bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

:))) yani ben kendime bir tulum alacam eski bedenimde hedefim seneye yazın onun içine girebilmek :))

ay yaseminciğim valla benim için öğrenirsen çok sevaba girersin. kimmiş bakalım hemen gideriz gerekirse konuşuruz, ne kadarsa vermeye razıyız o derece olduk.

Kizlar hanimkizima bugun de besik yorgan, yastik, cibinlik, donence, telsiz, ates olcer, bi kac tane daha zibin, ayakkabi, corap, anneannesinin begendigi tulum aldim dahasi anneannesi aldi. Anneannesi 2 yorgan 2 yastik aldi kusucak surekli yikican kizim dedi. Ahh anneannesini basimizdan eksik etmesin.

Yemek ve kilo almak için bahanemiz var bu fırsat kaçar mı ne diyeti

Ohh canimm masallah bir suru şey almissiniz eksik kalmadı gibi . Valla gerçekten ananeler bas tacı benm annemde ne görse aliyo sağ olsun

Yemek ve kilo almak için bahanemiz var bu fırsat kaçar mı ne diyeti

yani ben bir daha böyle fırsatı nerede bulacağım o ye bu ye diyor baktım ııhhh ıhh diye diye zorla yediriyorlar artık bende bozdum yeminimi. zaten 4 ay kustum exorcist gibi bir şey yiyemedim. tabi ki acısını çıkartacağım yani.

Kizlar bi pijama takimi bide sabahlikli gecelik yeterli mi hasta icin 1 takim dahami lazim 2 gece kaliniyooooo acil cevap lutfen

İyi günlerde kullansın bebişin inşallah baya eksikleri tamamladınız heralde annemde benden habersiz alıyor bişeyler durumları pek yok ben alma anne gerek yok desemde alıyor sağolsunlar

Kizlar bi pijama takimi bide sabahlikli gecelik yeterli mi hasta icin 1 takim dahami lazim 2 gece kaliniyooooo acil cevap lutfen

bence hastane için yeter. ama sonrasında evde çok iyi oluyormuş, daha uyguna evde giymek için bir pijama daha alınabilir. ben öyle yapacağım. lohusalıkla ev için pijama çok işe yarıyormuş. sen tecrübelisin daha iyi bilirsin gerçi, bende ablamdan falan biliyorum.

Evde ne olsa giyiliyo kuzum cogu zaman esimin tshirtlerini giymistim.

Dun yumurtaliga gittik cocuklar deniz istedi onlar denize bende kv akrabasina gittim orda bekledim bizimkileri sikma borek yedim dogal sut getirdim yogurt yaptim sutlas yaptim :))) yolda giderken birde foto cektik :))

Son düzenleme:
Yok Can'ım aynı gün vermek zorunda değilsin ..Ertesi gün götür sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…