- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.221
İnşallah canım kiloludur. Çünkü şuan çok ağrım var. Annem geldi yatıyorum adım atamıyorum. Cumartesi doktora sorucam. Çatı ağrısı mı çok yoruldum ondan mı?
Senin oglanlarda oldumu bu benim kızda olmamıştı ama ozamn böyle ağır işler yapmamıştım kv yanımdaydı son 2 ay allah var hiç iş yaptırmamıştı. Şimdi o yaşlandı hasta gelemiyor annemde bel fıtığı var. Eşimle yaptık her işi. Eşya taşı dolap sil eğil kalk mahvoldum valla. En son buzdolabı boşalttım temizledim annem geldi hareket edemiyordum halimi görünce hemen yatırttı. Yarın temizlikçi çağırcam.Benimde ayni merdivene bacagimi atarken catim fena oluyor egilip kalkmaktanmi diye dusunuyorum dolabtan sebze alirken dizimi kirip oyle aliyorum neden oluyoki cok kotu yaaa o agri ben uzun zamandir yasiyorum agriyi
tabiki sen ye ye saldım çayıra mevlam kayıra sonra çocuğa senin yüzünden kilo aldım. çocuk doğmuş büyümüş zaten kilonun bir kısımı doğunca gidiyor, diğerini de artık sıkıp totoyu biraz biz vereceğiz. hayatımda tartıda 70 kiloyu ilk defa görüyorum. şimdiden afakan basmaya başladıdoğumdan sonra mutlaka vermeliyim mutlaka yoksa çok mutsuz olurum.
Ben eldivenle alıyorum canım senn dediğin gibi utanıyorum hiç gitmedim doktora bile bi garip oluyorum açarken. Şimdide aynaya görmeye çalışıyorum hallediyorum eğer acillik olursam ki inşallah olmam jilet yapıvercem bi seferlik. Gidenlerde kendine göre haklı herkes kendine göre bi yol buluyor işte.@because of you @Ada ve deniz @Sleepow anladım kızlar çok zor hamilelikte haklısınız ben orman gibi yapanı tercih ediyorum yinede
Bencede öyle canım şu işler bitseydi valla kalkmıcam yatıcam doğuma kadar ama olmuyor işte evde iş kaynıyor panayır yeri gibi maşşallah. Sanada geçmiş olsun bu arada.Canım ayakta fazla kaldıysan bu ara o yüzden olmuştur büyük ihtimal.. Benim de işte geçen ay çok fazlaydı ayağa zor kalkıyor ayakta duramıyordum önce enfeksiyondan olabilir sonra su fazlalığından dendi şuan azaldı şükür yatıyorum sürekli.
Ayakta kalman sürekli aşağıya baskı oluşturmuştur artık ağırlaştı paşalar
Gayet iyi olmuş canim güle güle giy :) ince gibi Duruyo ama öyle mi ? Kalinda almak lazımEki Görüntüle 1879046 pijama geldi acayip rahat. Beli ayarlanabilir hamile pantolonu gibi. Ay öyle 70_80 TL veremedim zaten. Gitti gidiyordan 32 TL ye aldım. kargo bedava. Büyük olmamış dimi. Alt tam oldu basenliyim ben zaten. Üst biraz bol gibi. Ama daha 2 ay var. Kilo alırız heralde
Güzel olmuş canım güle güle giy. Kız göbeği var bebişin kız mıydı?Eki Görüntüle 1879046 pijama geldi acayip rahat. Beli ayarlanabilir hamile pantolonu gibi. Ay öyle 70_80 TL veremedim zaten. Gitti gidiyordan 32 TL ye aldım. kargo bedava. Büyük olmamış dimi. Alt tam oldu basenliyim ben zaten. Üst biraz bol gibi. Ama daha 2 ay var. Kilo alırız heralde
korkma kız patlak top gibi olucakmışız en azından nenemin cildine dönmez inşallah dinimiz amin
Çok iyiyms cnm.haftasyla uyumlu mu Die takip edeblrz.kaydettim sayfayı.karsilastrrm artık her kontrol sonrasıBu hafta uyumlymsz çok şükür :)
Kizlar bu bebislere aldigimiz kiyafetlerin icin de kafam kadar etiketler var resmenchiccodan eldiven aldim mesela resmen eldivenden uzun etiket koymuslar mothercarein tulumlari da oyle hep kessek etiketleri bebislerin cildine zarar verirmi cizer mi diye de korkuyorum kesmesem de batacaktir siz napicaksiniz?
amin canım inş. zor gerçekten yaşayan daha iyi bilir. benim eşimin doktoru Prof.Nazif Bağrıçık türkiye diyabet hastanesinin başkanı hemde sahibi. yani adam bu işin piri diyebilirim. yaşça da bayağı tecrübeli. Dr iyide bence benim ki biraz fazla rahat. ama yinede aklımda kalmasın diye başka bir doktorada gidelim diyorum. dayın tip 1 miydi? benim eşim tip 1 mesela. evet daha öncede olmuştu, hayırlııs ile şu çocuğu bir sağlıkla doğursam başka bir şey istemiyorum. dünkü olayda da kahvaltı geç olunca öğlede malum geç oluyor yani 4 gibi yedik sonra aralarda zaten meyve oluyor bir ara öğün oluyor mutlaka. sonra akşam yemeğide malum geç oldu yani saat 21:30 gibi falan yedik oda kahvaltı tarzında hafif. sanırım vurduğu insülin dozu yediklerine fazla geldiği için düştü. yoksa bu durum hemen hemen sürekli olmuyor. onu öyle terlemiş o halde görünce ben daha kötü oluyorum valla. o an her şeyi düşündüm ne yapacağım, tel yanımda tutayım 112 çevirmek bir yandan kolay olsun of ki ne of yani. sanırım bende alışamadım bu duruma. senin işinde zor, sürekli acaba öyle mi olacak şöyle mi olacak korkusu ile yaşamak çok zorRabbim sevdiklerimizi bizden vakti gelmeden ayırmasın inş. daha çok genciz, bebişlerimizin babalarına da ihtiyaçları var. dua etmek ve inanmaktan başka çaremiz yok. hıı bir de dürteceksin sürekli onları çocuk gibiler. :)
Bizimkinin eli de kafasındaydı bugün yüzünü göremedik dr da aynı şeyi söyledi bak doğunca da böyle uyuyacak dikkat et dedi :)
Bencede öyle canım şu işler bitseydi valla kalkmıcam yatıcam doğuma kadar ama olmuyor işte evde iş kaynıyor panayır yeri gibi maşşallah. Sanada geçmiş olsun bu arada.
Evet canım beni bir kere bacağıma yapmıştımda mosmor olmuştu epilatör aleti de morartıyor alışamadım birde biryerde okumuştum doktorlar sağlık açısından jileti öneriyormuş.karın büyüdükçe hepsi zorlaşıyor tabiBen eldivenle alıyorum canım senn dediğin gibi utanıyorum hiç gitmedim doktora bile bi garip oluyorum açarken. Şimdide aynaya görmeye çalışıyorum hallediyorum eğer acillik olursam ki inşallah olmam jilet yapıvercem bi seferlik. Gidenlerde kendine göre haklı herkes kendine göre bi yol buluyor işte.
İnce canım. Hastaneler cok sıcak. Bir de ben samsundayım. Daha çok soğumuyor Kasım başında. Lizözümde var yüzden. Üşürsem onu giyerim üstüme. Zaten emzirirken terler basıyor insanıGayet iyi olmuş canim güle güle giy :) ince gibi Duruyo ama öyle mi ? Kalinda almak lazım
Oglanlarda olmadi canim bu ikiz diye oyle dusunuyorum bende agirlik oluyor catimda birde is yapinca oluyor yoksa olmuyor uzanip dinleniyorum surekli ikiz olunca gobusum agirlasti asagiya baski oluyor uzanirsam sorun yok tatlimSenin oglanlarda oldumu bu benim kızda olmamıştı ama ozamn böyle ağır işler yapmamıştım kv yanımdaydı son 2 ay allah var hiç iş yaptırmamıştı. Şimdi o yaşlandı hasta gelemiyor annemde bel fıtığı var. Eşimle yaptık her işi. Eşya taşı dolap sil eğil kalk mahvoldum valla. En son buzdolabı boşalttım temizledim annem geldi hareket edemiyordum halimi görünce hemen yatırttı. Yarın temizlikçi çağırcam.
Ayy bende 78 olmuşum hayatımda gelmedim bu kiloya 10 kilo aldım inş dahada çok almam eşimde lütfen ver kilo diyor doğumdan sonra dikkat edecexm kendime söz verdim eve tatlı vs yasak o zaman sezeryan olacak benim doğum hemen sporda yapamam ne kadar zaman geçmesi lazım acaba
İnce canım. Hastaneler cok sıcak. Bir de ben samsundayım. Daha çok soğumuyor Kasım başında. Lizözümde var yüzden. Üşürsem onu giyerim üstüme. Zaten emzirirken terler basıyor insanıGayet iyi olmuş canim güle güle giy :) ince gibi Duruyo ama öyle mi ? Kalinda almak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?