- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.061
Aa neden o kadar geç gidiyorsun doktorun mu öyle çağırıyor2 hafta önce gittim :)
Yarın gtcem doktoruma canm ondan isticem ama ayın 9unda çalışabilir raporu almam gerekirse 9una kadar ver dicem.hatta bn smdi mudur yardmcisi bi arayim bi sorayım ona göre alırım raporutabiisi datlım buraya hemen yazarım zaten.. sen bugün rapor alıcak mısın seminer için??
Bayram da giriyo tatlim araya biraz da onun etkisiAa neden o kadar geç gidiyorsun doktorun mu öyle çağırıyor
Doğru canım unutmuşum bayram girdiğini..belki 8. Ayda haftada bir çağırır doktorBayram da giriyo tatlim araya biraz da onun etkisi
Kizzz çok mutluyumm mudur yardmcimi aradim.9 eylülde çalışabilir alma dedi.ayin 19unda doktora git izne ayrilcam diye rapor al bn aktarırım doğum snrasına dedi.seminere de gel yarım saat otur git dedi ama ugrasamam evden giyinip hazrlanip cikmasi bile bi dert.yarım saat olur 2 saat boşver.yarın raporumu da alirim 10 gunçıkarmaz herhalde ya benim kayınvalideciğimin tek sorunu bize hiiiiççç tanımadığımız insanları uzuuuunnn uzunn anlatmasıöyle kendini kaptırıyo ki arada oldu da bi soru sordun bi de azarlıyo eeee rodostaki müyesser halanın kızının torununun bakıcısı vardı ya işte o falan diye!! boş gözlerle bakıyoruz biz de napak
Haftada 1 degilde 2 haftada 1 cagiliyo kuzuDoğru canım unutmuşum bayram girdiğini..belki 8. Ayda haftada bir çağırır doktor
Kizzz çok mutluyumm mudur yardmcimi aradim.9 eylülde çalışabilir alma dedi.ayin 19unda doktora git izne ayrilcam diye rapor al bn aktarırım doğum snrasına dedi.seminere de gel yarım saat otur git dedi ama ugrasamam evden giyinip hazrlanip cikmasi bile bi dert.yarım saat olur 2 saat boşver.yarın raporumu da alirim 10 gunçıkarmaz herhalde ya benim kayınvalideciğimin tek sorunu bize hiiiiççç tanımadığımız insanları uzuuuunnn uzunn anlatmasıöyle kendini kaptırıyo ki arada oldu da bi soru sordun bi de azarlıyo eeee rodostaki müyesser halanın kızının torununun bakıcısı vardı ya işte o falan diye!! boş gözlerle bakıyoruz biz de napak
nasıl canım ya 5 miiiKızlar bu arada boy konusunda doktorum bacak boyunu 5 le çarpıp buluyrz dedi.
Kağıtta benm bikaç tane fl yazio çünkü.burda konusmstk 7 yle çarpıp bulunuo Die.ben Doğru fl yi bulamamism.
Bugün doktor da bacak boyunu 5 le çarpıp buluyrz diyince eski ultrasona baktm 3 hafta önce de 35 cm ms
Evet cnm bana bu duygu ilk hamile kaldigimda çok oldu kocama bsy olursa bn tek başıma nası büyütürum fln diye hc bi yere gtmesini istemiyodm.ama zamanla geçti sen de rahatlat kndini güzel düşünelim :)amin inşallah canım.bebeğimiz doğunca belki böyle saçma sapan düşüncelerden kurtulurum. biraz da hamileliğin verdiği psikoloji ile etkileniyorum galiba. rabbim hiç birini başımızdan eksik etmesin inşallah.
280 TL canım. Samsundayım..fiyatı ne kadar hangi şehir cbnm?
eneeeeemmm ne güzel bi haber bebişimKizzz çok mutluyumm mudur yardmcimi aradim.9 eylülde çalışabilir alma dedi.ayin 19unda doktora git izne ayrilcam diye rapor al bn aktarırım doğum snrasına dedi.seminere de gel yarım saat otur git dedi ama ugrasamam evden giyinip hazrlanip cikmasi bile bi dert.yarım saat olur 2 saat boşver.yarın raporumu da alirim 10 gun
Canm raporda 32+1 yazıyo zaten aynı gün götüremezsen bile 2 gün içinde fln götür sen yine deeneeeeemmm ne güzel bi haber bebişimvallahi takdir ettim insan evladıymış idaren ya ayşe benim de kafamda bi soru işareti var benim bu dr beni ayın 19unda çağırdı o gün 32+1 im sanırım ve öğleden sonra gidebilicem çünkü dr sadece öğleden sonra hastanede bu raporu aynı gün vermek zorunda mıyız okula acaba bi sıkıntı olur mu ki??
Evet ya mudur yardmcimiz iyi.anlıyor da bu işlerden biraz.çok net konuştu gerek yok çalışabilir raporuna dedj çok sevndm bn deeneeeeemmm ne güzel bi haber bebişimvallahi takdir ettim insan evladıymış idaren ya ayşe benim de kafamda bi soru işareti var benim bu dr beni ayın 19unda çağırdı o gün 32+1 im sanırım ve öğleden sonra gidebilicem çünkü dr sadece öğleden sonra hastanede bu raporu aynı gün vermek zorunda mıyız okula acaba bi sıkıntı olur mu ki??
Ben geçen defa sonuna kadar çalışmayı tercih etmiştim ama bu defa 34'te falan ayrılayım diyorum. Bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için sonuna kadar çalışmıştım...ayyy ne güzel olmuş annesi her anneye denk gelmez. yerim ben minnak elleri. evet artık doğsalarda canlı canlı mesajlaşsak :) eylülde bittimi gerisi kolay. sen kaçıncı haftanda çıkacaktın canım?
bizim seninle tarihlerimiz aynı. eğer 32. de çıkmayı düşünüyorsan evet 32+6 tamamladığında yani 33 girdiğinde izne çıkabiliyorsun. bu sürede eylül sonuna geliyor. eğer 36+6 düşünüyorsan da o sürede ekim sonuna geliyor. mesela ben 36 ya kadar çalışırım diye düşünüyorum inşallah tabi :) ekimin son haftasına geldiğimizde artık evde olmam çalışmamam lazım. yani tahmini doğum tarihime son 3 hafta kala beni postalıyorlar. benim bilgim ve ik dan öğrendiğim bilgiler bu yönde.
Maşallah kuzuya çok güzel kilosu canım. Sağlıklı olsun yeter de kv görümceye.Cnm çok sağol.bebisimin yine yüzünü profilden gorebildm çok şükür :)
1382 gr 39 cm olmusuz.haftasyla uyumlu çok şükür.çok iyi kilo almış dedi.3 hafta önce 904 gr olunca bende endiselenmstm ama elhamdülillah yani.
Görümce meselesini de söyledim doktora :) Siz bana 3 hafta önce 33 cm gibi dedinz kiyaslama yapıyolar dedim.ayy inanmiyrm dedi :) gayet iyi boyu da kilosu da dedi falan öyle.
Bu arada başımız yukaridaymis.yanma olabilir dedi.çok oluo bu ara dedim boğazımda ateş topu var sanki dedim de.bebeğin kafası yukarıda olduğu içinmiş.Son bir haftadr oldgna göre dönmüş Bizim kız.
Bu arada kv görümceye 1382 gr ms ya 1400 desem midedim de Aman bosveerr dedim sonra
Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?