bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmis olsun canim seker kotu birsey dayimla annemden biliyorum ergenligim annemin komalari ve kaygilarla ile gecti Ama simdi insulini bile azaltti doktoru gunde 3 kez vurulurdu artik 1 e dustu. Iyi bir doktor bulun canimdaha once de olmustu hatirladigim kadari ile baska bir doktora daha gozuksun.. Dozu duzgun ayarlayamiyorlar herhalde
Kaygina gelince cok haklisin canim bende de var eskiden annemeyeydi simdi esime karsi olustu. Esimin sulalede hep kanser ve bobrek hastaliklari yetmezligi var Allah korusun esimde de safrada polip karacigerde hemanjiyom bobreklerde de kistle tas olusuyor.. yok yok anlayacagin ara ara agrilari oluyor cok kilo veriyor doktora git dedikce ki rutin senede en az 2 kere gozukmesi lazim herbir bolume ama gitmiyor bisey diyecekler diye korkuyor sanirim ben zorladikca da kavga ediyoruz.. Allah uzun omur versin kocislerimize de bebislerimize de yokluklarini gostermesin hic

canım bildiğim kadarıyla 32 dolunca çalışmaya devam etmek istersen çalışabilir raporu alman lazım.
yani rapor almazsan uyuzluk yapmak isteyen o çalıştığını doğum sonrasına eklemeyebilir.
benim de çarşambaya denk geliyor, garanti olsun diye alıcam raporu.
ben de senin gibi izne ayrılmaya karar verirsem 33'te bırakırım.

Saglıksız ne yazıkkı hazır kocam yok dıye fırsatcılık yaptım patates kızartması cıkolata kocaman bıde gofret yedım art arda
Arada bir olur canım bende bazen abartıp yiyorum ama öyle hergün değil haftada 1 falan.şunu farkettim neyi iştahla severek yediysem kızımda onu çok seviyor sevmediğim şeyleri yemiyor

Canım calışmıycam aslında ama dedıgım gıbı o gun raporlu olcam bıde dogum ıznı verır mı kı üstüne

Kizlar bu bebislere aldigimiz kiyafetlerin icin de kafam kadar etiketler var resmen chiccodan eldiven aldim mesela resmen eldivenden uzun etiket koymuslar mothercarein tulumlari da oyle hep kessek etiketleri bebislerin cildine zarar verirmi cizer mi diye de korkuyorum kesmesem de batacaktir siz napicaksiniz?

Ayy biz daha doğumu hiç konuşmadık benim kocacım zaten girmiycek doğuma kapıda takipte artık

Kescem canım gıydırırken ama su an ellemedım yıkadım utuledım astım

Tam dibinden makasla kesip öyle yıka canım malesef etiket koyuyorlar

İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuş çaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Allah sifa versin canim.insallah bi sorun yaratmayacak o sıvı Allah tan umit kesilmez canim.sen gonlunu ferah tut.

Kızlar dün ağdaya gıttım bıkını bolgesı.agdacı dedıkı catın ıyı acılman var.nerden anlıyonkı dedım alt bölge şiş acılmış vs dedı.dr ye gıtmıyon mu demedı mı sana dedı bıde.şaştım kaldım sımdıden anlasılır mı kı hele kı oyle gormekle

oyy kıyamam ben sana kuzum. yazını şimdi tesadüf gördüm. lütfen böyle üzüldüğünde beni de bir dahakine etiketle hepimizin türlü türlü kafaya taktığı şeyler var tabiki, ama hepsi bitecek geçecek. yaşayıp görmeden maalesef hiç bir şeyi bilemiyoruz. sorunumuz kafada kurup kurup sorun yoksa bile kendimizi üzüyoruz. çok şükür ki doktorun kötü bir şey dememiş, sonra gittiğin zamanlarda da hep sorar içini rahatlatırsın. tabi ki onun işi o seni her konuda aydınlatmak zorunda. eminim bebişin doğduğunda her şey yolunda olacak ve bu üzüldüğün günleri hatırlamayacaksın bile. akrep im ben hislerim kuvetlidir kendime hayrım yoktur ama çevreme faydam dokunur. diyeceksin sen sanki takmıyorsun, dedim ya kendime hayrım yok işte. lütfen üzme kendini, içini ferah tut. güzel pozitif şeyler düşün her şey güzel olsun. hepimiz ara ara bebişimiz ile ilgili endişeler yaşıyoruz. rabbim daha büyük dertler vermesin bir de o yönden bak ^.^ pambık anne.

Bi tane pijama takimi aldim lohusa sepetinden ikinci gun giymek icin kizlar ama azcuk buyuk oldu gibi gerci kilo alirim daha doguma var ama

Bnim geceligimde onlardan bnden tam not aldi boyu fln iyi geldi bana beden biraz buyuk oda son aylarda tam olur cevremdekiler buyuk olmasina dikkat etmemi soyledi bir iki tanesi sorun yasamista eger boyu cok uzn sa boyuna gore diktirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…