- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.001
Yok canim yaa dun yarisini bitirdim zaten sabahta kahvaltida dayanamayip yedim 2 catalbebise de iyi degil seker yukluyorum durduk yeree yavrucaga kas yapmasi gerekirken yag yapip sisecek yavrucak ben sokakta saga sola mi dagitsam naapsam bilemedim evde durunca da gidip gelip yiyorum durtuyorlar beni
Adayi dogurdugumda esim surekli hemsireye sakin karistirmayin kizimi bak kapida bekliyom ha diyip durdu kizda güldü yok karismaz bugun bi tanede erkek bebek dogdu diye esim cok pimpirikliAllahım ne kötü bişey ya Allah korsun hepimizi bende korkuyorum bazen geliyo insanın aklına bu ara çok duyar olduk böyle şeyleri
çıkarmaz herhalde ya benim kayınvalideciğimin tek sorunu bize hiiiiççç tanımadığımız insanları uzuuuunnn uzunn anlatması:)) oda gıcık canım eşinin yanına gelmeleri bir evde kadın yokken gelmelerine karşıyım ben evin hanımı yokken kimsenin işi yok ama işte anlayana. Kv cidden anlayışlılık yapmış Allah var beenimde bir defa geldiler hamileydim cuma kşamı geldiler kadın yemeğini yapıp geldi cteside hep gezdik dışarda yedik pazarda kahvaltı yapıp gittiler hiç yormadılardı beni.
Tatil de kv olmak inş sorun olmaz cnm bende bayramda şimdi gidecem yanlarına yaylaya bi 4 gün ordayım sonra anname geçecem adanaya 4 gün inş yine sorunsuz geçer bayramlarda ailemle olmayı özlüyorum ya kafama göre takılmayı
Ben izne cıkamadan doğurmuştum :) 37+0 arkadaş çalışabilir raporu almıştım. Ama 36+3 de doğurdum. 4 gün kala izne çıkmaya. Şöyle göbeğimi yaya yaya bi yatamadım..evet bu cuma kontrolüm var bu konuyu bir de doktorum ile görüşeceğim. sonuçta o haftamı da bildiği için azından iznine çıkacağım net tarihide söyler bana. fenalık geldi yeminlen :) valla doğuracağım iş yerinde olacağı o olacak sonunda
Adayi dogurdugumda esim surekli hemsireye sakin karistirmayin kizimi bak kapida bekliyom ha diyip durdu kizda güldü yok karismaz bugun bi tanede erkek bebek dogdu diye esim cok pimpirikli
o zaman da bebeğe sarıcaz bence bak görürsünamin inşallah canım.bebeğimiz doğunca belki böyle saçma sapan düşüncelerden kurtulurum. biraz da hamileliğin verdiği psikoloji ile etkileniyorum galiba. rabbim hiç birini başımızdan eksik etmesin inşallah.
biz şimdiden o iş için görevliyi tayin ettik tatlım babammm!! hayattan soğutur vallahi tüm doğum katını bebeğin başından bir an ayrılmazAdayi dogurdugumda esim surekli hemsireye sakin karistirmayin kizimi bak kapida bekliyom ha diyip durdu kizda güldü yok karismaz bugun bi tanede erkek bebek dogdu diye esim cok pimpirikli
Esim hallediyo kuzu benim sagolsun gozunu ayirmamis ada dan bana bakin mor tulumlu benim kizim haa diye hemsireler gulup duruyodubiz şimdiden o iş için görevliyi tayin ettik tatlım babammm!! hayattan soğutur vallahi tüm doğum katını bebeğin başından bir an ayrılmaz
Canım bence de çubuklu şeker olmasada olur.Tuzlu kurabiye iyi fikir.Bende hastanede çikolata lokum ve badem şeker düşünüyorum.Bizim hastaneye gelen çok olmaz.Akrabamız yok burda.Birkaç arkadaş anca gelir.Görüntü olarak dursun diye bende bunları koyucam.Kızlar ben şimdi hastane odası süsleme ve ikramlar için bi yerle anlaştım. Lokum isme özel çikolata dilek ağacında bebek hediyeliği tuzlu kurabiye ve çubuklu şeker olsun dedim. Şerbet istemedim onu evde ikram ederim dedim. Ama sanki çubuklu şeker daha doğumgünü ve çocuk şeyi gibi geldi. Hastaneye pek çocuk getirmiyor insanlar. Gelen de az kalıyor hemen gidiyor. Bir de tatlı tatlı içi bayılır insanın yaaa
Evet 28 den sonra sayılıyor canim. Hamd olsun benim ki hep kıpır kıpır saymıyorum o yüzden. Allah bebislerimizi korusun bizlere bağışlasınGunaydin canim hadi guzel haberlerle don onun heyecanini yerim benbenimki de hareketli bi kac gundur bu saymalar 28den sonraydi dimi
kuzum çok değil mi yaa zaten kalacağımız max 2 geceKızlar ben şimdi hastane odası süsleme ve ikramlar için bi yerle anlaştım. Lokum isme özel çikolata dilek ağacında bebek hediyeliği tuzlu kurabiye ve çubuklu şeker olsun dedim. Şerbet istemedim onu evde ikram ederim dedim. Ama sanki çubuklu şeker daha doğumgünü ve çocuk şeyi gibi geldi. Hastaneye pek çocuk getirmiyor insanlar. Gelen de az kalıyor hemen gidiyor. Bir de tatlı tatlı içi bayılır insanın yaaa
Benim ogluşum biraz zayıf ilerliyor kuzum ama inşallah azcik daha etlenmistirGünaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))
Hala muayene olamadım dr ameliyattaymis randevum 10'daydı hala bekliyorumCanim gunaydinn esimi yolculamaya kalktimm bi goz atayim dedim ay ne guzel oglusunu goreceksinn ins en guzel en hayirli haberlerleri alirsin canim. Tarihlerimizde ayni sayilir bakalim kac olmus kilosu boyu kurban olsunlar
çıkarmaz herhalde ya benim kayınvalideciğimin tek sorunu bize hiiiiççç tanımadığımız insanları uzuuuunnn uzunn anlatmasıöyle kendini kaptırıyo ki arada oldu da bi soru sordun bi de azarlıyo eeee rodostaki müyesser halanın kızının torununun bakıcısı vardı ya işte o falan diye!! boş gözlerle bakıyoruz biz de napak
Kızlar gribim dünden beri ve bugün çok boğazım ağrıyo halsizlik var çok kötü hissediyorum Nasıl çabuk atlatabilirim bu hastalığı ya
Sağol canım.limonlu ıhlamur içiyorum inşallah çabuk atlatırım çünkü çocukla zor oluyor ona da bulaştı sankiÇok geçmiş olsun canım bol bol dinleneceksin ilaçta kullanılmıyor bu dönemde ben limonlu sıcak su içmiştim bol bol ii gelmişti baya
yuvarla tabii ki sen rakamları tatlım sorun yokbenim de karşı komşumun kızı benimle bi yarış halinde valla ciddi ciddi sinir oluyorum durup durup çocuğun kilosunu soruyo!! öyle de bi üslubu var ki!! bi de onun 3. çocuğu yani bırak da ben sana sorayım!! neyse konuya dönücek olursak yavrunun iyi olmasına çok sevindim tatlım maşşallah çok güzel ilerletmiş herşeysini minik prenses gözün aydın
Oyyy maşallah prensesineRabbim nazarlardan korusun kuzucuğunu.
Dr.un rahat olması evet iyi bir şey seni motive etmesi açısından ama o kadar da rahat olması değil. Sana rahat gibi görünecek ama pimpirikli olacak. Kız biz de araştırmasak bu Dr.ların eline kalsak yandık valla...
Oyyy maşallah kuzunaRabbim nazarlardan korusun miniğini. Ya o yanma bende de var. Gece bile uyanıyorum uykudan bu yüzden. Resmen bir alev topu var boğazımda. Peynir ekmek yesem bile ölüyorum yanmaktan. En büyük yardımcım gaviscon advance. Diğer gaviscon şuruba göre çok daha iyi, tavsiye ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?