bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

bende şerbet, çikolata, badem şeker düşünüyorum. belki bir tuzlu alırız içi bayılmasın diye gelenlerin o kadar. yeterli bence de.

Kızlar ben çok gerginim bu kaynana görümce çocukları kocam hepsi bana batmaya başladı tahammülüm yok kimselerede anlatamıyorum gitseler diye gözlerinin içine bakıyorum artık ya.annemi arayayım diye tel.aldım elime kontrolden gelmiştim ama bebeğinin kilosunu söyleme nazar ederler diyo kaynanam dedim bende annem mi nazar eder??? Sadece 2öğün ye sen çok yiyorsun kilo almışsın diyo bana allahım yaaaa boğuldum daha neler neler!!! Düğüne gitmek istiyorum dr izin verirse Bayram'da çok biliyorya çok gezme şöyle yap böyle yap ayyyy dertliyim çok dertli

Evet 28 den sonra sayılıyor canim. Hamd olsun benim ki hep kıpır kıpır saymıyorum o yüzden. Allah bebislerimizi korusun bizlere bağışlasın

artık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)

aaaaaa densize bak sizin kenafir gözünüzle hala yaşıyosak annemden hiç bişey olmaz deseydin tövbe tövbee!! ayrıca iki öğün drların en önermediği şey ay lütfen eşine söyle seni yüzgöz etmeden halletsin şu işi vallahi burdan ben sinir oldum

Akıntım olduğunu söyleyince alttan baktı kızlar dr serviks boyu uzunluğu 26mm çıktı iyimi kötümü bilemedim.kafa çok büyük normal doğum yapamayabilirmişim zaten normale çokta sıcak bakmıyordum.sezeryandada epüdiral yaparız dedi.yüzünü yine göstermedi inat çocuk :)

Eşim veriyor allahtan laflarınıda bir bunlar çok densiz...

Serbet yok çubuklu şekeri de cıkardım canım. Sadece tuzlu kurabiye lokum çikolata ikramlar. 3 çeşit yani. Biri de bebek hediyesi zaten yemelik değil
iyi canım geleceğin çok olacaksa iyi bizim kimse gelmez gelse 3 5 kişi anca herkes eve gelir ondan çikolata şerbet götürücem ben sadece kimse gelmezse hemsirelere ikram ederiz

iyi canım geleceğin çok olacaksa iyi bizim kimse gelmez gelse 3 5 kişi anca herkes eve gelir ondan çikolata şerbet götürücem ben sadece kimse gelmezse hemsirelere ikram ederiz
Ben merkezde oturuyorum çalıştığım okul ilçede. ilçeden merkeze gelmezler muhtemel. Akrabalarım da aynı ilçede. Çok yakınlarım gelir. Kuzenler falan var işte. 10 kişi olur ancak.

artık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)

Benimki çok tepinmio çok şükür ya.arada bi tekme.genelde gerildgni veya hareket ettgni hissediyrm hafif hafif.Deli gibi tekmelemelri yok.
Bende Annemn karnımda oyleymsm.Annem nerdeyse hergün kalp atisini dinlemeye ebeye gidiodm dio.doğunca da çok sakinmsm.inşallah bebeğin de senin gibi olur diodu.inşallah öyle olur.Anne karnında hareketlykn güzel de çıkınca sakinlessnler İnşallah :)

Masallah bebisine canimm hep saglikli hayirli haberlerini al ins

Sormasi ayip ne isi var sizde kv nin canim daha dogurmadan...
Ayrica cok bosbogaz bi kv den var ayni benim kv dem gibi

Selam canım serviks 26 çok az tanı 25 zaten alt sinir. .... Doktorun bu konubile ilgili bişey söylemedi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…