bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Allah yardımcın olsun canım inşş meleğin sağsalim doğacak

bak dr da söylemiş zaten bizim söylediğimizi tatlım inşallah sorunsuz doğucak bebeğin.. allah dermansız dert vermesin ne bize ne yavrularımıza

dimi ya yengeçler iyidir sorma kuzum doğumdan sonra burda söylenenlere göre pörsük mandalina gibi bişi kalıcakmış bize yaaa insan ışığı kapatsa hisseder yani dokununca oooofff off

Noldu canim son durum bebek iyimi
bebeğimizin beyninde 10 mm sıvı toplanması oluşmuştu bugün kontrolümüz vardı 2 mm arttmış 12 mm olmuş 2 hafta sonrasına tekrar gün verdi bebek iyi şükür şu sıvı olayı kafamızı karıştırıryo yapılacak birşeyde yokmuş sağlıklı da olabilir sorunluda doğabilir deniliyor rabbim korktuğumdan korusun hayırlısıyla sağlıklı birşekilde gelseydi şu sıpalar

dur bakiiim önümüzdeki hafta da ben gidicem bende var mıymış açılma

bak dr da söylemiş zaten bizim söylediğimizi tatlım inşallah sorunsuz doğucak bebeğin.. allah dermansız dert vermesin ne bize ne yavrularımıza
inşallah kuzum insan genede korkuyor işte şu sıralar aşırı duygusalım herşeye ağlar üzülür oldum rabbim korktuğuzdan korusun inşallah iyi olur sağlıklı bir şekilde gelir meleklerimiz

Rabbim şifa versin inşallah doğuma kadar geçer sağlıklı doğsun yavrularımız inşallah

Yaaa uzuldum canim insallah bisey olmaz saglikla gelsinler dunyaya icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…