- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.041
hamile bi kadının gazabı neymiş görmüştür yavrucak :)) iyice öğrensin bundan sonra kanun yönetmelikleri :)))şimdi bizim ik da ki çocuğu yakalım koridorda dedim sen bana niye yanlış bilgiler veriyorsun? :) çocuk +1 +2 bilmediği için yanlış söylemiş bende ona anlattım :)
Masallah bebisine canimm hep saglikli hayirli haberlerini al ins
Yarında bende yazacak kaldı mı 6 haftaAyy ben de 32. Hafta yaziyorrr ahey ahey
zaten 32 den sonra ağırlaşıyomuşuz iyice canım.. tabii yine de bünyeden bünyeye değişir.. sen bak duruma göre:))
benim randevumda ta 10 eylülde ya çok özledim ufaklığı bu gittiğimde soracam izin işini 32+0 da başlıyor diye biliyorum bende gerçi ben dayanabildiğim kadar dayanacam 37 yi görmem sanıırm dayanamam o kadar az evde keyif yapim ya
Çooookk çok boşboğazlık ondan soruluyor malesef.alısverişe geldi bebeğe bişeyler almaya ben Bursa'nda alırım ama beğenmezsen diye geleyim dedi görümcemde 2çocukla onunla geldi öyle işte uğraşıyoruz.çocuk bakmaya da o gelcek doğumda naparız acabaSormasi ayip ne isi var sizde kv nin canim daha dogurmadan...
Ayrica cok bosbogaz bi kv den var ayni benim kv dem gibi
Ben bakamıyom bile artık korkuyorum geçmezse tadilat nedeniyle kapalıyız yazdırcazya geceleri daha bi artıyo sanki gece yatakta dönerken resmen ağrı yapıyo.. inşallah geçer doğumdan sonra yoksa o organ pert şu an
25in altında olmamalı seninki 26 iyi gözüküyor dedi.netten baktım 28-32 hafta arasında 25mm olduğu yazıyor.Selam canım serviks 26 çok az tanı 25 zaten alt sinir. .... Doktorun bu konubile ilgili bişey söylemedi mi.
Çok sağol cnmcm.
Yani şeytan dio bi yuvarla 1400 de 1390 de ama yalan söylemek de hiç içime sinmio da 1385 mi desem diorm.sonra diorum ama onlarda haketmiolar mi ki.ama boşver diorm sen dogruluktan şaşma.Allah buyuk dogunca bişey saklanmiick zaten.ben en iyisi doğruyu söyliyim.resmen içimde ki iyi kötü sesler çatısti
Cnm seninkinnde kafası yukarıyı zorluodr o zaman.banada gaviscon dedi de midemi bulandirio içemedim ilk aylarda.rennie verelim o zaman dedi.İnşallah onu iceblrm.surup falan değildr İnşallah.surup icemiyrm ya midem bulanio.Şu magnezyum calsiyumu bile zor iciyrm yani
artık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)
zaten 32 den sonra ağırlaşıyomuşuz iyice canım.. tabii yine de bünyeden bünyeye değişir.. sen bak duruma göre
fiyatı ne kadar hangi şehir cbnm?Kızlar ben şimdi hastane odası süsleme ve ikramlar için bi yerle anlaştım. Lokum isme özel çikolata dilek ağacında bebek hediyeliği tuzlu kurabiye ve çubuklu şeker olsun dedim. Şerbet istemedim onu evde ikram ederim dedim. Ama sanki çubuklu şeker daha doğumgünü ve çocuk şeyi gibi geldi. Hastaneye pek çocuk getirmiyor insanlar. Gelen de az kalıyor hemen gidiyor. Bir de tatlı tatlı içi bayılır insanın yaaa
Annemde kaynanamda köyde canım malesef insan mecbur idare ediyor Rabbim kolaylık versin bütün hamilelereAyy kıyamam sana birde çocuğun var senin ailen yakınsa onlardan da destek iste bende o olamıyor malesef tek başıma yattım evde ben
Şurup içemiyorsan talcid tablet var canım, onu dene istersen. Benim mide normalde de rahatsız zaten, talcid tablet de iyi geliyor yanmaya. Rennie de şurup bildiğim kadarıyla...
Aman aman çoşsun annesi. onlar hep hareketli olsun da bizim de içimiz rahat etsin. Ya dün oğlumla resmen mesajlaştık. Eliyle sanırım itiyor karnımı, böyle minicik bir şeydi çünkü. O ittikten sonra ben de itiyorum aynı yeri, benden sonra o da itiyor falan çok tatlıydı yaaa...Dedim yerim ben o minik ellerini senin. Bir an önce geçse de zaman, doğsalar şu sıpalar... Çok şükür Ağustosu devirdik, sıra Eylülde
Çok varmış benim yarın randevum 1 ay oldu bebişi görmeyeliDaha randevumaa 20 gun var kizlarr yaaaa
Şurup içemiyorsan talcid tablet var canım, onu dene istersen. Benim mide normalde de rahatsız zaten, talcid tablet de iyi geliyor yanmaya. Rennie de şurup bildiğim kadarıyla...
Aman aman çoşsun annesi. onlar hep hareketli olsun da bizim de içimiz rahat etsin. Ya dün oğlumla resmen mesajlaştık. Eliyle sanırım itiyor karnımı, böyle minicik bir şeydi çünkü. O ittikten sonra ben de itiyorum aynı yeri, benden sonra o da itiyor falan çok tatlıydı yaaa...Dedim yerim ben o minik ellerini senin. Bir an önce geçse de zaman, doğsalar şu sıpalar... Çok şükür Ağustosu devirdik, sıra Eylülde
Ben Bi aksilik olmazsa taaa 32 hafta bitiminde gidicem :)Çok varmış benim yarın randevum 1 ay oldu bebişi görmeyeli
hamile bi kadının gazabı neymiş görmüştür yavrucak :)) iyice öğrensin bundan sonra kanun yönetmelikleri :)))
1 ay sonra yani yakın Zamanda mı gittin doktoraBen Bi aksilik olmazsa taaa 32 hafta bitiminde gidicem :)
2 hafta önce gittim :)1 ay sonra yani yakın Zamanda mı gittin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?