bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

bayağı uzman olmuş kız desene :):) ya bence bizimde güzellik salonumuz vardı bizim kızlar sıkıntı yaşadığında odaya çağırıyorlardı beni bende orada görüyordum. ya da illede beni isteyen 1 öğretmen müşterim vardı, hamileydi. elim hafif diye ille sen yap diye tuttururdu. benimde gözlemlediğim her doğuma yaklaştıkça genişleme olduğu yönündeydi ki bu çok normal vücut artık kendini doğuma hazırlıyor. ilk günkü gibi minnak olması elbette beklenemez. dudaklar büyür, koyulaşır ve böyle şişer bir görüntüsü vardı. bence onunda çatıdan kastı o. yoksa dr çatı kontrolünde neden parmağını soksun, bakınca oda anlardı kız gibi dimi ama? :) aman herkes çok biliyor çatı demek isterken bence o genişlemeyi kastetmiştir yani doğal bir şey oda.

Hahah olabılır canım onu kastetmıştır o zaman zaten ben alt tarafı hıc gormuyomkı artık merak edıp baktım yıne goremedım hahah

İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuş çaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
hadi yaa ama inan moral vermek için söylemiyorum böyle denip sorunsuz doğan bebekleri de okudum bi sürü yerde.. tabii ne desem boş nasılsa sen endişelenicek kaygılanıcaksın.. dua ediyoruz canım allahım tez şifa vericek inşallah.. dr ne dedi peki nolucak bundan sonraki süreç??

İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuş çaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Canım sabret Allahtan ümit kesılmez yavrun kucuk daha.kaybolma ıhtımalı de olamaz mı cok dua et canım ben de edıcem sana ve yavruna

amin canım inş. zor gerçekten yaşayan daha iyi bilir. benim eşimin doktoru Prof.Nazif Bağrıçık türkiye diyabet hastanesinin başkanı hemde sahibi. yani adam bu işin piri diyebilirim. yaşça da bayağı tecrübeli. Dr iyide bence benim ki biraz fazla rahat. ama yinede aklımda kalmasın diye başka bir doktorada gidelim diyorum. dayın tip 1 miydi? benim eşim tip 1 mesela. evet daha öncede olmuştu, hayırlııs ile şu çocuğu bir sağlıkla doğursam başka bir şey istemiyorum. dünkü olayda da kahvaltı geç olunca öğlede malum geç oluyor yani 4 gibi yedik sonra aralarda zaten meyve oluyor bir ara öğün oluyor mutlaka. sonra akşam yemeğide malum geç oldu yani saat 21:30 gibi falan yedik oda kahvaltı tarzında hafif. sanırım vurduğu insülin dozu yediklerine fazla geldiği için düştü. yoksa bu durum hemen hemen sürekli olmuyor. onu öyle terlemiş o halde görünce ben daha kötü oluyorum valla. o an her şeyi düşündüm ne yapacağım, tel yanımda tutayım 112 çevirmek bir yandan kolay olsun of ki ne of yani. sanırım bende alışamadım bu duruma. senin işinde zor, sürekli acaba öyle mi olacak şöyle mi olacak korkusu ile yaşamak çok zor Rabbim sevdiklerimizi bizden vakti gelmeden ayırmasın inş. daha çok genciz, bebişlerimizin babalarına da ihtiyaçları var. dua etmek ve inanmaktan başka çaremiz yok. hıı bir de dürteceksin sürekli onları çocuk gibiler. :)

teşekkür ederim pambıkııııımm tabii ki etiketlerim :)) benim de hisler kuvvetli güya yengeçim ben de ama benim de kendime hayrım yok inşallah canım bi doğsalar sağ salim unutucaz hepsini yeni kaygılar başlıcak ama olsun en azından elimizde mıncıklıcak bişey olucak kendi karnımı sevmeye başladım artık iş tehlikeli boyutlarda

bak sahi tatlım persefonun dediği benim de aklıma geldi benim kayınvalidem de şeker hastası ya onun da insülin dozunu bi daha ayarlamışlardı habire hipoglisemi yaşıyo diye.. yine de bi dr a daha görünün isterseniz

Kızlar bi işe koşuyorum bi size bakıyorum ama çok hızlısınız yetişemiyorum çoğunu okuyamadım.

M mrym99 canım geçmiş olsun inşallah doğuma kadar normale döner yada doğumdan sonra tedavi edilir ne desek üzülürsün annesin allah yavrunu sağlıklı versin kucağına inşallah yanlış görmüştür doktorun.

eylülde kontrolü var bakalım yine bir konuşacak doktoru ile. bu sefer anneisi aradım şikayet ettim dedim sende git onunla birlikte konuş doktoru ile. zaten tanıyor. dedim artık uğraşamıyorum bebek gibi ya dedim.. sonra aradım kocamı dedim beni dinlemezsen valla annene yollarım seni dedim :) annesi geliyor onun hakkından hükümet gibi. isterse dinlemesin. kesinlikle dozu yüksek geliyor bende aynı düşüncedeyim.

şuan yapabileceğimiz hiç birşey yok diyor sorunun neyden kaynaklandığını bilemiyoruz diyor sağlıklı da olabilir bir sorunda olabilir diyor doğduktan sonra bakılacak elimiz kolumuz bağlı isterseniz perinatoliye gidin denildi ama şimdilik onunda yapabileceği birşey yokmuş

inşallah kuzum öledir yada düzelir rabbimin izniyle

evet en azından sevecek bir şey olacak. içimde olacağına yanımda olsun yaww varsın uykusuz geceler olsun bir gün bitecek sonuçta. karnını bol bol sev şimdi az kaldı, doğduktan sonra karnını bu denli sevemeceksin :) tabi aynı şekilde bende. denem sen yengeçsin? diyorum bende bundanmış frekansların uyuşması. benim en iyi anlaştığım burç yengeç ^.^ severim yengeçleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…