bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım ben jileti pek sevmiyorum. Ancak çok acil olur mecbur kalırsam. Eldiveni genital bölge için bacaklar veet ağda bandı kullanıyorum.

Gercekten sagolsunlar yoksa biz annem olmasa bu kadar masrafa giremezdik girsekte bizi zorlardi.

Ikra meyra canimmm ikizlerle yetmis mi oldun da uzulursun ben tek hanimkizla 91 oldum hala nesem yerinde
Ben zayif biri olunca 58 kiloydun canim 12 kilo aldim zaten bundan sonra alirim 75-78 olurum gogsum buyudu benimde keske kizlar alsa o kiloyu ben aldim galiba canim

Bende dün almıştım yikicam o şekilde beşiğe seremem canim ne kadar kapalı olsada fabrikadan geliyo sağlıksız

Simdi onları guzelce yıkayıp yerleştirmek düZenlemek kaldı en heycanli en guzel kısmı :)
O kismi ben biraz heycanli yapamicam kuzu. Ev yasicam cmrtesi herseyi yikarken onlari da yikicqm herseyi utulerken onlari da utulicem. Gerci ben utu yapamiyorum astimdan annecigimle yengecigim yapicak o isleri. En guzel kismi odasina esyalarini yerlestirip izlerken olucak sanirim.

canım sonradan aklıma geldi. benim eşim tip 1 tip 1 ler de ameliyat olmuyor yani olacaksa da hala bulunamadı diye biliyorum keşke olsa ama olsa söylerdi eşimin doktoru. sen yinede öğren bakalım bir umut işte.

Olsun canim zaten tek basımıza zorlanıyoruz annelerimiz sağ olsun herseye yetişiyorlar :) onlarda en az bizim kadar heycanli sabırsız :)

Benim karnim cok buyumedi hareketlerimi kisitlamio o yuzden

benim ilk hamilelik olduğu için bu karın büyüklüğü normalmi bilmiyorum. sadece çevremdekiler iyi çok karnın yok diyorlar öyle anlamaya çalışıyorum. beni karnım değilde belim çok rahatsız ediyor, sanki bebek belimde :) o derece. yataktada sanırım tamamen ona zarar verme korkusu işte, yoksa daha bu iyi günlerim son aylar bekliyorum o işkenceleri. benimki kedi yara misali.

Hepimiz oyle ufacik bi sorunu buyutup buyutup hastalik hastasi oluyoruz misal ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…