bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ayyyy ben bunu yerim bu ne şeker şey bayıldımmm. alırsak kaç aylık almalıyız tulumu kızlar? bende alacağım ama kasım bebişi olduğu için kaç almalı?
6-9 ay cok mu büyük olur dicemde zaten bebeği giydirip uZerine bunu giydircez rahat Etsin biraz bi kat kıyafet olucak zaten üzerinde . E bebeğe gidip bakmak şart oldu yeni ciciler gelmiş aldık hep kıyafet ama insan görünce dayanamiyo

ayyyy ben bunu yerim bu ne şeker şey bayıldımmm. alırsak kaç aylık almalıyız tulumu kızlar? bende alacağım ama kasım bebişi olduğu için kaç almalı?
kasimda dogarsa nisanda 5 aylik olucak canim 0-6 aylik alinmali bence tatlim

ay valla evet ya hepsini alasım var :):) hele o tuluma bayıldım. ben yarın o tarafa geçeceğim bostancıya bir bakayım. maaşıda almışken :)

İyi haber vermeyi çok isterdim kuzum bebeğimin beynindeki sıvı miktarı 12 mm olmuş çaresizlik ne kadar kötüü birşeymiş elimden hiç birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı ALLAH TAN DİYORUM
Dur bakalim canim hemen endiselenme.ben de seninle ayni durumdayim 9.2 9.4 diye yukseliyordu yarin benim de kontrolum var bakalim nasil olmus.sıkma canini lütfen dua edelim birbirimize stres etkilemesin

S Sleepow canlar yanlış anlamayın Nasıl açıyorsunuz mahrem yerinizi bayanda olsa koaför haram dinen..başka yöntemlerde var
Ama tatlim mecburen jilet kullsnsan cok asiri dagiliyo ve kalinlasiyo tuyler ben agdami evde yapiyorum ama son yaptigimda asiri zorlandim o yuzden bende asagidaki guzellik salonuna inicem artik

bende cuma gidecem canim randevuma 30+5 olucagiz bakalim prenseslerim kilosu iyimi sizlerin massalahi var kilolarinda seninki 1.900 olmusdur canim saglikla gelsinler minnoslar insallah
İnşallah canım kiloludur. Çünkü şuan çok ağrım var. Annem geldi yatıyorum adım atamıyorum. Cumartesi doktora sorucam. Çatı ağrısı mı çok yoruldum ondan mı?

Kızlar benim ablam 2 doğum yaptı maşallah fiziği benden düzgün onlar hep hurafe kendimize bakarsak niye fit olmayalım :)

tabiki sen ye ye saldım çayıra mevlam kayıra sonra çocuğa senin yüzünden kilo aldım. çocuk doğmuş büyümüş zaten kilonun bir kısımı doğunca gidiyor, diğerini de artık sıkıp totoyu biraz biz vereceğiz. hayatımda tartıda 70 kiloyu ilk defa görüyorum. şimdiden afakan basmaya başladı doğumdan sonra mutlaka vermeliyim mutlaka yoksa çok mutsuz olurum.

bende cuma gidecem canim randevuma 30+5 olucagiz bakalim prenseslerim kilosu iyimi sizlerin massalahi var kilolarinda seninki 1.900 olmusdur canim saglikla gelsinler minnoslar insallah
Seninkilerde büyüdü maşşallah 36 ları görsünler inşallah. Bakalım yüzlerini gösterirler mi?

İnşallah canım kiloludur. Çünkü şuan çok ağrım var. Annem geldi yatıyorum adım atamıyorum. Cumartesi doktora sorucam. Çatı ağrısı mı çok yoruldum ondan mı?
Benimde ayni merdivene bacagimi atarken catim fena oluyor egilip kalkmaktanmi diye dusunuyorum dolabtan sebze alirken dizimi kirip oyle aliyorum neden oluyoki cok kotu yaaa o agri ben uzun zamandir yasiyorum agriyi

Bizimkinin eli de kafasındaydı bugün yüzünü göremedik dr da aynı şeyi söyledi bak doğunca da böyle uyuyacak dikkat et dedi :)

bu gözler bu sabah 73ü gördü kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…