bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

en güzeli hiç almayacaksın aldımmı yeniyor çünkü. biraz geç oldu ama :):)

Allahım ne kötü bişey ya Allah korsun hepimizi bende korkuyorum bazen geliyo insanın aklına bu ara çok duyar olduk böyle şeyleri
Adayi dogurdugumda esim surekli hemsireye sakin karistirmayin kizimi bak kapida bekliyom ha diyip durdu kizda güldü yok karismaz bugun bi tanede erkek bebek dogdu diye esim cok pimpirikli

çıkarmaz herhalde ya benim kayınvalideciğimin tek sorunu bize hiiiiççç tanımadığımız insanları uzuuuunnn uzunn anlatması öyle kendini kaptırıyo ki arada oldu da bi soru sordun bi de azarlıyo eeee rodostaki müyesser halanın kızının torununun bakıcısı vardı ya işte o falan diye!! boş gözlerle bakıyoruz biz de napak

Ben izne cıkamadan doğurmuştum :) 37+0 arkadaş çalışabilir raporu almıştım. Ama 36+3 de doğurdum. 4 gün kala izne çıkmaya. Şöyle göbeğimi yaya yaya bi yatamadım..

Adayi dogurdugumda esim surekli hemsireye sakin karistirmayin kizimi bak kapida bekliyom ha diyip durdu kizda güldü yok karismaz bugun bi tanede erkek bebek dogdu diye esim cok pimpirikli
biz şimdiden o iş için görevliyi tayin ettik tatlım babammm!! hayattan soğutur vallahi tüm doğum katını bebeğin başından bir an ayrılmaz

Kızlar ben şimdi hastane odası süsleme ve ikramlar için bi yerle anlaştım. Lokum isme özel çikolata dilek ağacında bebek hediyeliği tuzlu kurabiye ve çubuklu şeker olsun dedim. Şerbet istemedim onu evde ikram ederim dedim. Ama sanki çubuklu şeker daha doğumgünü ve çocuk şeyi gibi geldi. Hastaneye pek çocuk getirmiyor insanlar. Gelen de az kalıyor hemen gidiyor. Bir de tatlı tatlı içi bayılır insanın yaaa

Canım bence de çubuklu şeker olmasada olur.Tuzlu kurabiye iyi fikir.Bende hastanede çikolata lokum ve badem şeker düşünüyorum.Bizim hastaneye gelen çok olmaz.Akrabamız yok burda.Birkaç arkadaş anca gelir.Görüntü olarak dursun diye bende bunları koyucam.

şimdi bizim ik da ki çocuğu yakalım koridorda dedim sen bana niye yanlış bilgiler veriyorsun? :) çocuk +1 +2 bilmediği için yanlış söylemiş bende ona anlattım :)

Gunaydin canim hadi guzel haberlerle don onun heyecanini yerim ben benimki de hareketli bi kac gundur bu saymalar 28den sonraydi dimi
Evet 28 den sonra sayılıyor canim. Hamd olsun benim ki hep kıpır kıpır saymıyorum o yüzden. Allah bebislerimizi korusun bizlere bağışlasın

kuzum çok değil mi yaa zaten kalacağımız max 2 gece

Günaydın canım bende erkenciyim bugün:)))) randevu kaçta bakalım paşa ne kadar olmuş bende heyecan yaptım bak şimdi günlerimiz aynı yaaa:))))
Benim ogluşum biraz zayıf ilerliyor kuzum ama inşallah azcik daha etlenmistir
Canim gunaydinn esimi yolculamaya kalktimm bi goz atayim dedim ay ne guzel oglusunu goreceksinn ins en guzel en hayirli haberlerleri alirsin canim. Tarihlerimizde ayni sayilir bakalim kac olmus kilosu boyu kurban olsunlar
Hala muayene olamadım dr ameliyattaymis randevum 10'daydı hala bekliyorum

Kızlar gribim dünden beri ve bugün çok boğazım ağrıyo halsizlik var çok kötü hissediyorum Nasıl çabuk atlatabilirim bu hastalığı ya

hahahahah aman he he deyip geçin cnm tek sorunu bu olsun ayy bende doğumda ne kadar kalacak onun derdindeyim şimdi herşeye karışırsa felan bende hiç dayanamam böyle şeylere :))

Kızlar dr ameliyattaymis 2 saattir bekliyorum. Az once bir kadın geldi 37 haftaya girmiş sancıları başlamış ağlıyordu onu görünce acayip heyecan yaptım resmen çok az kaldı. Bende 32 oldum resmen 5 hafta sonra bende böyle gelebilirim çok duygulandım heyecanlandım eşim ben bile heyecanlandım diyor Rabbim bir avazda hepimizi kurtarsın ins

Kızlar gribim dünden beri ve bugün çok boğazım ağrıyo halsizlik var çok kötü hissediyorum Nasıl çabuk atlatabilirim bu hastalığı ya

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinleneceksin ilaçta kullanılmıyor bu dönemde ben limonlu sıcak su içmiştim bol bol ii gelmişti baya

Çok sağol cnmcm.
Yani şeytan dio bi yuvarla 1400 de 1390 de ama yalan söylemek de hiç içime sinmio da 1385 mi desem diorm.sonra diorum ama onlarda haketmiolar mi ki.ama boşver diorm sen dogruluktan şaşma.Allah buyuk dogunca bişey saklanmiick zaten.ben en iyisi doğruyu söyliyim.resmen içimde ki iyi kötü sesler çatısti

Cnm seninkinnde kafası yukarıyı zorluodr o zaman.banada gaviscon dedi de midemi bulandirio içemedim ilk aylarda.rennie verelim o zaman dedi.İnşallah onu iceblrm.surup falan değildr İnşallah.surup icemiyrm ya midem bulanio.Şu magnezyum calsiyumu bile zor iciyrm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…