- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #44.301
O kismi ben biraz heycanli yapamicam kuzu. Ev yasicam cmrtesi herseyi yikarken onlari da yikicqm herseyi utulerken onlari da utulicem. Gerci ben utu yapamiyorum astimdan annecigimle yengecigim yapicak o isleri. En guzel kismi odasina esyalarini yerlestirip izlerken olucak sanirim.
Sagol tatlim benimmNazar degmesin guzel arkadasima.
Cok tatli canimm masallshh...buda benim koca göbeğim ^.^
Masallah ya cok tatli gobisin. Benim de artik ciksin karnim ama sana nazarim degmesin masallah masallah.buda benim koca göbeğim ^.^
Evet canim annemde dayimda insulin ignesi vuruluyorlar..amin canım inş. zor gerçekten yaşayan daha iyi bilir. benim eşimin doktoru Prof.Nazif Bağrıçık türkiye diyabet hastanesinin başkanı hemde sahibi. yani adam bu işin piri diyebilirim. yaşça da bayağı tecrübeli. Dr iyide bence benim ki biraz fazla rahat. ama yinede aklımda kalmasın diye başka bir doktorada gidelim diyorum. dayın tip 1 miydi? benim eşim tip 1 mesela. evet daha öncede olmuştu, hayırlııs ile şu çocuğu bir sağlıkla doğursam başka bir şey istemiyorum. dünkü olayda da kahvaltı geç olunca öğlede malum geç oluyor yani 4 gibi yedik sonra aralarda zaten meyve oluyor bir ara öğün oluyor mutlaka. sonra akşam yemeğide malum geç oldu yani saat 21:30 gibi falan yedik oda kahvaltı tarzında hafif. sanırım vurduğu insülin dozu yediklerine fazla geldiği için düştü. yoksa bu durum hemen hemen sürekli olmuyor. onu öyle terlemiş o halde görünce ben daha kötü oluyorum valla. o an her şeyi düşündüm ne yapacağım, tel yanımda tutayım 112 çevirmek bir yandan kolay olsun of ki ne of yani. sanırım bende alışamadım bu duruma. senin işinde zor, sürekli acaba öyle mi olacak şöyle mi olacak korkusu ile yaşamak çok zorRabbim sevdiklerimizi bizden vakti gelmeden ayırmasın inş. daha çok genciz, bebişlerimizin babalarına da ihtiyaçları var. dua etmek ve inanmaktan başka çaremiz yok. hıı bir de dürteceksin sürekli onları çocuk gibiler. :)
Hepimiz oyle ufacik bi sorunu buyutup buyutup hastalik hastasi oluyoruz misal ben
Hanim kızımızda pek güzelmiş masallahhhhbuda benim koca göbeğim ^.^
Masallah ya cok tatli gobisin. Benim de artik ciksin karnim ama sana nazarim degmesin masallah masallah.
Kesicem canim cok sagolCan'ım onları kesip kullanmak gerekiyor ben hep kesmiştim oğlumda şimdide kestim yıkadım
Masallah ya cok tatli gobisin. Benim de artik ciksin karnim ama sana nazarim degmesin masallah masallah.
Yikamasi utusu derken bide kesmesi cikti valla isler bitmiyorÇok şükür. Aynen her kontrolden sonra takip etmek gerek canım...
Ben de kesiyorum canım. Ama düzgün bir şekilde, tamamen dipten kesiyorum...
Canım yaa nasıl da daha önce aklıma gelmedi benim... Bilmiyorum biliyor musun şeker hastalığı artık ameliyat ile tedavi edilebiliyor. Benim eniştem de oldu bu ameliyatı ve çok başarılıydı. Tamamen iyileşti diyebilirim. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de tek bir Dr. yapıyor bu ameliyatı. İstersen Dr. adı v.s. alabilirim eniştemden. Bakarsın bir faydası olur eşine...
Zaman bir an önce akıp geçsin de sevelim şu kuzuları artık ya...
sizde de mi aynı durum var cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın dua edelim birbirimize haberdar et beni de olmaz mı bize de umut olursunDur bakalim canim hemen endiselenme.ben de seninle ayni durumdayim 9.2 9.4 diye yukseliyordu yarin benim de kontrolum var bakalim nasil olmus.sıkma canini lütfen dua edelim birbirimize stres etkilemesin
GöremedimmmmmmDun yumurtaliga gittik cocuklar deniz istedi onlar denize bende kv akrabasina gittim orda bekledim bizimkileri sikma borek yedim dogal sut getirdim yogurt yaptim sutlas yaptim :))) yolda giderken birde foto cektik :))
Evet canim annemde dayimda insulin ignesi vuruluyorlar..Annem gunde 3 kez vuruluyordu 1 e dusurdu ama saatlerine mutlak uyarak yapti bunu. Esin seni beklemesin annem bizi beklemezdi hic 1 de vuruluorsa ignesini biz 2 de yiyecek de olsak o 1 de yerdi yemegini disarda kostururkende simit peynir ne bulursa yer igne saatini kacirmazdi canim.
Ancak oyle duzeliyoryaa doktor iyidir dogrudur ama ne kadar isim yapiyorsa o kadar da gevsemeye basliyor bir cogu malesef benim kadindogumcum da oyle mesela en iyi isim yapmis doktorlardan ama 24.haftamda tetanoz asisi olayim mi diye sormasam soylemeyecekti ol tabi diye kafalari mi dagilmaya basliyor hasta trafigi yogunlastigindan yoksa rahatlik mi cokuyor bilmiyorum sen dogru diyorsun canim bir dr. Daha yorumlasin bakalim..
Aynen cocuk gibiler Allah kolaylik versin bize valla canim.. ben benimkini durtukce kavga ediyoruz bi kere onun yerine randevu aldim diye hastanede bana demesigini birakmadi igneden kacan cocuk gibi aynenevde bir koca bebekler bi de yeni uye minnak bebisler olacaķ artik
Ben hep yıkarım şimdi yine yıkadım Temizlik bitince sericem hazır olacak. Kaliteliyse bişey olmaz sanırımHanımlar bişey soracağım size , bebeğe yan korumalıklı uyku seti alıp yıkayan varmı içinizde ? Ben yıkamaya korkuyorum ya bozulursa yorganıyla yan korumalıkları . Sizler tecrübelisiniz bu konularda yardımcı olur musunuz ne yapayım yıkamadan da içime sinmiyo tozludur kirli değilse bile
Hanim kızımızda pek güzelmiş masallahhhh
cnm bilemiyorum ki kafam çok karışık perinatoloji dalında uzman birini bulduk ama gidip gitmeme konusunda kararsızım şuan ne yapacağımı bilemiyorum iki haftaya tekrar gidecem belki o zamana kadar sağlıklı düşünebilirimçok iyi anlıyorum seni ama allahım herşeyin hayırlısını versin diyelim.. biz dua ediyoruz.. ama bişey söylicem canım bi dr a daha gitseniz burda bi arkadaş @alp_se olabilir belki demişti ki beynin farklı yerlerinden alınıyomuş bu ölçümler bi yerinde farklı bi yerinde farklı çıkabiliyomuş.. en azından stres yapıp üzülmezsin sen de..istersen bi dr daha araştır git
Yikamasi utusu derken bide kesmesi cikti valla isler bitmiyor
Tamam canım...ok canım çok sağol. bir de Tip kaçmış onu öğrenebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?