- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.081
nasıl canım ya 5 miiiama 7 olması gerekmiyo mu benim bıdığım iyice kısalır o zaman bi de zaten bi tane fl boyu yazıyo ya kağıtta dur bi daha bakıcam
Teyzeleri oğluşum kocaman olmus43 cm boyu 1600 gr kilosu. Tontis değil ama uzun dr teyzesi yine ince uzun oğlan diye sevdi. Yüzünü hep eliyle kapatıyor Sipa azıcık kaşlarini gözlerini görebildik. Gizemli paşa
nasıl canım ya 5 miiiama 7 olması gerekmiyo mu benim bıdığım iyice kısalır o zaman bi de zaten bi tane fl boyu yazıyo ya kağıtta dur bi daha bakıcam
Maşallah kuzuya çok güzel kilosu canım. Sağlıklı olsun yeter de kv görümceye.
Yoo bi sıkıntı çıkmazsa inşallah gerek yok diye :)Aa neden o kadar geç gidiyorsun doktorun mu öyle çağırıyor
Benimkinde bikactane yazık cnm.bilmiom ki o arkadsta 7 demişti o zaman şimdi hatrlayamadm kimdi ama belki benm doktorun ultrasonu mu böyledir.bilemedm.
Fl/ac falan bikaç tane var. Fl/bpd yi 5 le çarpınca çıkıo cnm.dediğim gibi ultrason cihazına göre degisio olablr.doktoruna sor istersn gidince
32 . hafta o zamn 22 eylül oluyor . ben eylül ayını tamamlamak istiyorum sadece 1 hafta uzatabilir miyim acaba
doğum izni 1 ekimde baslasın istiyorum.
32 . hafta o zamn 22 eylül oluyor . ben eylül ayını tamamlamak istiyorum sadece 1 hafta uzatabilir miyim acaba
doğum izni 1 ekimde baslasın istiyorum.
Allah yardımcın olsun canım hamile kadını boğmak için ellerinden gelen çabayı göstermiş densizler...Kızlar ben çok gerginim bu kaynana görümce çocukları kocam hepsi bana batmaya başladı tahammülüm yok kimselerede anlatamıyorum gitseler diye gözlerinin içine bakıyorum artık ya.annemi arayayım diye tel.aldım elime kontrolden gelmiştim ama bebeğinin kilosunu söyleme nazar ederler diyo kaynanam dedim bende annem mi nazar eder??? Sadece 2öğün ye sen çok yiyorsun kilo almışsın diyo bana allahım yaaaa boğuldum daha neler neler!!! Düğüne gitmek istiyorum dr izin verirse Bayram'da çok biliyorya çok gezme şöyle yap böyle yap ayyyy dertliyim çok dertli
Evet canım dr da dogunca da öyle uyuyacak annesi dedi. Elleri yumuk yumuk yapıp yüzlerini kapatıyor sipalarCanım Cumartesi günü üstüne basa basa sordum hesaplamayı, Dr.um FL x 7 dedi. 5 olursa hepimizin bebeşi kısa olacak demektir. Bizimki çünkü 36 cm, normal haftasında...
Maşallah kuzuya.Olsun çok tombik olmasa da olur canım :) Yeter ki sağlıklı olsunlar da... Demek yine yüzünü göstermedi sıpa Büyük ihtimalle elleri yüzünde uyuyordur annesi, doğunca da öyle uyuyacak haberin olsun :) Sıpalar anne karnında hangi pozisyonda uyuyorlarsa, doğduktan sonra da öyle uyuyorlar...
Benimkinde bikactane yazık cnm.bilmiom ki o arkadsta 7 demişti o zaman şimdi hatrlayamadm kimdi ama belki benm doktorun ultrasonu mu böyledir.bilemedm.
Fl/ac falan bikaç tane var. Fl/bpd yi 5 le çarpınca çıkıo cnm.dediğim gibi ultrason cihazına göre degisio olablr.doktoruna sor istersn gidince
yok ya yetiştirebilirsem aynı gün bile götürürüm de hani dr antepte biz nizipteyiz de o yüzden düşündüm ertesi gün kesin olur zaten.. dur bakalım yarın benimkiler ne diycek?? :/Canm raporda 32+1 yazıyo zaten aynı gün götüremezsen bile 2 gün içinde fln götür sen yine de
İyi dayanıyorsun valla.ben 1 ayı zor ediyorum doktorum 3 hafta sonra çağırmıştıda tatildeyim diye 1 hafta ertelendiYoo bi sıkıntı çıkmazsa inşallah gerek yok diye :)
Biz biraz rahat takılıyoruz doktorumla :))
Annemde kaynanamda köyde canım malesef insan mecbur idare ediyor Rabbim kolaylık versin bütün hamilelere
ama onlar oranlar olması lazım femurun karın çevresine oranı ve kafaya oranı gibi.. bi de tek başına hepsinin ayrı ayrı değerleri var ordaki fl yi 7 ile çarpıyoruz diye biliyorum.. neyse canım neticede senin bıdığın boyunu söylemiş dr sıkıntı yok :))Benimkinde bikactane yazık cnm.bilmiom ki o arkadsta 7 demişti o zaman şimdi hatrlayamadm kimdi ama belki benm doktorun ultrasonu mu böyledir.bilemedm.
Cnm zaten 2 gün fln süremiz var diye biliyrm raporu gotrmek icin.sıkıntı olmaz yani aynı gün götüremezsen. İnşallah sen de güzel haberler alırsın cnmyok ya yetiştirebilirsem aynı gün bile götürürüm de hani dr antepte biz nizipteyiz de o yüzden düşündüm ertesi gün kesin olur zaten.. dur bakalım yarın benimkiler ne diycek?? :/
amiiinnn tatlım valla gerdi beni bu izin işleri idare müdür herşey değişicek bi de yarın :/Cnm zaten 2 gün fln süremiz var diye biliyrm raporu gotrmek icin.sıkıntı olmaz yani aynı gün götüremezsen. İnşallah sen de güzel haberler alırsın cnm
Ben geçen defa sonuna kadar çalışmayı tercih etmiştim ama bu defa 34'te falan ayrılayım diyorum. Bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için sonuna kadar çalışmıştım...
Hem hazırlıklarla ilgilenirim, bebeğime el emeği bir kaç bir şey yapmak istiyorum, onları yaparım hem de doğumdan önce karnımdayken daha çok iletişim kurarım miniğimleAnnesinin sesine alışsın, alışsın da tanısın hemen doğunca
Öyle yapıyorum canım ben de geçenlerde diyordum iyi uzun zamandır grip olmadım diye kendi kendime nazar değdirdim galiba :) normalde çok sık hastalanır grip olurum annem 8 ay tek emzirmiş beni kardeşime hamile kalmış ondan mı bilemiyorum..Canım o zaman sende benim gibisin kendi başıan idare edecen rabbim yardımcın olsun bi çorba yap bol limonlu ben yapmıştım tüm gün onu içmiştim
peki sadece bi hafta uzatabilir miyim acaba 21/09 da 32 . hafta oluyorum
ben istiyorum ki 30 eylüle kadr çalışıyım en azından tam maas alıyım.
1 hafta da doğum fotocusunun parası çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?