bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım kiloludur. Çünkü şuan çok ağrım var. Annem geldi yatıyorum adım atamıyorum. Cumartesi doktora sorucam. Çatı ağrısı mı çok yoruldum ondan mı?

Canım ayakta fazla kaldıysan bu ara o yüzden olmuştur büyük ihtimal.. Benim de işte geçen ay çok fazlaydı ayağa zor kalkıyor ayakta duramıyordum önce enfeksiyondan olabilir sonra su fazlalığından dendi şuan azaldı şükür yatıyorum sürekli.
Ayakta kalman sürekli aşağıya baskı oluşturmuştur artık ağırlaştı paşalar

Benimde ayni merdivene bacagimi atarken catim fena oluyor egilip kalkmaktanmi diye dusunuyorum dolabtan sebze alirken dizimi kirip oyle aliyorum neden oluyoki cok kotu yaaa o agri ben uzun zamandir yasiyorum agriyi
Senin oglanlarda oldumu bu benim kızda olmamıştı ama ozamn böyle ağır işler yapmamıştım kv yanımdaydı son 2 ay allah var hiç iş yaptırmamıştı. Şimdi o yaşlandı hasta gelemiyor annemde bel fıtığı var. Eşimle yaptık her işi. Eşya taşı dolap sil eğil kalk mahvoldum valla. En son buzdolabı boşalttım temizledim annem geldi hareket edemiyordum halimi görünce hemen yatırttı. Yarın temizlikçi çağırcam.

Ayy bende 78 olmuşum hayatımda gelmedim bu kiloya 10 kilo aldım inş dahada çok almam eşimde lütfen ver kilo diyor doğumdan sonra dikkat edecexm kendime söz verdim eve tatlı vs yasak o zaman sezeryan olacak benim doğum hemen sporda yapamam ne kadar zaman geçmesi lazım acaba

@because of you @Ada ve deniz @Sleepow anladım kızlar çok zor hamilelikte haklısınız ben orman gibi yapanı tercih ediyorum yinede
Ben eldivenle alıyorum canım senn dediğin gibi utanıyorum hiç gitmedim doktora bile bi garip oluyorum açarken. Şimdide aynaya görmeye çalışıyorum hallediyorum eğer acillik olursam ki inşallah olmam jilet yapıvercem bi seferlik. Gidenlerde kendine göre haklı herkes kendine göre bi yol buluyor işte.

Eki Görüntüle 1879046 pijama geldi acayip rahat. Beli ayarlanabilir hamile pantolonu gibi. Ay öyle 70_80 TL veremedim zaten. Gitti gidiyordan 32 TL ye aldım. kargo bedava. Büyük olmamış dimi. Alt tam oldu basenliyim ben zaten. Üst biraz bol gibi. Ama daha 2 ay var. Kilo alırız heralde

Bencede öyle canım şu işler bitseydi valla kalkmıcam yatıcam doğuma kadar ama olmuyor işte evde iş kaynıyor panayır yeri gibi maşşallah. Sanada geçmiş olsun bu arada.

Eki Görüntüle 1879046 pijama geldi acayip rahat. Beli ayarlanabilir hamile pantolonu gibi. Ay öyle 70_80 TL veremedim zaten. Gitti gidiyordan 32 TL ye aldım. kargo bedava. Büyük olmamış dimi. Alt tam oldu basenliyim ben zaten. Üst biraz bol gibi. Ama daha 2 ay var. Kilo alırız heralde

Gayet iyi olmuş canim güle güle giy :) ince gibi Duruyo ama öyle mi ? Kalinda almak lazım

Güzel olmuş canım güle güle giy. Kız göbeği var bebişin kız mıydı?

Çok iyiyms cnm.haftasyla uyumlu mu Die takip edeblrz.kaydettim sayfayı.karsilastrrm artık her kontrol sonrası Bu hafta uyumlymsz çok şükür :)

Çok şükür. Aynen her kontrolden sonra takip etmek gerek canım...

Ben de kesiyorum canım. Ama düzgün bir şekilde, tamamen dipten kesiyorum...

Canım yaa nasıl da daha önce aklıma gelmedi benim... Bilmiyorum biliyor musun şeker hastalığı artık ameliyat ile tedavi edilebiliyor. Benim eniştem de oldu bu ameliyatı ve çok başarılıydı. Tamamen iyileşti diyebilirim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de tek bir Dr. yapıyor bu ameliyatı. İstersen Dr. adı v.s. alabilirim eniştemden. Bakarsın bir faydası olur eşine...

Bizimkinin eli de kafasındaydı bugün yüzünü göremedik dr da aynı şeyi söyledi bak doğunca da böyle uyuyacak dikkat et dedi :)

Zaman bir an önce akıp geçsin de sevelim şu kuzuları artık ya...

Bencede öyle canım şu işler bitseydi valla kalkmıcam yatıcam doğuma kadar ama olmuyor işte evde iş kaynıyor panayır yeri gibi maşşallah. Sanada geçmiş olsun bu arada.

Saol canım senin kızın da var. Anca biri kalıp baksa.. Mümkün oldukça yattım sonra baktım daha da riskli durum aldı ablam bakmaya geldi şimdi de kv. Sonra da annem gelecek. Normal de hani ameliyat oldum aşılama oldum kimyasal yaşadım hep başımın çaresine baktım ama ilk kez birilerini çağırdım.. Sende işi falan o kadar sorun etme önce kendi ve oğlunun sağlığı

Evet canım beni bir kere bacağıma yapmıştımda mosmor olmuştu epilatör aleti de morartıyor alışamadım birde biryerde okumuştum doktorlar sağlık açısından jileti öneriyormuş.karın büyüdükçe hepsi zorlaşıyor tabi

Gayet iyi olmuş canim güle güle giy :) ince gibi Duruyo ama öyle mi ? Kalinda almak lazım
İnce canım. Hastaneler cok sıcak. Bir de ben samsundayım. Daha çok soğumuyor Kasım başında. Lizözümde var yüzden. Üşürsem onu giyerim üstüme. Zaten emzirirken terler basıyor insanı

Oglanlarda olmadi canim bu ikiz diye oyle dusunuyorum bende agirlik oluyor catimda birde is yapinca oluyor yoksa olmuyor uzanip dinleniyorum surekli ikiz olunca gobusum agirlasti asagiya baski oluyor uzanirsam sorun yok tatlim

verilir verilir. dikkat edeceğiz sağlıklı yemekler yersek, bebişte bebek arabasında uslu durursa onunla yürüyüşlere gideceğiz iyi havalarda. öyle öyle gidecek. inanıyorum. ^.^ bende eşime çok kilo aldım ya diyorum oda bana sakın diyet falan yapma diyor dedim delirdinmi herifff ne diyeti, aç kalsam veremem zaten şuanda

İnce canım. Hastaneler cok sıcak. Bir de ben samsundayım. Daha çok soğumuyor Kasım başında. Lizözümde var yüzden. Üşürsem onu giyerim üstüme. Zaten emzirirken terler basıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…