- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.141
Kızlar dün ağdaya gıttım bıkını bolgesı.agdacı dedıkı catın ıyı acılman var.nerden anlıyonkı dedım alt bölge şiş acılmış vs dedı.dr ye gıtmıyon mu demedı mı sana dedı bıde.şaştım kaldım sımdıden anlasılır mı kı hele kı oyle gormekle
Ne aldın foto atsana:)))
Ahhh ahhh bugünde işçileri bahane ettim çayın yanına parça çikolatalı kek yaptım çikolataya çok düştüm bu ara KızlarrrrrrrBende öyle valla durmadan canim bisey istiyo senin de erkek dmi bebis
Hahah olabılır canım onu kastetmıştır o zaman zaten ben alt tarafı hıc gormuyomkı artık merak edıp baktım yıne goremedım hahahbayağı uzman olmuş kız desene :):) ya bence bizimde güzellik salonumuz vardı bizim kızlar sıkıntı yaşadığında odaya çağırıyorlardı beni bende orada görüyordum. ya da illede beni isteyen 1 öğretmen müşterim vardı, hamileydi. elim hafif diye ille sen yap diye tuttururdu. benimde gözlemlediğim her doğuma yaklaştıkça genişleme olduğu yönündeydi ki bu çok normal vücut artık kendini doğuma hazırlıyor. ilk günkü gibi minnak olması elbette beklenemez. dudaklar büyür, koyulaşır ve böyle şişer bir görüntüsü vardı. bence onunda çatıdan kastı o. yoksa dr çatı kontrolünde neden parmağını soksun, bakınca oda anlardı kız gibi dimi ama? :) aman herkes çok biliyor çatı demek isterken bence o genişlemeyi kastetmiştir yani doğal bir şey oda.
hadi yaaİyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuşçaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Canım sabret Allahtan ümit kesılmez yavrun kucuk daha.kaybolma ıhtımalı de olamaz mı cok dua et canım ben de edıcem sana ve yavrunaİyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuşçaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Gecmis olsun canim seker kotu birsey dayimla annemden biliyorum ergenligim annemin komalari ve kaygilarla ile gectiAma simdi insulini bile azaltti doktoru gunde 3 kez vurulurdu artik 1 e dustu. Iyi bir doktor bulun canimdaha once de olmustu hatirladigim kadari ile baska bir doktora daha gozuksun.. Dozu duzgun ayarlayamiyorlar herhalde
Kaygina gelince cok haklisin canim bende de var eskiden annemeyeydi simdi esime karsi olustu. Esimin sulalede hep kanser ve bobrek hastaliklari yetmezligi var Allah korusun esimde de safrada polip karacigerde hemanjiyom bobreklerde de kistle tas olusuyor.. yok yok anlayacagin ara ara agrilari oluyor cok kilo veriyor doktora git dedikce ki rutin senede en az 2 kere gozukmesi lazim herbir bolume ama gitmiyor bisey diyecekler diye korkuyor sanirim ben zorladikca da kavga ediyoruz..Allah uzun omur versin kocislerimize de bebislerimize de yokluklarini gostermesin hic
teşekkür ederim pambıkııııımm tabii ki etiketlerim :)) benim de hisler kuvvetli güya yengeçim ben de ama benim de kendime hayrım yokoyy kıyamam ben sana kuzum. yazını şimdi tesadüf gördüm. lütfen böyle üzüldüğünde beni de bir dahakine etiketlehepimizin türlü türlü kafaya taktığı şeyler var tabiki, ama hepsi bitecek geçecek. yaşayıp görmeden maalesef hiç bir şeyi bilemiyoruz. sorunumuz kafada kurup kurup sorun yoksa bile kendimizi üzüyoruz. çok şükür ki doktorun kötü bir şey dememiş, sonra gittiğin zamanlarda da hep sorar içini rahatlatırsın. tabi ki onun işi o seni her konuda aydınlatmak zorunda. eminim bebişin doğduğunda her şey yolunda olacak ve bu üzüldüğün günleri hatırlamayacaksın bile. akrep im ben hislerim kuvetlidir kendime hayrım yoktur ama çevreme faydam dokunur. diyeceksin sen sanki takmıyorsun, dedim ya kendime hayrım yok işte. lütfen üzme kendini, içini ferah tut. güzel pozitif şeyler düşün her şey güzel olsun. hepimiz ara ara bebişimiz ile ilgili endişeler yaşıyoruz. rabbim daha büyük dertler vermesin bir de o yönden bak ^.^ pambık anne.
Bende iki tane aldım biri feyzanın biri piercardin kısa kollu. Birde kışlık alcam bayram sonu inşallah.bende 3. oradan almak istiyorum ama bayramdan sonra kışlık la gelecek dediler bekliyorum. ikisi de ince çünkü
bak sahi tatlım persefonun dediği benim de aklıma geldi benim kayınvalidem de şeker hastası ya onun da insülin dozunu bi daha ayarlamışlardı habire hipoglisemi yaşıyo diye.. yine de bi dr a daha görünün istersenizamin canım inş. zor gerçekten yaşayan daha iyi bilir. benim eşimin doktoru Prof.Nazif Bağrıçık türkiye diyabet hastanesinin başkanı hemde sahibi. yani adam bu işin piri diyebilirim. yaşça da bayağı tecrübeli. Dr iyide bence benim ki biraz fazla rahat. ama yinede aklımda kalmasın diye başka bir doktorada gidelim diyorum. dayın tip 1 miydi? benim eşim tip 1 mesela. evet daha öncede olmuştu, hayırlııs ile şu çocuğu bir sağlıkla doğursam başka bir şey istemiyorum. dünkü olayda da kahvaltı geç olunca öğlede malum geç oluyor yani 4 gibi yedik sonra aralarda zaten meyve oluyor bir ara öğün oluyor mutlaka. sonra akşam yemeğide malum geç oldu yani saat 21:30 gibi falan yedik oda kahvaltı tarzında hafif. sanırım vurduğu insülin dozu yediklerine fazla geldiği için düştü. yoksa bu durum hemen hemen sürekli olmuyor. onu öyle terlemiş o halde görünce ben daha kötü oluyorum valla. o an her şeyi düşündüm ne yapacağım, tel yanımda tutayım 112 çevirmek bir yandan kolay olsun of ki ne of yani. sanırım bende alışamadım bu duruma. senin işinde zor, sürekli acaba öyle mi olacak şöyle mi olacak korkusu ile yaşamak çok zorRabbim sevdiklerimizi bizden vakti gelmeden ayırmasın inş. daha çok genciz, bebişlerimizin babalarına da ihtiyaçları var. dua etmek ve inanmaktan başka çaremiz yok. hıı bir de dürteceksin sürekli onları çocuk gibiler. :)
bak sahi tatlım persefonun dediği benim de aklıma geldi benim kayınvalidem de şeker hastası ya onun da insülin dozunu bi daha ayarlamışlardı habire hipoglisemi yaşıyo diye.. yine de bi dr a daha görünün isterseniz
şuan yapabileceğimiz hiç birşey yok diyor sorunun neyden kaynaklandığını bilemiyoruz diyor sağlıklı da olabilir bir sorunda olabilir diyor doğduktan sonra bakılacak elimiz kolumuz bağlı isterseniz perinatoliye gidin denildi ama şimdilik onunda yapabileceği birşey yokmuşhadi yaaama inan moral vermek için söylemiyorum böyle denip sorunsuz doğan bebekleri de okudum bi sürü yerde.. tabii ne desem boş nasılsa sen endişelenicek kaygılanıcaksın.. dua ediyoruz canım allahım tez şifa vericek inşallah.. dr ne dedi peki nolucak bundan sonraki süreç??
inşallah kuzum öledir yada düzelir rabbimin izniyle
Bende iki tane aldım biri feyzanın biri piercardin kısa kollu. Birde kışlık alcam bayram sonu inşallah.
sağol cnm Allah razı olsun dualarınıza çok ihtiyacım varr rabbim kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zormuşCanım sabret Allahtan ümit kesılmez yavrun kucuk daha.kaybolma ıhtımalı de olamaz mı cok dua et canım ben de edıcem sana ve yavruna
Tuh onu tutturamamisiz ikizimYok canım kız bebiş görsen art arda boşalan kabı mutfaga goturuyom yenı bıseyle dönüyom hahah soluksuz
teşekkür ederim pambıkııııımm tabii ki etiketlerim :)) benim de hisler kuvvetli güya yengeçim ben de ama benim de kendime hayrım yokinşallah canım bi doğsalar sağ salim unutucaz hepsini yeni kaygılar başlıcak ama olsun en azından elimizde mıncıklıcak bişey olucak kendi karnımı sevmeye başladım artık iş tehlikeli boyutlarda
Allah sifa versin canim.insallah bi sorun yaratmayacak o sıvı Allah tan umit kesilmez canim.sen gonlunu ferah tut.[/QUOT
amin cnm inşallah çok sağol allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?