- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.261
70 kilo oldumAmanin masallah gobus buyumusss
Haklısın canım çocuğumu düşünmem lazım önce ama işte ben çok pimpiriğim ve titizim temizlikçi gelse bile peşinden koşar takip eder beğenmezsem ben yaparım. Sende yat gününü doldur kalabilecek kişiler kalsın yanında. Suyun fazla olması erken doğumu tetikler sende dikkat et kendine canım.Saol canım senin kızın da var. Anca biri kalıp baksa.. Mümkün oldukça yattım sonra baktım daha da riskli durum aldı ablam bakmaya geldi şimdi de kv. Sonra da annem gelecek. Normal de hani ameliyat oldum aşılama oldum kimyasal yaşadım hep başımın çaresine baktım ama ilk kez birilerini çağırdım.. Sende işi falan o kadar sorun etme önce kendi ve oğlunun sağlığı
Evde ne olsa giyiliyo kuzum cogu zaman esimin tshirtlerini giymistim.
Canin sagolsun vericeksin 2 cadiyla ugrascan kuzu70 kilo oldum
Adami ezme gece dikkat etevde idare ederim diyorsan bence yeterli derim. eşimin kıyafetleri benimkilerden küçük yani önceden olsa olurdu ama genişleyince malum çıta büyüdü. eşim şuanda 65 kilo oda kilo almış seviniyor. dedim Allahım sana geliyorum. bir gün yanlışlıkla koltukta görmeyip 70 kilom ile akrep nalan gibi ezeceğim diye korkuyorum mırmırımı
Eksigim kalmadi canim hepsi bitti bile. Daha da hic birsey almam.Ohh canimm masallah bir suru şey almissiniz eksik kalmadı gibi . Valla gerçekten ananeler bas tacı benm annemde ne görse aliyo sağ olsun
Çok şükür. Aynen her kontrolden sonra takip etmek gerek canım...
Ben de kesiyorum canım. Ama düzgün bir şekilde, tamamen dipten kesiyorum...
Canım yaa nasıl da daha önce aklıma gelmedi benim... Bilmiyorum biliyor musun şeker hastalığı artık ameliyat ile tedavi edilebiliyor. Benim eniştem de oldu bu ameliyatı ve çok başarılıydı. Tamamen iyileşti diyebilirim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de tek bir Dr. yapıyor bu ameliyatı. İstersen Dr. adı v.s. alabilirim eniştemden. Bakarsın bir faydası olur eşine...
Zaman bir an önce akıp geçsin de sevelim şu kuzuları artık ya...
Adami ezme gece dikkat et
Haklısın canım çocuğumu düşünmem lazım önce ama işte ben çok pimpiriğim ve titizim temizlikçi gelse bile peşinden koşar takip eder beğenmezsem ben yaparım. Sende yat gününü doldur kalabilecek kişiler kalsın yanında. Suyun fazla olması erken doğumu tetikler sende dikkat et kendine canım.
inşallah öyledir canım saolYok Can'ım aynı gün vermek zorunda değilsin ..Ertesi gün götür sorun olmaz
6 haftada 75-78 olurum galiba aynen verrim diye dusunuyorum ben kendimi 58 gormeye alisigim 7 yildir :)) birde gogusler kocaman oldu :))Canin sagolsun vericeksin 2 cadiyla ugrascan kuzu
Gercekten sagolsunlar yoksa biz annem olmasa bu kadar masrafa giremezdik girsekte bizi zorlardi.İyi günlerde kullansın bebişin inşallah baya eksikleri tamamladınız heralde annemde benden habersiz alıyor bişeyler durumları pek yok ben alma anne gerek yok desemde alıyor sağolsunlar
Benim karnim cok buyumedi hareketlerimi kisitlamio o yuzdendönemediğim için sorun yok. kazulet gibi kalıyorum malum yattığım yerde :)
Yika canim bozulmuyoHanımlar bişey soracağım size , bebeğe yan korumalıklı uyku seti alıp yıkayan varmı içinizde ? Ben yıkamaya korkuyorum ya bozulursa yorganıyla yan korumalıkları . Sizler tecrübelisiniz bu konularda yardımcı olur musunuz ne yapayım yıkamadan da içime sinmiyo tozludur kirli değilse bile
ay yaseminciğim valla benim için öğrenirsen çok sevaba girersin. kimmiş bakalım hemen gideriz gerekirse konuşuruz, ne kadarsa vermeye razıyız o derece olduk.
Can'ım onları kesip kullanmak gerekiyor ben hep kesmiştim oğlumda şimdide kestim yıkadımKizlar bu bebislere aldigimiz kiyafetlerin icin de kafam kadar etiketler var resmenchiccodan eldiven aldim mesela resmen eldivenden uzun etiket koymuslar mothercarein tulumlari da oyle hep kessek etiketleri bebislerin cildine zarar verirmi cizer mi diye de korkuyorum kesmesem de batacaktir siz napicaksiniz?
Sağol canım teşekkür ederim ☺30 derecede yıkayayım o zamanYika canim bozulmuyo
Bir foto at canim buyumustur sana oyle geliyor tatlim en son gobusun iyidi massalahBenim karnim cok buyumedi hareketlerimi kisitlamio o yuzden
Bn de gidiyordum hamilelikten önce yanlış olduğunu bile bile ama hamile kalinca bsy oldu bana. gidesim gelmedi bi hassaslık oldu bu konuda iyi oldu.evde bugün bile ayna karşısında jiletle yaptm çok zorlanmadım.hamile kaldigimdan beri bi kere gttm bundan snra da gitmicem dediğin çok doğru. Bn de çok artcak saniyodm ama fazla artmadi bnm jiletten dolayibecause of you Mcada @Sleepow anladım kızlar çok zor hamilelikte haklısınız ben orman gibi yapanı tercih ediyorum yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?