bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Cnm çok sağol.bebisimin yine yüzünü profilden gorebildm çok şükür :)
1382 gr 39 cm olmusuz.haftasyla uyumlu çok şükür.çok iyi kilo almış dedi.3 hafta önce 904 gr olunca bende endiselenmstm ama elhamdülillah yani.
Görümce meselesini de söyledim doktora :) Siz bana 3 hafta önce 33 cm gibi dedinz kiyaslama yapıyolar dedim.ayy inanmiyrm dedi :) gayet iyi boyu da kilosu da dedi falan öyle.
Bu arada başımız yukaridaymis.yanma olabilir dedi.çok oluo bu ara dedim boğazımda ateş topu var sanki dedim de.bebeğin kafası yukarıda olduğu içinmiş.Son bir haftadr oldgna göre dönmüş Bizim kız.
Bu arada kv görümceye 1382 gr ms ya 1400 desem mi dedim de Aman bosveerr dedim sonra

yok ben yokken geliyolar eşim evde.. bahaneleri de o zaten ben eskiden biraz daha uzun kalırdım yazları 1 aya yakın ama yani senede toplam 2 kere gidiyorum ailemin yanına yarıyıl tatilinde 1 hafta kalıyodum zaten yazın daha uzundu işte... eşimin bekarlığında gecenin kaçında harap bitap eve döndüğünde yemek hazırlamayan ailesi için evlenince kıymete bindi eşim :)) ben gittim mi bağlıyolar hemen arabeske!! ne yiyosun yavvvvrummm oralarda aç mısın bitap mısın?? bunları duyan da eşimi leylayla mecnun filminde çölde gezen ferdi tayfur gibi bişey hayal eder!! yok anam bi geliyorum adam aynı kiloda çünkü zaten kendisi baklava mantı bile açabiliyo!! ama şimdilerde allah var kayınvalidem uyu sağladı yava yavaş bana.. mesela geçen gün eşim anne gelsene hazır tatilken demiş.. yok oğlum ya kızcağız ben biz orda olunca hiç oturmuyo hep hizmet ediyo hamile zaten uzanmak ister dinlenmek ister demiş kurban olduğum ben de mükafat olarak bizimle mersine tatile çağırdım kendisini bayramda umarım pişman olmam

yuvarla tabii ki sen rakamları tatlım sorun yok benim de karşı komşumun kızı benimle bi yarış halinde valla ciddi ciddi sinir oluyorum durup durup çocuğun kilosunu soruyo!! öyle de bi üslubu var ki!! bi de onun 3. çocuğu yani bırak da ben sana sorayım!! neyse konuya dönücek olursak yavrunun iyi olmasına çok sevindim tatlım maşşallah çok güzel ilerletmiş herşeysini minik prenses gözün aydın

Cnm kimin eceli ne zamn gelecek belli değil hastalıklar da ölçü değil bnce bu meselede. o yüzden hiç kafanı yorma.inşallah birlikte sağlıkla buyutirsunuz smdiden bunu düşünmek sadece psikolojini bozar

doğrudur valla. ben olmadı yine 36+0 da çıkarım 1 hafta daha bekleyemem hiç. zaten sonrasında 6 ay daha ücretsiz izin yapmayı düşünüyorum 1 hafta beni çok sarsmaz :) ne sinir bir durummuş bu ya. ben en iyisi 36+0 da çalışamaz raporumu alırım. sonuçta 32.de çalışabilir aldıktan sonra ille sonuna kadar çalışacaksın diye bir şey yokmuş. gerçi 36+0 a kadar dayanabileceğim de meçhul ya :)

aynen işte kuzum 31+6 bile diil tam 32+0 da dolduruyoruz 32.haftayı hatta benim o gün pazara denk geliyo yarın okulda sorucam napmam lazım diye

bizim özel sektör olduğu için sanırım değişik. demin bir arkadaşımız yazdı 32de başında çıkıyorsun ama 36+6 da çıkılıyor dedi. hatta oda öyle yapmış. sanırım özelde öyle oluyor. sen okulada sor bir bakalım.

arkadaslar bebeğim muhtemel dogum tarihi 16/11/2016 gözüküyor

dogum izim ne zaman baslıcak acaba 32 hafta oldugum zaman mı 32+6 oldugum zaman mı

bilenler bana da söyleyebilir mi ona göre doktordan randevu almam gerek

rubycim sana yanlış bilgi vermişler.
32+0'da başlar doğum izni. zaten 32+0'da 32 hafta dolmuş oluyor.
40 haftaya 8 hafta kalıyor.
çalışmak istersen çalışabilir raporu alıp 37+0'a kadar çalışabilirsin.
daha pazartesi günü sordum izin işine bakan personele.

Gunaydinnnn kızlarrr biz doktordan geldik prensesim iyi şükür 1550 gr ve 39 cm olmuş:) doktor hızlı kilo almışsın dedi ekmeği kes dedi :))

Oyyy maşallah prensesine Rabbim nazarlardan korusun kuzucuğunu.

Dr.un rahat olması evet iyi bir şey seni motive etmesi açısından ama o kadar da rahat olması değil. Sana rahat gibi görünecek ama pimpirikli olacak. Kız biz de araştırmasak bu Dr.ların eline kalsak yandık valla...

Oyyy maşallah kuzuna Rabbim nazarlardan korusun miniğini. Ya o yanma bende de var. Gece bile uyanıyorum uykudan bu yüzden. Resmen bir alev topu var boğazımda. Peynir ekmek yesem bile ölüyorum yanmaktan. En büyük yardımcım gaviscon advance. Diğer gaviscon şuruba göre çok daha iyi, tavsiye ederim canım...

Evet degildir doğru. 2 gün sonra 32 olacaktır. Yazıda bi sorun yok. 31+5 e 31 haftalık gebe 32+0 32 haftalık gebe denir. Canım kanun net. Kafan karışıyorsa doktorlar her gün öyle rapor veriyorlar. Doktoruna sor

evet bu cuma kontrolüm var bu konuyu bir de doktorum ile görüşeceğim. sonuçta o haftamı da bildiği için azından iznine çıkacağım net tarihide söyler bana. fenalık geldi yeminlen :) valla doğuracağım iş yerinde olacağı o olacak sonunda

evet çok haklısın. sorunu artık anladım bizim arkadaş bana 32 konusunda yanlış söylediği için kafa karıştı 36 gibi düşünüyor onuda. şimdi oldu artık :):)

:)) oda gıcık canım eşinin yanına gelmeleri bir evde kadın yokken gelmelerine karşıyım ben evin hanımı yokken kimsenin işi yok ama işte anlayana. Kv cidden anlayışlılık yapmış Allah var beenimde bir defa geldiler hamileydim cuma kşamı geldiler kadın yemeğini yapıp geldi cteside hep gezdik dışarda yedik pazarda kahvaltı yapıp gittiler hiç yormadılardı beni.

Tatil de kv olmak inş sorun olmaz cnm bende bayramda şimdi gidecem yanlarına yaylaya bi 4 gün ordayım sonra anname geçecem adanaya 4 gün inş yine sorunsuz geçer bayramlarda ailemle olmayı özlüyorum ya kafama göre takılmayı

ohh ohhh afiyet bal şeker olsun. doğumdan sonra bu kadar rahat yenmeyecek nasıl olsa tadını çıkartalım abartmadan :)
Yok canim yaa dun yarisini bitirdim zaten sabahta kahvaltida dayanamayip yedim 2 catal bebise de iyi degil seker yukluyorum durduk yeree yavrucaga kas yapmasi gerekirken yag yapip sisecek yavrucak ben sokakta saga sola mi dagitsam naapsam bilemedim evde durunca da gidip gelip yiyorum durtuyorlar beni

Cnm kimin eceli ne zamn gelecek belli değil hastalıklar da ölçü değil bnce bu meselede. o yüzden hiç kafanı yorma.inşallah birlikte sağlıkla buyutirsunuz smdiden bunu düşünmek sadece psikolojini bozar

amin inşallah canım.bebeğimiz doğunca belki böyle saçma sapan düşüncelerden kurtulurum. biraz da hamileliğin verdiği psikoloji ile etkileniyorum galiba. rabbim hiç birini başımızdan eksik etmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…