- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.961
Günaydın kızlar. Kakılmış size merhaba diyor :) bağladım yemeniyi kafama bant gibin başladım yerleştirmeyetemizlik şirketinden kadın gelecekti henüz teşrif etmedi sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım.
canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazım @singer
Neyyyyyy... 22 miiiiNasil ya 7 8 mi ben almisim 22 kilo inanamiyorummm
çok şaşırdım şu an devlet ve özel niye farklı ki ikisinde de kadın hamile diil mi ya sabır!! hayır en son dr un bana rapor düzenlemek için verdiği tarih de 32+0 dı..demek ki farklı ne saçmalık yamaalesef ki maalesef çok eminim. hatta kaç kere sordum. ama dediğim gibi devlet çalışanları öğretmenler hep doldurmadan diyor ama özel sektör hep doldurunca diyor. özel de farklı devlette farklı olabilir mi acaba? ben bu özel sektöre güvenmediğim için sgk internetten araştırdım orada da edindiğim bilgi doldurunca çıkılıyor yönündeydi.
aynen ilk gün yap yapabildiğini diğer günler artık sen de çalışıyosun zaten :/ bişey diycem sen çalışıyosun eşin çalışıyo napıcaklar sizde tüm gün?? soru iki kaç gün kalıcaklar??:)) ayy öldüm ya gülmekten kız bi yemek yaptım akşiamda pilavla salata tamam aten temizliktenbcanım çıktı tatil dönüşü ev berbattı resmen çile ya aklıma geldikçe sinir oluyorum ben evde yokken ne demeye geliyor bunlar diye
bugünün yemeği tamam diğer günlerde artık evde yapıversin bişeyler ben sabahın köründe işe gitmek için çıkacam onuda laf ederse tınnn ki hele bir kulağıma gels,n zaten eskilerden yaram çok bununla bu sefer kimse tutamaz beni hepsinin acınını çıkarırım :))
aynen ilk gün yap yapabildiğini diğer günler artık sen de çalışıyosun zaten :/ bişey diycem sen çalışıyosun eşin çalışıyo napıcaklar sizde tüm gün?? soru iki kaç gün kalıcaklar??
Sen 36. Haftayı doğru hesaplıyosun da.32 yine yanlış hesaplıyosun canım :) doğru bende oğlumda 37+0 a kadar Çalışma raporu almıştım. 5 hafta eklemek için. 32+0 da da izin hakkın oluyor. Sizinkiler seni r hafta fazla çalıştırıyor özel sektörse kesin. Bu yönetmelik yıllardır böyledir. 32+0 da annenin izni başlar. İsterse 37+0 a kadar Çalışıp Çalıştığı fazladan 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletebilir.bende öyle biliyordum ama ik ile görüştüm hatta intrenette de araştırdım. edindiğim bilgi hep 32+6 doldurduğunda 32 girdiğinde değilmiş yani. geçen bir arkadaşta 32+0 dedi devlette çalışanlar için ama özel sektörde tam tersini söylüyorlar. devlet memurunda bu durum farklı mı oluyor? mesela ben 36+6 da izine çıkacağım. yani keşke 36+0 olsa ama bizde herkes öyle çıkıyor.
aynen ilk gün yap yapabildiğini diğer günler artık sen de çalışıyosun zaten :/ bişey diycem sen çalışıyosun eşin çalışıyo napıcaklar sizde tüm gün?? soru iki kaç gün kalıcaklar??
saol canım güzel dileklerin için.. bu arada benim dr da şeker yüklemesinden hiç bahsetmemişti bi önceki randevuda bu gidişimde ben hatırlattım hiç bozuntuya vermedi eğer isterseniz yaptırabiliriz dedi ama zamanı geçmedi mi dedim malum 24-28 arası diye biliyorum.. hayır 24 ten başlar bi sınırı yok dedi.. haa iyi o zaman sen benimkini doğumdan sonra yap diycektim tövbe tövbeee.. rahat hayatım adam rahat mahalle yansa saçını başını tarar bu benim drCanım 32.haftada da doppler çekiliyor zaten, ama dediğin gibi sen yine de sor ona her kontrolde :) O kadar para alıyorlar, işleri bu zaten. Aldıkları paranın hakkını versinler hakkını :)
Bu arada üzülme canım, genel gelişimi iyiyse varsın bacakları kısa olsun, ne yapalım. Sonuçta manken olacak değiller ya :) Sağlıklı, sıhhatli olsunlar da... Hem genetik olarak çocuk babasına benzediyse ne yapsın :) İçini rahat tut sen, her şey güzel olacak Allah'ın izniyle...
Bence kesinlikle hatırlat canım. Atlamış olabilir. Sen hatırlat bari bu Cuma... Siz nasılsınız? İyi misiniz?
yaaa ankaranın neyini geziceklermiş allasen ya!! çalışırken ennnnn nefret ettiğim şey haftaiçi misafirin gelmesi hele de uzak akraba falan olursa daha kötü hadi yakınlarınsa sıkıntı diil de.. bu arada bunlar iyiymiş sen evdeyken geliyolar benim eşimin ailesinin bi huyu var ben yaz tatiline gittim mi damlar mutlaka birileri benim eve!! ayrıca haftasonunu unut tatlım hayatta gitmezler haftaiçi yalnız gezicekler hsonu sizinleNe bilim gezeceklermiş öyle demişler eşime bende anlamadım neden cuma gelmediklerini
hiç bilmiyorum canım ne kadar kalacaklar haftasonuna kadarsa yandım yaa bari haftasonu dinleneydim diycem ama sanmam ki gitsinler off offf bune anlayışsızlık yaa
hakkaten kız bakınız mantığa giriş gibi bu neeeYa bu izin dogum öncesi sekiz dogum sonrası sekiz hafta değil mi? Ee dogum 40 haftanı doldurunca olmuyomu (yani genel hesap o yönde değil mi? Yoksa beybi istediginde gelir kim karısabilir haşaaa) o zaman 40 doluncadan 8 cıkarında 32 dolunca oluyo ;P
Mantık 101 oldu buda
bence de dimi :))Temizlik yapsınlar yemek yapsınlar bi işe yarasınlar
saol canım güzel dileklerin için.. bu arada benim dr da şeker yüklemesinden hiç bahsetmemişti bi önceki randevuda bu gidişimde ben hatırlattım hiç bozuntuya vermedi eğer isterseniz yaptırabiliriz dedi ama zamanı geçmedi mi dedim malum 24-28 arası diye biliyorum.. hayır 24 ten başlar bi sınırı yok dedi.. haa iyi o zaman sen benimkini doğumdan sonra yap diycektim tövbe tövbeee.. rahat hayatım adam rahat mahalle yansa saçını başını tarar bu benim dr
aaaaaa lütfen şekerim benimki number oneaaaa cidden ne rahat adam bu 24-28 hafta arası oluyor diye hep söylenir ama benim dr da relax adamdır ama seninkinin maşallahı var
yaaa ankaranın neyini geziceklermiş allasen ya!! çalışırken ennnnn nefret ettiğim şey haftaiçi misafirin gelmesi hele de uzak akraba falan olursa daha kötü hadi yakınlarınsa sıkıntı diil de.. bu arada bunlar iyiymiş sen evdeyken geliyolar benim eşimin ailesinin bi huyu var ben yaz tatiline gittim mi damlar mutlaka birileri benim eve!! ayrıca haftasonunu unut tatlım hayatta gitmezler haftaiçi yalnız gezicekler hsonu sizinleayyy yeminle felaket tellalı gibiyim intihara sürükledim sseni sabah sabah
aaaaaa lütfen şekerim benimki number one
Ay muge anlida bebekler karismis genel anestezi olmayin kizlar bebeklerinizi görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?