bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
zaten 32 den sonra ağırlaşıyomuşuz iyice canım.. tabii yine de bünyeden bünyeye değişir.. sen bak duruma göre

Kızlar bu arada boy konusunda doktorum bacak boyunu 5 le çarpıp buluyrz dedi.
Kağıtta benm bikaç tane fl yazio çünkü.burda konusmstk 7 yle çarpıp bulunuo Die.ben Doğru fl yi bulamamism.
Bugün doktor da bacak boyunu 5 le çarpıp buluyrz diyince eski ultrasona baktm 3 hafta önce de 35 cm ms

Sormasi ayip ne isi var sizde kv nin canim daha dogurmadan...
Ayrica cok bosbogaz bi kv den var ayni benim kv dem gibi
Çooookk çok boşboğazlık ondan soruluyor malesef.alısverişe geldi bebeğe bişeyler almaya ben Bursa'nda alırım ama beğenmezsen diye geleyim dedi görümcemde 2çocukla onunla geldi öyle işte uğraşıyoruz.çocuk bakmaya da o gelcek doğumda naparız acaba yeğeni doğum yaptı durup durup diyoki hep kendini beslemiş çocuğu hiç beslememiş çocuk minicik kendi hala kilolu diyo hiç beslememiş çocuğu diyo yaaaa :)) elindemi kızcağızın kendide 3tane doğurmuş bu laf doğrumu?

Şurup içemiyorsan talcid tablet var canım, onu dene istersen. Benim mide normalde de rahatsız zaten, talcid tablet de iyi geliyor yanmaya. Rennie de şurup bildiğim kadarıyla...

artık iyice çoşmaya başladılar minnaklar. eskiye göre artık sanki daha bir hareketliler ^.^ bir sağ bir sol bir orta nerede dursam acaba diye çıldırıyor :)

Aman aman çoşsun annesi. onlar hep hareketli olsun da bizim de içimiz rahat etsin. Ya dün oğlumla resmen mesajlaştık. Eliyle sanırım itiyor karnımı, böyle minicik bir şeydi çünkü. O ittikten sonra ben de itiyorum aynı yeri, benden sonra o da itiyor falan çok tatlıydı yaaa... Dedim yerim ben o minik ellerini senin. Bir an önce geçse de zaman, doğsalar şu sıpalar... Çok şükür Ağustosu devirdik, sıra Eylülde

fiyatı ne kadar hangi şehir cbnm?

Daha ilacı yazdrmadm cnm.idrar sonucuma göre receteyi yazcak.telefonla ogrencm.Ona göre soyliim madem.o da surupsa tablet yazsn

ayyy ne güzel olmuş annesi her anneye denk gelmez. yerim ben minnak elleri. evet artık doğsalarda canlı canlı mesajlaşsak :) eylülde bittimi gerisi kolay. sen kaçıncı haftanda çıkacaktın canım?

hamile bi kadının gazabı neymiş görmüştür yavrucak :)) iyice öğrensin bundan sonra kanun yönetmelikleri :)))

ayy zaten bıktı benden artık, yakında çocuk tayinini isteyecek benim yüzümden :):) zaten evde 4 gündür iş yapmaktan beynim yandı error verdi, geldim bir de çocuğa çattım iyimi. neyse bizim hemşeri o yabancı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…