bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Allah yardımcın olsun canım. bu halde taşınmak çok zor kolay değil. neyse ki yardım edenin var.

Evet canim annemde dayimda insulin ignesi vuruluyorlar.. Annem gunde 3 kez vuruluyordu 1 e dusurdu ama saatlerine mutlak uyarak yapti bunu. Esin seni beklemesin annem bizi beklemezdi hic 1 de vuruluorsa ignesini biz 2 de yiyecek de olsak o 1 de yerdi yemegini disarda kostururkende simit peynir ne bulursa yer igne saatini kacirmazdi canim.
Ancak oyle duzeliyor yaa doktor iyidir dogrudur ama ne kadar isim yapiyorsa o kadar da gevsemeye basliyor bir cogu malesef benim kadindogumcum da oyle mesela en iyi isim yapmis doktorlardan ama 24.haftamda tetanoz asisi olayim mi diye sormasam soylemeyecekti ol tabi diye kafalari mi dagilmaya basliyor hasta trafigi yogunlastigindan yoksa rahatlik mi cokuyor bilmiyorum sen dogru diyorsun canim bir dr. Daha yorumlasin bakalim..
Aynen cocuk gibiler Allah kolaylik versin bize valla canim.. ben benimkini durtukce kavga ediyoruz bi kere onun yerine randevu aldim diye hastanede bana demesigini birakmadi igneden kacan cocuk gibi aynen evde bir koca bebekler bi de yeni uye minnak bebisler olacaķ artik

Yikamasi utusu derken bide kesmesi cikti valla isler bitmiyor

Dur bakalim canim hemen endiselenme.ben de seninle ayni durumdayim 9.2 9.4 diye yukseliyordu yarin benim de kontrolum var bakalim nasil olmus.sıkma canini lütfen dua edelim birbirimize stres etkilemesin
sizde de mi aynı durum var cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın dua edelim birbirimize haberdar et beni de olmaz mı bize de umut olursun

tabi tip te önemli benim t1olduğu için işimiz daha zor. şeker ile yaşamaya benim alışmama lazım sanırım o gayet alışmış çünkü . valla canım işimiz zor evde 2 bebek olacak yandık yani :)

Ben hep yıkarım şimdi yine yıkadım Temizlik bitince sericem hazır olacak. Kaliteliyse bişey olmaz sanırım

cnm bilemiyorum ki kafam çok karışık perinatoloji dalında uzman birini bulduk ama gidip gitmeme konusunda kararsızım şuan ne yapacağımı bilemiyorum iki haftaya tekrar gidecem belki o zamana kadar sağlıklı düşünebilirim

Yikamasi utusu derken bide kesmesi cikti valla isler bitmiyor

En zor kısmı ütüsü ama canım, şimdiden söyleyeyim. O minicik şeyler ütüle ütüle bitmiyor. Mendilinden, çorabına her şeyini ütülediğin için.... Offf çok işimiz var çokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…