bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar simdi hastane icin 1 tane sabahlikli geceligim ve 1 tane pijamam var sizce yeterli mi 2 gece kaliniyo hastanede

Oy masallah canim baya boylu olacak sipa desene kilosu da cok guzel bence zaten bizim haftada 1650 gosteriyor programda

dur bakiiim önümüzdeki hafta da ben gidicem bende var mıymış açılma
Bende kesin var galiba kızlar:/ adım atamıyorum aşağı tarafta baskı hissediyorum annem geldi yatırdı şimdi beni yastıkları doldurdu ayağıma. O çatı ağrısı gibi dediğim şey iyice arttı. Kafayı yerleştirdi galiba benim tosun paşa(( evin temizliği biteydi bariiiiii

inşallah kuzum insan genede korkuyor işte şu sıralar aşırı duygusalım herşeye ağlar üzülür oldum rabbim korktuğuzdan korusun inşallah iyi olur sağlıklı bir şekilde gelir meleklerimiz
çok iyi anlıyorum seni ama allahım herşeyin hayırlısını versin diyelim.. biz dua ediyoruz.. ama bişey söylicem canım bi dr a daha gitseniz burda bi arkadaş alp_se olabilir belki demişti ki beynin farklı yerlerinden alınıyomuş bu ölçümler bi yerinde farklı bi yerinde farklı çıkabiliyomuş.. en azından stres yapıp üzülmezsin sen de..istersen bi dr daha araştır git

dimi ya yengeçler iyidir sorma kuzum doğumdan sonra burda söylenenlere göre pörsük mandalina gibi bişi kalıcakmış bize yaaa insan ışığı kapatsa hisseder yani dokununca oooofff off

hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, her şey daha da kötü olacak, en kötüsünü düşünelim şaka bir yana eda gibi düşünmüyoruz pozitif pencerelerden bakıyoruz hamileliğe

S Sleepow canlar yanlış anlamayın Nasıl açıyorsunuz mahrem yerinizi bayanda olsa koaför haram dinen..başka yöntemlerde var
canım dinen haram evet biliyorum ama ben düğün öncesi başlamıştım bi daha da bırakmadım öyle bi rahatlık ki yani jilet insanı ormana çeviriyo ağdayı da bigün tek başıma yapıyım derken hastanelik oluyodum az kalsın o yüzden bu yöntemde devam

Eki Görüntüle 1879031 Kızlar Bostancı e bebeğe gelmiş kışlık cok hoşuma gitti instagramda gördüm biri paylaşmış . Fiyatı ne kadardir Acaba ? Gidip bi bakmak lazım

ayyyy ben bunu yerim bu ne şeker şey bayıldımmm. alırsak kaç aylık almalıyız tulumu kızlar? bende alacağım ama kasım bebişi olduğu için kaç almalı?

yok be canım o açılma göstergesi diildir kiimi kadınlarda oluyomuş işte biz o nadir şanssız hatunlardanız

yani orası öylede, pis pis gezmekte kötü ki bu mümkün değil.

hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, her şey daha da kötü olacak, en kötüsünü düşünelim şaka bir yana eda gibi düşünmüyoruz pozitif pencerelerden bakıyoruz hamileliğe

Kızlar benim ablam 2 doğum yaptı maşallah fiziği benden düzgün onlar hep hurafe kendimize bakarsak niye fit olmayalım :)

Oy yesin teyzesi canım 1650 yazıyor takvim kilosu normal bence. Bakalım cumartesi benimki ne olacak?
bende cuma gidecem canim randevuma 30+5 olucagiz bakalim prenseslerim kilosu iyimi sizlerin massalahi var kilolarinda seninki 1.900 olmusdur canim saglikla gelsinler minnoslar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…