın kızlarMcada geçmiş olsun canım.
Tmm canim kabul etmismiyim peki bazen kabul etmiyom tanimadigim icinCanım seni instagramda takip etmeye başladım bi doğum fotoğrafcısında yorumunu gördüm nasıl olduysa hemen tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?