- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.121
Gecmis olsun canim seker kotu birsey dayimla annemden biliyorum ergenligim annemin komalari ve kaygilarla ile gectiaynen öyle. bir de sağlıklı olsa bile insan düşünüyor ki hastalığı olunca daha da çok kafaya takıyorsun. psikolojim yerle bir oldu valla. üstüne bir de bu hamilelik. bebişimiz bir sağlıkla doğsun belki o bana iyi gelir diye düşünüyorum, tek tesellim o. dikkat ettiği müddetçe sıkıntı yok ki dün de etti neden böyle oluyor gerçekten anlamıyorum artık. bu ay kontrolü var belki dozu fazladır bilmiyorum. ama ben artık böyle giderse sıyıracağımaklımda hep ölecek gidecek, ben babasız çocuğumu büyüteceğim, çocuğu yaptığım için bile artık kendimi sorgular oldum
canım bildiğim kadarıyla 32 dolunca çalışmaya devam etmek istersen çalışabilir raporu alman lazım.Canım 32+0 da ılla kı calışabılır yada calısamaz almak mı gerekıyor.benım 32+0 30 eylul cumaya gelıyor zaten o hafta raporlu olacagım inş. dr verırım demişti o haftayı 5 gunluk. Sonra 3 ekımde alayım dıyordum dogum ıznını olur mu kı hafta sonu rapordan gıtmezdı hem.
Ben emin olamiyorum.oyuzden de alamadim bir turluBi tane pijama takimi aldim lohusa sepetinden ikinci gun giymek icin kizlar ama azcuk buyuk oldu gibi gerci kilo alirim daha doguma var ama
Saglıksız ne yazıkkı hazır kocam yok dıye fırsatcılık yaptımNe yiyorsun mesela sağlıklı şeyler mi değilse az az yesen daha iyi olur miden kötü olmasın
Neyi açık açık yazms im cnm anlamadim:)Aynen cnm öyleymiş.bilmiodm ben.öğrendim artikin :) o fl yi de buldum. A Askina eskiya sağolsun açık açık yazms.dikkatli bakınca gördüm.mm olark yazioms. onu da 7 yle carpinca 38.8 çıkıo
Arada bir olur canım bende bazen abartıp yiyorum ama öyle hergün değil haftada 1 falan.şunu farkettim neyi iştahla severek yediysem kızımda onu çok seviyor sevmediğim şeyleri yemiyorSaglıksız ne yazıkkı hazır kocam yok dıye fırsatcılık yaptımpatates kızartması cıkolata kocaman bıde gofret yedım art arda
Canım calışmıycam aslında ama dedıgım gıbı o gun raporlu olcam bıde dogum ıznı verır mı kı üstünecanım bildiğim kadarıyla 32 dolunca çalışmaya devam etmek istersen çalışabilir raporu alman lazım.
yani rapor almazsan uyuzluk yapmak isteyen o çalıştığını doğum sonrasına eklemeyebilir.
benim de çarşambaya denk geliyor, garanti olsun diye alıcam raporu.
ben de senin gibi izne ayrılmaya karar verirsem 33'te bırakırım.
Kendi bedenınızı mı alıyorsunuz kızlar 1 ustunu mu yoksaBen emin olamiyorum.oyuzden de alamadim bir turlu
Heheh benım mınık kuş patatese bayılcak deseneArada bir olur canım bende bazen abartıp yiyorum ama öyle hergün değil haftada 1 falan.şunu farkettim neyi iştahla severek yediysem kızımda onu çok seviyor sevmediğim şeyleri yemiyor
Valla ben de dedim dogumhaneden bebek cikartilirken beni birakiyorsun bebekle gidiyorsun dedim ben bakarim basimin caresine diye.. Kocacim sagolsun pimpiriklikten kafayi yedi yine bu diye bir bakis atti bana ama bebein pesinden gitmezse ayaklanip ben giderim pesinden artik
Kescem canım gıydırırken ama su an ellemedım yıkadım utuledım astımKizlar bu bebislere aldigimiz kiyafetlerin icin de kafam kadar etiketler var resmenchiccodan eldiven aldim mesela resmen eldivenden uzun etiket koymuslar mothercarein tulumlari da oyle hep kessek etiketleri bebislerin cildine zarar verirmi cizer mi diye de korkuyorum kesmesem de batacaktir siz napicaksiniz?
Aynen Bizimki bayılıyorHeheh benım mınık kuş patatese bayılcak desene
Tam dibinden makasla kesip öyle yıka canım malesef etiket koyuyorlarKizlar bu bebislere aldigimiz kiyafetlerin icin de kafam kadar etiketler var resmenchiccodan eldiven aldim mesela resmen eldivenden uzun etiket koymuslar mothercarein tulumlari da oyle hep kessek etiketleri bebislerin cildine zarar verirmi cizer mi diye de korkuyorum kesmesem de batacaktir siz napicaksiniz?
Allah sifa versin canim.insallah bi sorun yaratmayacak o sıvı Allah tan umit kesilmez canim.sen gonlunu ferah tut.İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuşçaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Aa sen hizlisin ya herkez bana erken daha cantani hazirlama diyo
My moonlight @Enfal97 @urashaa gonulll @ahmoz A Askina eskiya
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldumtamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte bu arada @yaseminkara canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..
Bi tane pijama takimi aldim lohusa sepetinden ikinci gun giymek icin kizlar ama azcuk buyuk oldu gibi gerci kilo alirim daha doguma var ama
Ne aldın foto atsana:)))Bi tane pijama takimi aldim lohusa sepetinden ikinci gun giymek icin kizlar ama azcuk buyuk oldu gibi gerci kilo alirim daha doguma var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?