bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar. Kakılmış size merhaba diyor :) bağladım yemeniyi kafama bant gibin başladım yerleştirmeye temizlik şirketinden kadın gelecekti henüz teşrif etmedi sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım.

Günaydın canım. Kolay gelsin sana. Fazla yormamaya çalış kendini

canım emin misin ya benim bildiğim 32+0 da hak kazanıyoruz izne çıkmak için.. tam bu tarihte ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu almamız lazım @singer

Ya bu izin dogum öncesi sekiz dogum sonrası sekiz hafta değil mi? Ee dogum 40 haftanı doldurunca olmuyomu (yani genel hesap o yönde değil mi? Yoksa beybi istediginde gelir kim karısabilir haşaaa) o zaman 40 doluncadan 8 cıkarında 32 dolunca oluyo ;P
Mantık 101 oldu buda

çok şaşırdım şu an devlet ve özel niye farklı ki ikisinde de kadın hamile diil mi ya sabır!! hayır en son dr un bana rapor düzenlemek için verdiği tarih de 32+0 dı..demek ki farklı ne saçmalık ya

aynen ilk gün yap yapabildiğini diğer günler artık sen de çalışıyosun zaten :/ bişey diycem sen çalışıyosun eşin çalışıyo napıcaklar sizde tüm gün?? soru iki kaç gün kalıcaklar??

Sen 36. Haftayı doğru hesaplıyosun da.32 yine yanlış hesaplıyosun canım :) doğru bende oğlumda 37+0 a kadar Çalışma raporu almıştım. 5 hafta eklemek için. 32+0 da da izin hakkın oluyor. Sizinkiler seni r hafta fazla çalıştırıyor özel sektörse kesin. Bu yönetmelik yıllardır böyledir. 32+0 da annenin izni başlar. İsterse 37+0 a kadar Çalışıp Çalıştığı fazladan 5 haftayı doğum sonrası iznine ekletebilir.

Ne bilim gezeceklermiş öyle demişler eşime bende anlamadım neden cuma gelmediklerini
hiç bilmiyorum canım ne kadar kalacaklar haftasonuna kadarsa yandım yaa bari haftasonu dinleneydim diycem ama sanmam ki gitsinler off offf bune anlayışsızlık yaa

saol canım güzel dileklerin için.. bu arada benim dr da şeker yüklemesinden hiç bahsetmemişti bi önceki randevuda bu gidişimde ben hatırlattım hiç bozuntuya vermedi eğer isterseniz yaptırabiliriz dedi ama zamanı geçmedi mi dedim malum 24-28 arası diye biliyorum.. hayır 24 ten başlar bi sınırı yok dedi.. haa iyi o zaman sen benimkini doğumdan sonra yap diycektim tövbe tövbeee.. rahat hayatım adam rahat mahalle yansa saçını başını tarar bu benim dr

yaaa ankaranın neyini geziceklermiş allasen ya!! çalışırken ennnnn nefret ettiğim şey haftaiçi misafirin gelmesi hele de uzak akraba falan olursa daha kötü hadi yakınlarınsa sıkıntı diil de.. bu arada bunlar iyiymiş sen evdeyken geliyolar benim eşimin ailesinin bi huyu var ben yaz tatiline gittim mi damlar mutlaka birileri benim eve!! ayrıca haftasonunu unut tatlım hayatta gitmezler haftaiçi yalnız gezicekler hsonu sizinle ayyy yeminle felaket tellalı gibiyim intihara sürükledim sseni sabah sabah

hakkaten kız bakınız mantığa giriş gibi bu neee şimdi datlum zaten 32+0 oldun muydu 32. haftan dolmuş oluyo 32+1 de artık 33. haftadan gün almaya başlıyosun

aaaa cidden ne rahat adam bu 24-28 hafta arası oluyor diye hep söylenir ama benim dr da relax adamdır ama seninkinin maşallahı var

Ayyy o daha gıcıkmış ne demek sen yokken evinin anahtarını alıp gelmek şimdi büyük konuşmayım şom ağzımı açmayım razı olmam heralde evimin anahtarını alıp gelmelerine. Gerçi, daha evlenmeden dayımlar böyle gelmişti 2 defa ama o zamanlar hadi bekardım ama şimdi evliykende buna izin vermem çüşş yani :))
:)) bende bilemedim ankara 1 günde gezilir burda ne var ki aman bahane işte ilk kez gelecekler bize evlendiğimizden beri durdu durdu benim çok yorgun olduğum zamanı buldu. Allahtan eşim akşam yardım etti bana yoksa cinnet geçirirdim heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…