bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Haklısın canım çocuğumu düşünmem lazım önce ama işte ben çok pimpiriğim ve titizim temizlikçi gelse bile peşinden koşar takip eder beğenmezsem ben yaparım. Sende yat gününü doldur kalabilecek kişiler kalsın yanında. Suyun fazla olması erken doğumu tetikler sende dikkat et kendine canım.

Evde ne olsa giyiliyo kuzum cogu zaman esimin tshirtlerini giymistim.

evde idare ederim diyorsan bence yeterli derim. eşimin kıyafetleri benimkilerden küçük yani önceden olsa olurdu ama genişleyince malum çıta büyüdü. eşim şuanda 65 kilo oda kilo almış seviniyor. dedim Allahım sana geliyorum. bir gün yanlışlıkla koltukta görmeyip 70 kilom ile akrep nalan gibi ezeceğim diye korkuyorum mırmırımı

Adami ezme gece dikkat et

Bizim detaylı da göbek kordonunda bir damar eksik görününce baya takiliyrm gününe uygun mu Die.Hiç geri dusmedik ileri ileri arada Hatta demiştim de detaylidaki doktor asıl bu haftalrdn sonra gerileyeblr dedi beni korkutmaya çalıştı.ondan arada aklıma gelio.kontrol günü gelince hep acabalr başlıo.çok iyi oldu inşallah cnm sağol

Sende dikkat et kuzum kendine biraz sal gitsin bu ara

Hanımlar bişey soracağım size , bebeğe yan korumalıklı uyku seti alıp yıkayan varmı içinizde ? Ben yıkamaya korkuyorum ya bozulursa yorganıyla yan korumalıkları . Sizler tecrübelisiniz bu konularda yardımcı olur musunuz ne yapayım yıkamadan da içime sinmiyo tozludur kirli değilse bile

İyi günlerde kullansın bebişin inşallah baya eksikleri tamamladınız heralde annemde benden habersiz alıyor bişeyler durumları pek yok ben alma anne gerek yok desemde alıyor sağolsunlar
Gercekten sagolsunlar yoksa biz annem olmasa bu kadar masrafa giremezdik girsekte bizi zorlardi.

@mevhibe ikra meyra tuana canimmm ikizlerle yetmis mi oldun da uzulursun ben tek hanimkizla 91 oldum hala nesem yerinde

Yika canim bozulmuyo

ay yaseminciğim valla benim için öğrenirsen çok sevaba girersin. kimmiş bakalım hemen gideriz gerekirse konuşuruz, ne kadarsa vermeye razıyız o derece olduk.

Tamam canım benim. Akşam bana özelden msj atıp hatırlat da halamı arayayım canım. Çok unutkanım, unutabilirim

Can'ım onları kesip kullanmak gerekiyor ben hep kesmiştim oğlumda şimdide kestim yıkadım

because of you Mcada @Sleepow anladım kızlar çok zor hamilelikte haklısınız ben orman gibi yapanı tercih ediyorum yinede
Bn de gidiyordum hamilelikten önce yanlış olduğunu bile bile ama hamile kalinca bsy oldu bana. gidesim gelmedi bi hassaslık oldu bu konuda iyi oldu.evde bugün bile ayna karşısında jiletle yaptm çok zorlanmadım.hamile kaldigimdan beri bi kere gttm bundan snra da gitmicem dediğin çok doğru. Bn de çok artcak saniyodm ama fazla artmadi bnm jiletten dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…