bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
tabi tip te önemli benim t1olduğu için işimiz daha zor. şeker ile yaşamaya benim alışmama lazım sanırım o gayet alışmış çünkü . valla canım işimiz zor evde 2 bebek olacak yandık yani :)
Tip 1 canim benimkiler de ama insulin hastasi olunca omur boyu insulini 3 ogun vurucan diye bisey yok cok dikkat ederse o insulin ignesi basta dozu dusuruluyor sonra gunde 1 e dusebiliyor dikkat etsin ogunlerine esin cok. bi de stres ve uzuntuden kacmasi lazim ayyy keske annemlerle konusturabilsem emekli anatomi hocasi hem hem de ayni dertten muzdarip olarak guzel guzel anlatirdi esine ne yapmasi gerektigini ama dedigim gibi saati sasirmicak uygunsuz ortamdaysa simit bulacak atistarack bisey bulacak o igneyi vurulacak evet seker hastasi biri ile yasamak cok zor gercekten bide gittikce huysuz, dedigim dedik bildigim bilindik demeye ve asabi olmaya basliyorlar.. yas ilerledikce hepsinde var o huy istisnasiz Alisamiyorsun tecrubeyle sabit huyuna gidicen surekli tatli tatli dedigini yaptirtmanin atiyorum kontrole gitmesini mi istiyorsun tatli tatli yaptirmanin bir yolunu bulucan

En zor kısmı ütüsü ama canım, şimdiden söyleyeyim. O minicik şeyler ütüle ütüle bitmiyor. Mendilinden, çorabına her şeyini ütülediğin için.... Offf çok işimiz var çokkk...
Ayyy deme ben bir kismini yikadim katladim bezler battaniyeler duruyor utuye gecmedim henuz az havalar serinlemis olur dolap da ozamana gelir diye ahesteden gidiyorum ama tutusucam sanirim son anlarda

En zor kısmı ütüsü ama canım, şimdiden söyleyeyim. O minicik şeyler ütüle ütüle bitmiyor. Mendilinden, çorabına her şeyini ütülediğin için.... Offf çok işimiz var çokkk...

Varya bende hep onu düşünyrm.Nasıl utulencek onlar.Herkes çok güzel biseymis gibi anlatio da.incik cincik şeyler düşününce zor gibi de.bilmiorm belki bebislrmzn Die zor gelmez mi diyrm ama yasamadn bilemiicm galiba :)

Senin ki babayiğit bi pasaydı yanlış hatirlamiyorsam hem enine hem boyuna büyümüştür annesi
En son 1214 gr dı 40 cm falan dedi doktor 12 ağustosta canım. 3 eylülde ne olacak bakalım. 31+3 olacak paşam. Seninki de iyi gr olarak canım çok bi fark olacağını düşünmüyorum aslında.

sizde de mi aynı durum var cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın dua edelim birbirimize haberdar et beni de olmaz mı bize de umut olursun
İnşallah sağlıkli bi evlat verir Rabbim hiç umudunu kesme bu da bi sınav senin için sabırlı ol arkdsm inşallah her şey çok güzel olur

En son 1214 gr dı 40 cm falan dedi doktor 12 ağustosta canım. 3 eylülde ne olacak bakalım. 31+3 olacak paşam. Seninki de iyi gr olarak canım çok bi fark olacağını düşünmüyorum aslında.
Herhangi bir sağlık sorunları olmasında herkes dalyan gibi olmak zorunda değil nasıl olsa onlar nasıl olursa olsun bizim gözümüzde essizler

Çok tatlısınız canım. Ama evet ikiye göre kibar Göbüşün. İç karın geniş sanırım:))) kibar kızlarrrr.
Evet ic karin genis canim tesekkuler hepimiz cok tatliyiz birazda coktum yaa havalarda sicak adana gibi yerde nem ve sicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…