- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.021
Hosgeldin canim
Sağol canım.limonlu ıhlamur içiyorum inşallah çabuk atlatırım çünkü çocukla zor oluyor ona da bulaştı sanki
o zaman da bebeğe sarıcaz bence bak görürsün
Canım bence de çubuklu şeker olmasada olur.Tuzlu kurabiye iyi fikir.Bende hastanede çikolata lokum ve badem şeker düşünüyorum.Bizim hastaneye gelen çok olmaz.Akrabamız yok burda.Birkaç arkadaş anca gelir.Görüntü olarak dursun diye bende bunları koyucam.
Serbet yok çubuklu şekeri de cıkardım canım. Sadece tuzlu kurabiye lokum çikolata ikramlar. 3 çeşit yani. Biri de bebek hediyesi zaten yemelik değilkuzum çok değil mi yaa zaten kalacağımız max 2 gece
yoga falan kesmez beni kuzu kendimi biliyorum o evham yapılacaaaakkof ya off ne olacak böyle biizm halimiz. yogayamı başlasak ne
Evet 28 den sonra sayılıyor canim. Hamd olsun benim ki hep kıpır kıpır saymıyorum o yüzden. Allah bebislerimizi korusun bizlere bağışlasın
aaaaaa densize bak sizin kenafir gözünüzle hala yaşıyosak annemden hiç bişey olmaz deseydin tövbe tövbee!! ayrıca iki öğün drların en önermediği şeyKızlar ben çok gerginim bu kaynana görümce çocukları kocam hepsi bana batmaya başladı tahammülüm yok kimselerede anlatamıyorum gitseler diye gözlerinin içine bakıyorum artık ya.annemi arayayım diye tel.aldım elime kontrolden gelmiştim ama bebeğinin kilosunu söyleme nazar ederler diyo kaynanam dedim bende annem mi nazar eder??? Sadece 2öğün ye sen çok yiyorsun kilo almışsın diyo bana allahım yaaaa boğuldum daha neler neler!!! Düğüne gitmek istiyorum dr izin verirse Bayram'da çok biliyorya çok gezme şöyle yap böyle yap ayyyy dertliyim çok dertli
Eşim veriyor allahtan laflarınıda bir bunlar çok densiz...aaaaaa densize bak sizin kenafir gözünüzle hala yaşıyosak annemden hiç bişey olmaz deseydin tövbe tövbee!! ayrıca iki öğün drların en önermediği şeyay lütfen eşine söyle seni yüzgöz etmeden halletsin şu işi vallahi burdan ben sinir oldum
Evet büyüdü sıpacıklarartık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)
iyi canım geleceğin çok olacaksa iyi bizim kimse gelmez gelse 3 5 kişi anca herkes eve gelir ondan çikolata şerbet götürücem ben sadece kimse gelmezse hemsirelere ikram ederizSerbet yok çubuklu şekeri de cıkardım canım. Sadece tuzlu kurabiye lokum çikolata ikramlar. 3 çeşit yani. Biri de bebek hediyesi zaten yemelik değil
Ben merkezde oturuyorum çalıştığım okul ilçede. ilçeden merkeze gelmezler muhtemel. Akrabalarım da aynı ilçede. Çok yakınlarım gelir. Kuzenler falan var işte. 10 kişi olur ancak.iyi canım geleceğin çok olacaksa iyi bizim kimse gelmez gelse 3 5 kişi anca herkes eve gelir ondan çikolata şerbet götürücem ben sadece kimse gelmezse hemsirelere ikram ederiz
artık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)
Gunaydinnnn kızlarrr biz doktordan geldik prensesim iyi şükür 1550 gr ve 39 cm olmuş:) doktor hızlı kilo almışsın dedi ekmeği kes dedi :))
Cnm çok sağol.bebisimin yine yüzünü profilden gorebildm çok şükür :)
1382 gr 39 cm olmusuz.haftasyla uyumlu çok şükür.çok iyi kilo almış dedi.3 hafta önce 904 gr olunca bende endiselenmstm ama elhamdülillah yani.
Görümce meselesini de söyledim doktora :) Siz bana 3 hafta önce 33 cm gibi dedinz kiyaslama yapıyolar dedim.ayy inanmiyrm dedi :) gayet iyi boyu da kilosu da dedi falan öyle.
Bu arada başımız yukaridaymis.yanma olabilir dedi.çok oluo bu ara dedim boğazımda ateş topu var sanki dedim de.bebeğin kafası yukarıda olduğu içinmiş.Son bir haftadr oldgna göre dönmüş Bizim kız.
Bu arada kv görümceye 1382 gr ms ya 1400 desem midedim de Aman bosveerr dedim sonra
Sormasi ayip ne isi var sizde kv nin canim daha dogurmadan...Kızlar ben çok gerginim bu kaynana görümce çocukları kocam hepsi bana batmaya başladı tahammülüm yok kimselerede anlatamıyorum gitseler diye gözlerinin içine bakıyorum artık ya.annemi arayayım diye tel.aldım elime kontrolden gelmiştim ama bebeğinin kilosunu söyleme nazar ederler diyo kaynanam dedim bende annem mi nazar eder??? Sadece 2öğün ye sen çok yiyorsun kilo almışsın diyo bana allahım yaaaa boğuldum daha neler neler!!! Düğüne gitmek istiyorum dr izin verirse Bayram'da çok biliyorya çok gezme şöyle yap böyle yap ayyyy dertliyim çok dertli
Selam canım serviks 26 çok az tanı 25 zaten alt sinir. .... Doktorun bu konubile ilgili bişey söylemedi mi.Akıntım olduğunu söyleyince alttan baktı kızlar dr serviks boyu uzunluğu 26mm çıktı iyimi kötümü bilemedim.kafa çok büyük normal doğum yapamayabilirmişim zaten normale çokta sıcak bakmıyordum.sezeryandada epüdiral yaparız dedi.yüzünü yine göstermedi inat çocuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?