bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
tabiisi datlım buraya hemen yazarım zaten.. sen bugün rapor alıcak mısın seminer için??
Yarın gtcem doktoruma canm ondan isticem ama ayın 9unda çalışabilir raporu almam gerekirse 9una kadar ver dicem.hatta bn smdi mudur yardmcisi bi arayim bi sorayım ona göre alırım raporu

Kizzz çok mutluyumm mudur yardmcimi aradim.9 eylülde çalışabilir alma dedi.ayin 19unda doktora git izne ayrilcam diye rapor al bn aktarırım doğum snrasına dedi.seminere de gel yarım saat otur git dedi ama ugrasamam evden giyinip hazrlanip cikmasi bile bi dert.yarım saat olur 2 saat boşver.yarın raporumu da alirim 10 gun

Kizzz çok mutluyumm mudur yardmcimi aradim.9 eylülde çalışabilir alma dedi.ayin 19unda doktora git izne ayrilcam diye rapor al bn aktarırım doğum snrasına dedi.seminere de gel yarım saat otur git dedi ama ugrasamam evden giyinip hazrlanip cikmasi bile bi dert.yarım saat olur 2 saat boşver.yarın raporumu da alirim 10 gun

nasıl canım ya 5 miii ama 7 olması gerekmiyo mu benim bıdığım iyice kısalır o zaman bi de zaten bi tane fl boyu yazıyo ya kağıtta dur bi daha bakıcam

Evet cnm bana bu duygu ilk hamile kaldigimda çok oldu kocama bsy olursa bn tek başıma nası büyütürum fln diye hc bi yere gtmesini istemiyodm.ama zamanla geçti sen de rahatlat kndini güzel düşünelim :)

eneeeeemmm ne güzel bi haber bebişim vallahi takdir ettim insan evladıymış idaren ya ayşe benim de kafamda bi soru işareti var benim bu dr beni ayın 19unda çağırdı o gün 32+1 im sanırım ve öğleden sonra gidebilicem çünkü dr sadece öğleden sonra hastanede bu raporu aynı gün vermek zorunda mıyız okula acaba bi sıkıntı olur mu ki??

Canm raporda 32+1 yazıyo zaten aynı gün götüremezsen bile 2 gün içinde fln götür sen yine de

Evet ya mudur yardmcimiz iyi.anlıyor da bu işlerden biraz.çok net konuştu gerek yok çalışabilir raporuna dedj çok sevndm bn de

ayyy ne güzel olmuş annesi her anneye denk gelmez. yerim ben minnak elleri. evet artık doğsalarda canlı canlı mesajlaşsak :) eylülde bittimi gerisi kolay. sen kaçıncı haftanda çıkacaktın canım?
Ben geçen defa sonuna kadar çalışmayı tercih etmiştim ama bu defa 34'te falan ayrılayım diyorum. Bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için sonuna kadar çalışmıştım...

Hem hazırlıklarla ilgilenirim, bebeğime el emeği bir kaç bir şey yapmak istiyorum, onları yaparım hem de doğumdan önce karnımdayken daha çok iletişim kurarım miniğimle Annesinin sesine alışsın, alışsın da tanısın hemen doğunca

32 . hafta o zamn 22 eylül oluyor . ben eylül ayını tamamlamak istiyorum sadece 1 hafta uzatabilir miyim acaba

doğum izni 1 ekimde baslasın istiyorum.

Maşallah kuzuya çok güzel kilosu canım. Sağlıklı olsun yeter de kv görümceye.

Canım 32+ olunca artık 33. Hafta demektir. Sen 33 ü de Çalışmış olursun o zaman. 31+6 son iş gunudur. 32+0 demek 32 bitmiş. 33 başlayacak demektir. Yani 32+0 da evdeyiz inşallah

peki sadece bi hafta uzatabilir miyim acaba 21/09 da 32 . hafta oluyorum

ben istiyorum ki 30 eylüle kadr çalışıyım en azından tam maas alıyım.

1 hafta da doğum fotocusunun parası çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…