bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
nasıl canım ya 5 miii ama 7 olması gerekmiyo mu benim bıdığım iyice kısalır o zaman bi de zaten bi tane fl boyu yazıyo ya kağıtta dur bi daha bakıcam

Canım Cumartesi günü üstüne basa basa sordum hesaplamayı, Dr.um FL x 7 dedi. 5 olursa hepimizin bebeşi kısa olacak demektir. Bizimki çünkü 36 cm, normal haftasında...

Maşallah kuzuya. Olsun çok tombik olmasa da olur canım :) Yeter ki sağlıklı olsunlar da... Demek yine yüzünü göstermedi sıpa Büyük ihtimalle elleri yüzünde uyuyordur annesi, doğunca da öyle uyuyacak haberin olsun :) Sıpalar anne karnında hangi pozisyonda uyuyorlarsa, doğduktan sonra da öyle uyuyorlar...

nasıl canım ya 5 miii ama 7 olması gerekmiyo mu benim bıdığım iyice kısalır o zaman bi de zaten bi tane fl boyu yazıyo ya kağıtta dur bi daha bakıcam

Benimkinde bikactane yazık cnm.bilmiom ki o arkadsta 7 demişti o zaman şimdi hatrlayamadm kimdi ama belki benm doktorun ultrasonu mu böyledir.bilemedm.
Fl/ac falan bikaç tane var. Fl/bpd yi 5 le çarpınca çıkıo cnm.dediğim gibi ultrason cihazına göre degisio olablr.doktoruna sor istersn gidince

Maşallah kuzuya çok güzel kilosu canım. Sağlıklı olsun yeter de kv görümceye.

Çok sağol cnm Allah razı olsun.
söyledim ya gerçek kilosunu 2 gr mina kadar aynen söyledim.Artık ne konuşursa konussunlar çok da takmiyrm aslında onlari :) Zaten uzaklr çok da sıkıntı olmuo :)

Canım ben demiştim onu. Sadece FL değeri var, onu 7 ile çarpıyorsun. FL/AC = Bacak boyu ile karın çevresi oranı, FL/BPD ise Bacak Boyu ile Baş çevresi oranı oluyor. Bir de ayrıyeten FL= 5,83 gibi falan bir değer olması gerek, onu 7 ile çarpıyorsun...

32 . hafta o zamn 22 eylül oluyor . ben eylül ayını tamamlamak istiyorum sadece 1 hafta uzatabilir miyim acaba

doğum izni 1 ekimde baslasın istiyorum.

ben onuda sormuştum. yani sanırım 32.de çalışabilir raporunun başlaması gerekiyor o çok önemli. daha sonra çalışamaz raporu alman için 1 hafta zaman çok kısa sıkıntı olurmu dr ile görüşmek lazım. bende mesela 36 kadar zorlayacağım ama 36 değil 35 te çıkmak istiyorum yani 1 hafta önce. bizim ik sorun olmaz dedi sonuçta kötü hissedersen kendini neden sorun olsun. ama senin süre çok yakın ya bilemedim

32 . hafta o zamn 22 eylül oluyor . ben eylül ayını tamamlamak istiyorum sadece 1 hafta uzatabilir miyim acaba

doğum izni 1 ekimde baslasın istiyorum.

Ben de öyle yapıcam :)
3 gün için çalışabilir raporu alıp sonra başlatıcam ekim ayında çalışmamaya karar verirsem.

Allah yardımcın olsun canım hamile kadını boğmak için ellerinden gelen çabayı göstermiş densizler...

Evet canım dr da dogunca da öyle uyuyacak annesi dedi. Elleri yumuk yumuk yapıp yüzlerini kapatıyor sipalar

ama onlar oranlar olması lazım femurun karın çevresine oranı ve kafaya oranı gibi.. bi de tek başına hepsinin ayrı ayrı değerleri var ordaki fl yi 7 ile çarpıyoruz diye biliyorum.. neyse canım neticede senin bıdığın boyunu söylemiş dr sıkıntı yok :))

yok ya yetiştirebilirsem aynı gün bile götürürüm de hani dr antepte biz nizipteyiz de o yüzden düşündüm ertesi gün kesin olur zaten.. dur bakalım yarın benimkiler ne diycek?? :/
Cnm zaten 2 gün fln süremiz var diye biliyrm raporu gotrmek icin.sıkıntı olmaz yani aynı gün götüremezsen. İnşallah sen de güzel haberler alırsın cnm

iyi yaparsın canım hem sana da iyi gelir. bende şu eylülü aradan çıkartayım ekim geldiğinde duruma göre artık karar veririm diyorum. 36. kadar dayanamasam da 35. gibi çıkarım belki.

Canım o zaman sende benim gibisin kendi başıan idare edecen rabbim yardımcın olsun bi çorba yap bol limonlu ben yapmıştım tüm gün onu içmiştim
Öyle yapıyorum canım ben de geçenlerde diyordum iyi uzun zamandır grip olmadım diye kendi kendime nazar değdirdim galiba :) normalde çok sık hastalanır grip olurum annem 8 ay tek emzirmiş beni kardeşime hamile kalmış ondan mı bilemiyorum..

peki sadece bi hafta uzatabilir miyim acaba 21/09 da 32 . hafta oluyorum

ben istiyorum ki 30 eylüle kadr çalışıyım en azından tam maas alıyım.

1 hafta da doğum fotocusunun parası çıkar.

:):) valla bende diyorum maaş çok farketmese çıkarım 32 de bakarım keyfime. bir sürü ihtiyaç var yapar 2 maaş. o 1 hafta düşündürücü. şimdi sana çalışabilir raporu verecek sonra 1 hafta geçecek açık raporun üstüne çalışamaz veriliyor mu inan daha oralara gelemedim. daha anca tarihi anlayabildim bugün bence en iyisi doktoruna sor çünkü e iyi o bilir verip veremeyeceğini. mesela ben 32.de çalışabilir alacağım sonra 36 olmadan 35 gibi çalışamaz almak istiyorum. yani bende doğumdan 4 hafta önce çıkmak istiyorum. bende gidince soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…