bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuş çaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM

Oy yesin teyzesi canım 1650 yazıyor takvim kilosu normal bence. Bakalım cumartesi benimki ne olacak?

Az kaldi kuzucuklara eksikler alininca anliyo insan bizmde eksikler var ama kiyafet fln bitti
Evet az kaldı gerçi en son ben doğum yaparım heralde kasımın 23 ü benim Kız 40+3te gelmişti..ben daha almasamda devamlı internetten Bebek kıyafetleri süsleri falan bakıyorum 2. Bebek olmasına rağmen ilk gibi heyecanlıyım Rabbim hayırlı Zaman'da kavuştursun miniklerimizi

Bilmiodm cnm Hangi değer neyi ifade edio.açıklaman çok iyi olmuş cnm çok sağol.fl değerine baktım simdi.Evet var ms.benm mm olarak yazms.55.56 mm onu da 7 yle çarpınca Aynı gibi çıkıo.herhalde bikaç formülü var boy olcmenin :) bizimki 5 le çarpıp buluo senin hesapta 7 yle çarpıp bulunuo.hepsi hemen hemen aynı tahmini sonuçlar zaten :)

:)) bende eşimi sıkı sıkı tembihleyim ayrılmasın başından bebeğin
Valla ben de dedim dogumhaneden bebek cikartilirken beni birakiyorsun bebekle gidiyorsun dedim ben bakarim basimin caresine diye.. Kocacim sagolsun pimpiriklikten kafayi yedi yine bu diye bir bakis atti bana ama bebein pesinden gitmezse ayaklanip ben giderim pesinden artik

Ben de öyle yapıcam :)
3 gün için çalışabilir raporu alıp sonra başlatıcam ekim ayında çalışmamaya karar verirsem.
Canım 32+0 da ılla kı calışabılır yada calısamaz almak mı gerekıyor.benım 32+0 30 eylul cumaya gelıyor zaten o hafta raporlu olacagım inş. dr verırım demişti o haftayı 5 gunluk. Sonra 3 ekımde alayım dıyordum dogum ıznını olur mu kı hafta sonu rapordan gıtmezdı hem.

Aynen cnm öyleymiş.bilmiodm ben.öğrendim artikin :) o fl yi de buldum. @ayseankara sağolsun açık açık yazms.dikkatli bakınca gördüm.mm olark yazioms. onu da 7 yle carpinca 38.8 çıkıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…